Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، معصومه ابتکار عصر دوشنبه در نشست شورای اداری استان یزد اظهار کرد: بخش قابل توجهی از نسل جوان کشور از انقلاب و جنگ هیچ خاطره ای ندارند و پاسخ بسیاری از سوولات و ابهامات خود را باید از خانواده ها بگیرند بنابر این موضوع خانواده و افزایش ارتباط میان نسل انقلاب و جنگ با جوانان ضروری است.
وی حفظ وحدت و همدلی را مهمترین انتظار امام راحل و رهبری دانست و اضافه کرد: با گذشت چندماه از انتخابات و استقرار دولت، هنوز عده ای در فضای انتخاباتی باقی مانده اند و با اظهارات خود کشور را دچار تلاطم می کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ابتکار با بیان اینکه شرایط بین المللی کشور بسیار حساس و شکننده است، افزود: با وجود دستاوردهای بزرگی که در منطقه رخ داده، هنوز تهدیدات و آسیب ها جدی در کشور وجود دارد، نسبت به برجام نیز با توجه به اینکه یک توافق بزرگ بود اما کماکان تهدیداتی وجود دارد و سعی دولت بر این است تا با حفظ عزت و منافع ملی، در این توافق حداکثر منافع را برای کشور رقم بزند.
وی با بیان اینکه دولت دوازدهم درعمل به قانون برای حقوق بانوان اهتمام ویژه ای دارد، گفت: تلاش های زیادی در این دولت برای رفع تبعیض های جنسیتی و ناکارآمدی ها صورت گرفته است.
ابتکار افزود: براساس ماده 101 قانون برنامه ششم توسعه تمام دستگاه های اجرایی دولتی مکلف هستند، شاخص های موضوع عدالت جنسیتی را در سطح ملی و استانی پیگیری کنند.
وی با بیان اینکه در گذشته نسبت به رشد و تعالی زنان غفلت شده، اظهار کرد: تاپایان دولت دوازدهم 30 درصد پست های مدیریتی در اختیار بانوان قرار می گیرد که این امر در راستای استفاده از بانوان توانمند برای ارتقا کارآیی دولت دنبال می شود.
معاون رییس جمهوری در خصوص رویکرد قانون برنامه ششم توسعه به موضوع خانواده ادامه داد: بسیاری از کشورها صنعتی امروزه معتقدند که بنیان اقتصاد از خانواده شکل می گیرد و ما برای تحقق اقتصاد مقاومتی که مورد تاکید مقام معظم رهبری است باید به خانواده بها دهیم.
استاندار یزد نیز در خصوص فعالیت های اقتصادی استان گفت: سیاست اصلی در استان کمک به واحدهای آسیب دیده و حمایت از واحدهایی تولیدی ودر نهایت کمک به سرمایه گذاری در استان است.
محمودزمانی قمی عمده ترین مسئله کشور را بیکاری دانست و اظهار داشت: در استان به اقتصاد خرد و روستایی برای تحقق اهداف اقتصاد مقاومتی توجه ویژه شده و نشست های اقتصاد مقاومتی در روستاها و شهرستانهای دارای ظرفیت تولید برگزار می شود تا برای ایجاد اشتغال، تمامی ظرفیت های ملی و محلی به کار گرفته شود.
معصومه ابتکار در سفر یک روزه به یزد با حضور در نشست طرح توان افزایی سازمان های مردم نهاد همیاران حقوق کودک و نوجوان در محلات و نشست فعالان و فرهیختگان حوزه زنان و خانواده، در شورای اداری استان و نشست احزاب و تشکل های سیاسی نیز شرکت کرد.
2088/ 6014/ خبرنگار: کبری دانشی ** انتشار: کاظم شاملو

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۵۰۶۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جنبه‌های اقتصادی مالكیت فكری مغفول مانده است

به گزارش گروه علم و فناوری خبرگزاری علم و فناوری آنا، میترا امین لو، مدیر كانون مدیریت دارایی‌های فكری معاونت علمی و فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری در یک مصاحبه رادیویی اظهار كرد: مالكیت فكری در دنیا از دو قرن پیش بر اساس مسئله اقتصاد شكل گرفته و بنابراین ارزش اقتصادی دارد.

مدیر كانون مدیریت دارایی‌های فكری معاونت علمی و فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری گفت: تحولات جدی كه در حوزه فناوری و نوآوری ایجاد شده توجه فناوران و دانشگاهیان را به این موضوع جلب كرده اما گاهی در برخی حوزه‌ها توجه به این بخش بیش از حد شده و جنبه‌های اقتصادی مالكیت فكری مغفول مانده است.

این مقام مسئول خاطرنشان كرد: مالكیت فكری در سال‌های اخیر فقط به سمت اختراعات حركت كرده و در اختراعات هم فقط به موضوع ثبت توجه شده است.

امین لو با اشاره به اینكه قانون مالكیت صنعتی هنوز بعد از ۱۶ سال در مجلس به تصویب نرسیده است افزود: با الحاق قانون جامع کپی‌رایت به قانون مالكیت صنعتی، روند كار به‌شدت كند شد و متأسفانه قانون کپی‌رایت نیز به‌طور كامل متوقف شد.

وی در این باره افزود:  ما در حال حاضر در یك سری حوزه‌ها از جمله انیمیشن و فیلم و نشر ادبی مزیت‌های رقابتی جدی پیدا كردیم و این در حالی است كه نه تنها قانون ملی پاسخگو نیست بلكه هیچ به روزرسانی هم صورت نگرفته است.

مدیر كانون مدیریت دارایی‌های فكری معاونت علمی و فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست جمهوری گفت: بحث مالكیت فكری، قوانین سرزمینی دارد یعنی همه كشورها قانون ملی خودشان را دارند اما یك سری كنوانسیون‌ها هم شكل گرفته تا همگرایی را زیاد كنند و به همین دلیل برخی كشورها به كنوانسیون‌های بین‌المللی پیوستند.

امین لو با بیان اینكه تقریباً همه كشورهای دنیا به كنوانسیون برن پیوستند افزود: در حال حاضر فقط ایران و چند كشور معدود به این كنوانسیون نپیوستند و این در شرایطی است كه بستر فضای مجازی هم ایجاد شده و آثار به‌صورت برخط در فضای مجازی وجود دارد و فناوری‌هایی مانند هوش مصنوعی و بلاكچین نیز قوانین حقوق کپی‌رایت و مالكیت صنعتی را تغییر داده است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • سند مقدماتی پیوست رسانه‌ای و گفتمان‌سازی شعار سال تدوین شد
  • جنبه‌های اقتصادی مالكیت فكری مغفول مانده است
  • کاهش مطالبات غیرجاری در بانک دی
  • مسئولان با ابتکار عمل برای افزایش حضور مردم در نمازجمعه تلاش کنند
  • مطالبات برجای مانده حوزه شهری حاجی‌آباد نیازمند تدابیر شوراها است
  • مصباحی مقدم: آمریکا بدنبال تدابیر جدید برای ضربه زدن به جمهوری اسلامی است
  • باقری: بریکس برای تحرک کشورهای عضو در چارچوب چندجانبه گرایی ابتکار عمل دارد
  • رئیسی: مطلقا به فساد و مفسد رحم نخواهد شد/ هر چه به نفع مردم و اقتصاد کشور باشد را انجام می‌دهیم حتی اگر عده‌ای مخالفت کنند
  • پاسخ شفاف مسوولان گیلان به مطالبات مردم از شبکه باران
  • «پاسخ»؛ ویژه‌برنامه شبکه باران برای پاسخگویی مسئولان به مطالبات مردم