Web Analytics Made Easy - Statcounter

تهران- ایرنا- وزیر بهداشت درمان و آموزش پزشکی در نامه ای به رئیس مجلس شورای اسلامی تصریح کرده است: مصوبات سه گانه ای در کمیسیون تلفیق به تصویب رسیده که باعث بروز آسیب جدی به نیت قانونگذار و سبب نگرانی اعضای هیات علمی و نیز جلوگیری از جذب نخبگان در دانشگاه های علوم پزشکی در آینده خواهد شد.

به گزارش روز دوشنبه ایرنا از وزارت بهداشت، سیدحسن قاضی زاده هاشمی در این نامه یادآور شده است: از آنجائی که به استناد بند ب ماده 74 قانون برنامه ششم توسعه،کلیه پزشکان، دندانپزشکان و داروسازان که دراستخدام رسمی دستگاه های اجرایی موضوع این قانون هستند مجاز به فعالیت درسایرمراکز آموزشی ، تشخیصی و درمانی نمی باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وزیربهداشت دراین نامه عنوان کرده است: تصویب افزایش مالیات بر درآمدهای ناشی ازفعالیت های اساتید تا میزان 35درصد درآمد وعدم نظام مالیاتی صحیح در بخش غیر دولتی باعث افزایش تقاضای خروج از دانشگاه یا خروج از طرح تمام وقتی خدمت در بیمارستان های دولتی می شود که این امرسبب کاهش ارائه خدمت در مراکز دولتی به ویژه بعدازظهر و روزهای تعطیل خواهد شد و افزایش هزینه های مردم جهت دریافت خدمت از بخش خصوصی را بدنبال خواهد داشت.
قاضی زاده هاشمی در این نامه تاکید کرده است: عدم افزایش حقوق اعضای هیات علمی درسال 1397، در حالی که بار تورم سالیانه متوجه همه اقشار جامعه خواهد بود، نیز می تواند سبب کاهش انگیزه متخصصین جهت جذب در محیط های دانشگاهی شده و انگیزه اساتید شاغل را هم کاهش دهد.
وزیر بهداشت در ادامه خاطرنشان کرده است: برقراری سقف پاداش بازنشستگی برای اعضای هیات علمی دانشگاه ها که اکثرا و بویژه اعضای هیات علمی علوم پایه که عمر خدمتی خود را به جای اشتغال در بخش خصوصی در محیط های دانشگاهی سپری کرده و امید به دریافت پاداش پایان خدمت دارند این امر باعث افزایش تقاضای بازنشستگی قبل از سال جاری و خروج سریع وگسترده آنان از محیط های علمی، آموزشی خواهد شد.
هاشمی در این نامه از رئیس مجلس خواسته است که نسبت به مستثنی نمودن اعضاء هیات علمی دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی از سه بند فوق الذکر راهنمائی و تمهیدات لازم را در تصویب بودجه سال 1397 منظور نمایند.
وزیر بهداشت در عین حال در این نامه از تلاش های بی شائبه علی لاریجانی و مجلس شورای اسلامی که همواره حامی و پشتیبان محیط های دانشگاهی بوده و قوانینی در جهت حمایت از این قشر فرهیخته به تصویب رسانده است، قدردانی کرده و یادآور شده است: به استناد ماده یک قانون احکام دائمی برنامه های توسعه کشور و بند ب ماده 20 قانون برنامه پنجم توسعه، دانشگاه ها و موسسات آموزش عالی و پژوهشی وزارتخانه های بهداشت، درمان و آموزش پزشکی و علوم، تحقیقات و فناوری از شمول کلیه قوانین و مقررات عمومی حاکم بر دستگاه های دولتی مستثنی شده اند که این امر نشان دهنده اهمیت قانون گذار به محیط های علمی دانشگاهی می باشد.
اجتمام*3061*1724* تنظیم: میترا بلندقامتی* انتشار: حسین فتح الهی

منبع: ایرنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.irna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایرنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۴۹۲۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، غلامرضا حسن زاده، استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران و دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی، ضمن معرفی برنامه «طراحی، اجرا و ارزشیابی، برنامه جامع عدالت، تعالی و بهره وری در آموزش علوم پزشکی» گفت: در این برنامه بر اساس اسناد بالادستی در معاونت آموزشی وزارت بهداشت برای ارتقا، بهره وری و تعالی آموزش در دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور برنامه ریزی شد. بر این اساس ده کارگروه در نظر گرفته و برای هرکدام شاخص‌هایی طراحی شد تا در دانشگاه‌ها و کلان مناطق آمایش سرزمینی اجرایی شوند.

وی با اشاره به اجرای این برنامه در دانشگاه‌ها گفت: این برنامه در سال ۱۴۰۲ مورد ارزیابی و پایش قرار گرفت و نتایج آن به کلان مناطق ابلاغ شد.

حسن زاده، یکی از مشکلات دانشگاه‌ها را عدم استفاده بهینه از منابع موجود خواند و تصریح کرد: متاسفانه منابع موجود به صورت منطقی و درست استفاده نمی‌شود و گاهی این مسئله موجب می‌شود تا بهره وری در سیستم کاهش پیدا کند؛ لذا اگر بتوانیم انگیزه و نگرش مناسب را در دانشگاه‌ها ایجاد کنیم می‌توانیم کارایی را در آنها افزایش دهیم.

دبیر شورای عالی برنامه ریزی علوم پزشکی، ارتقای کارایی و اثربخشی را موجب ارتقاء بهره وری دانست و یادآور شد: در این شرایط هم کیفیت کار افزایش و هم هزینه‌های سیستم کاهش می‌یابد.

وی طرح ایده‌ها و برنامه‌های جدید در جشنواره امسال را از نقاط قوت آن ارزیابی کرد و گفت: جشنواره امسال تمرکز خود را بر کار‌های جدید معطوف کرده بود. نحوه پذیرش فرآیند‌ها نیز بسیار خوب و منطقی بود و امیدوارم که فرآیند‌های خوب بتوانند اجرایی شوند. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • عدم استفاده بهینه از منابع موجب کاهش بهره وری در دانشگاه‌ها می‌شود
  • نمایندگان شورا در وزارتین علوم، بهداشت و دانشگاه آزاد تعیین شدند
  • زمان افزایش ۹۰ درصدی حقوق بازنشستگان مشخص شد/ رییس کمیسیون تلفیق بودجه درباره همسان‌سازی حقوق چه گفت؟
  • آیا قانون افزایش ظرفیت پزشکی متوقف می‌شود؟
  • جذب بیش از ۱۵۰ بهورز در مشهد؛ امسال
  • واکنش دانشگاه علوم خانواده دانشگاه تهران به انتقادات از همکاری با همسر سید ابراهیم رئیسی: جمیله علم الهدی فقط برای هیات جذب اساتید دانشکده تازه تاسیس «علوم خانواده» انتخاب شده، نه کارگروه هیات جذب کل اساتید دانشگاه تهران
  • جذب بیش از 150 بهورز در مشهد ؛ امسال
  • جوکار: طبق قانون شفافیت قوای سه گانه آراء نمایندگان باید در دسترس عموم قرار گیرد
  • جوکار: طبق قانون " شفافیت قوای سه گانه " آراء نمایندگان باید در دسترس عموم قرار گیرد + فیلم
  • نامه ۴۸ دفتر اتحادیه مستقل به دانشجویان آزادی‌خواه آمریکا