Web Analytics Made Easy - Statcounter

اداره کل روابط عمومی شورای نگهبان درباره شبهات مطرح شده نسبت به بودجه این نهاد پاسخ داد.به گزارش بلاغ، اداره کل روابط عمومی شورای نگهبان در اطلاعیه‌ای درباره شبهات مطرح شده نسبت به بودجه این نهاد پاسخ داد.

متن اطلاعیه شورای نگهبان به شرح زیر است:
بودجه سال ۱۳۹۷ شورای نگهبان جدیدترین موضوعی است که دستمایه انتقاد، شبهه افکنی، هجمه و در برخی موارد توهین به این نهاد قرار گرفته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته شورای نگهبان همچون گذشته منتقدان منصف را قدر می‌نهد و از انتقادات دلسوزانه آن‌ها استقبال می‌کند، اما در این میان شاهد نظرات غیرمنصفانه‌ای نیز بودیم که بیش از آن که برپایه استدلال‌های متقن، بیان شده باشد، نتیجه اشتباهات مضحکی حاصل از عدم آشنایی با اعداد و ارقامند که اعتبار برخی رسانه‌های رسمی را زیر سؤال برده اند.
این که یک روزنامه (۱) بودجه شورای نگهبان در سال ۹۷ را ۱۰۵۷ میلیارد تومان اعلام کند و یا این که روزنامه دیگری (۲) بودجه سال ۹۶ شورای نگهبان را ۱۲۸۷ میلیارد تومان اعلام کند، شاید در ظاهر اشتباهی در حد جا انداختن یک ممیز باشد، اما به جهت تأثیری که در ذهن مخاطبان می‌گذارد و پایه تحلیل‌های عجیب و غریب برخی اهالی سیاست قرار می‌گیرد، نمیتوان بی‌تفاوت از کنار آن گذشت.
اداره کل روابط عمومی شورای نگهبان با تکذیب این ادعا که این نهاد با وجود عدم برگزاری انتخابات در سال ۱۳۹۷، برای نظارت بر برگزاری انتخابات درخواست بودجه کرده است، کسانی که تمایل دارند در حوزه‌های تخصصی اظهار نظر کنند را به کسب اطلاعات دقیق در آن حوزه فرا می‌خواند.
۱- روزنامه جمهوری اسلامی، یکشنبه ۱ بهمن ۱۳۹۶، شماره ۱۱۰۷۳، صفحه ۲.
۲- روزنامه اعتماد، یکشنبه ۱ بهمن ۱۳۹۶، شماره ۴۰۰۷، صفحه ۲.
انتهای پیام/

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۴۹۹۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

لایحه برنامه هفتم پیشرفت اصلاح شد

نمایندگان مجلس شورای اسلامی لایحه برنامه پنج‌ساله هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران را جهت تامین نظر شورای نگهبان اصلاح کردند.

به گزارش ایسنا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه روز سه شنبه ۱۱ اردیبهشت ۱۴۰۳ صحن مجلس در جریان رسیدگی به گزارش کمیسیون تلفیق درباره لایحه برنامه هفتم توسعه (اعاده شده از شورای نگهبان)، این لایحه را جهت تامین نظر شورای نگهبان اصلاح کردند.

نمایندگان مجلس در برخی از مواد، بر مصوبه قبلی خود اصرار ورزیدند. همچنین به پیشنهاد احمد امیرآبادی نماینده مردم قم در مجلس، در ماده ۳۱ لایحه برنامه هفتم، عبارت «دولت مکلف است» به عبارت «دولت مجاز است» تغییر کرد.

متن کامل اصلاحات لایحه برنامه پنج‌ساله هفتم پیشرفت جمهوری اسلامی ایران (۱۴۰۷-۱۴۰۳) را اینجا بخوانید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نامه سوم روحانی به شورای نگهبان درباره ارائه مستندات ردصلاحیت
  • نامه سوم روحانی به شورای نگهبان درباره ارائه مستندات ردصلاحیتش
  • نامه سوم روحانی به شورای نگهبان
  • روحانی باز هم به شورای نگهبان نامه نوشت
  • سخنگوی شورای نگهبان: مفتخر به بهره‌گیری از مشارکت معلمان در نظارت بر انتخابات هستیم
  • حسن روحانی دلایل رد صلاحیت خود را اعلام کرد
  • حسن روحانی دلایل ردصلاحیتش را اعلام کرد
  • معافیت مشمولان ۳۵ساله و دارای ۲فرزند از قانون بودجه حذف شد
  • لایحه برنامه هفتم پیشرفت اصلاح شد
  • کیومرث صابری؛ چگونه «گل‌آقا» و بعد «گل‌آقای ملت ایران» شد؟/ "بنویسید خاتمی، بخوانید ناطق"؛ ناراستی که راست تلقی شد!/ نمادی که می توانست نهاد شود اما نشد