Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرآنلاین، حجت الاسلام والمسلمین حسن روحانی رئیس جمهوری کشورمان در بخش پایانی گفتگوی تلویزیونی خود با مردم در پاسخ به سوال مجری درباره بحرانی آلودگی هوا در شهرهای بزرگ و اینکه آیا واقعا قابل حل نیست، گفت: حتما باید از پسش بربیاییم، اقداماتی هم شروع شده است. اولین مساله این بود که بنزین و گازوئیل در شهرهای بزرگ را به حد استاندارد برسانیم، در این زمینه قدم های بسیار مهمی برداشته شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

با خدمات وزارت نفت در این زمینه، گازوئیل ما با گذشته بسیار متفاوت است، در پالایشگاه ستاره خلیج فارس هم براساس این استاندارد بنزین تولید خواهد شد.

وی گفت: بخش دیگر مساله این است که ما وسایل عمومی را برای مردم زیاد کنیم و در روزهای الودگی مردم ماشین هایشان بیرون نیاوردند باید به مترو و اتوبوسرانی کمک کنیم. باید الوده کننده ها را برچنیم. الان در تهران در روز آلودگی می بینیم فک می کنیم شب بخوابیم تا صبح هوا بهتر می شود اما بهتر نمی شود چون شب تا صبح کامیون ها تردد می کنند. برای حل این معضل دولت طرحی برای خودروهایی که فروسوده هستند دارد. در این چند روز اخیر چند جلسه با بخش خصوصی داشتم هم برای صادرات غیرنفتی و هم در زمینه خودروهای فرسوده با خودروسازان و وزرا جلسه ای تشکیل دادیم. تلاش می کنیم در سال آینده برای جایگزین کردن خودروی جدید جای خودروهای فرسوده از کامیون، مینی بوس ها واتوبوس ها تلاش هایی را دنبال کنیم. با این روند فعلی همیشه عقب هستیم و باید مسیر جدیدی را برویم. کاری را شروع خواهیم کنیم که در سه سال آینده ماشین های فرسوده را جمع کنیم.

وی در پاسخ به سوال مجری که پرسید آیا با محصولات داخلی جایگزین می شوند، گفت: کارخانه های داخلی تلاش خواهند کرد و ما هم خواستیم که تلاش شان را مضاعف کنند برای اینکه بتوانیم در سال 70 هزار کامیون را جایگزین کنیم باید تلاش کرد. الان این امکان برای ما نیست چیزی حدود 240 هزار کامیون فرسوده در کشور داریم که باید طی 3 سال جایگزین شوند. اتاق و بدنه در تولید داخل می شود ولی موتور شان از خارج می آید. از سوی دیگر باید تسهیلاتی با قیمت ارزان بدهیم که مردم بتوانند و داوطلب شوند که به سمت خودروهای جدید بروند. طرح دولت خود مردم را ترغیب می کند. این طرح حتی کلید به کلید است یعنی کامیون را تحویل می دهد کامیون جدید را تحویل می گیرد. وزارت نفت موظف است که بخش ارزی این طرح را تحویل بگید. به خاطر پولی که در حوزه صرفه جویی ایجاد می شود. برنامه ریزی ما سه ساله است. این طرح حتی باعث اشتغال هم می شود.

رئیس جمهور در ادامه به فضای مجازی هم گریزی زد و گفت: بنا به گزارش اقای وزیر در فضای مجازی در دو سال گذشته سالی 100 هزار شغل موبایل محور ایجاد شده است. افرادی در سایه فضای مجازی توانستند مشکل بیکاری شان را حل کنند. ما باید تلاش کنیم زیرساخت هایش را فراهم کنیم. زیرساخت برعهده ماست، آزادی با ماست برای همین وقتی برخی شبکه های فضای مجازی به طور موقت تعطیل شد من همه تلاشم را گذاشتم که زودتر این فضا باز شود.

در این بخش گفتگو رشیدپور به روحانی گفت خیلی ها هم شوخی کردند که قرار بود دست شما روی دکمه فیلترینگ نرود، که روحانی پاسخ داد: برای چند روز رفت، بعد از ناآرامی ها و حوادثی که پیش آمد برای اضطرار اینکار را کردیم ولی نگذاشتیم دائمی شود. برخی می گفتند ما دنبال بهانه بودیم که برخی شبکه ها ببندیم ولی اینگونه نیست.

رشید پور از روحانی پرسید، در این فضای مجازی تناقض هایی داریم، رئیس جمهور و وزرا توئیت می کنند، دیپلماسی جلو می رود ولی به روی جوانان فیلتر است، این بامزه نیست، که روحانی پاسخ داد: اشکال شما اشکال وارد است. البته در حد توان خودمان دستگاه مجریه همه تلاش مان را می کنیم که این فضا بازتر باشد برخی از این شبکه ها قبل از دولت یازدهم بسته شد ولی کلید دولت یازدهم نتوانست باز کند ولی امیدواریم دولت دوازدهم بتواند. مردم بدانند برای اینکه این فضای ازاد بتواند دولت زجرها کشید انشالله همه مسئولان با همکاری این ازادی را تضمیمن می کنیم.

رئیس جمهور در ادامه به دو وعده خود به مردم اشاره کرد و گفت: به مردم قول دادم هم برای اشتغال تلاش مضاعف کنم هم برای رفع فقر مطلق. من این دو هدف را در بودجه 97 اوردم و بودجه آن را گذاشته ام. من از نمایندگان می خواهم این اهداف را که اهداف آنها هم هست محقق کنند با یاری که به دولت در تصویب بودجه می کنند امیدوارم بودجه ای را تحویل بگیریم که دولت و رئیس جمهور به قول خودش عمل کند و انشالله اینکار خواهد شد و نمایندگان هم به اندازه دولت دلسوز مردم هستند. ممکن است در شیوه ها گاهی نظرات متفاوت باشد اما باید با هم حل و فصل کنیم. ارزوی من این است که مردم اینده بهتری داشته باشند. من به مردم قول می دهم که با معضلات جتماعی، اقتصادی و . را با کمک هم حل کنیم. دولت قادر است که با کمک مردم و سایر قوا و زیر نظر رهبری مشکلات را حل کند. نمونه اش بافت فرسوده را شاهد خواهند بود و حمل و نقلی که مشکلی دارد.

روحانی درباره تعرفه بالای خودروهای هیبریدی هم گفت: آنچه در دولت گزارش دادند این بود که گفتند این خوردروهایی که به نام هیبریدی می آید واقعا هیبریدی نیست و همان خودرو معمولی است اگر این هیبریدی واقعی باشد تعرفه آن کم خواهد شد. اگر هیبریدی واقعی باشد که بتواند با سوخت فسیلی کار کند و با باطری کار کند و ...و واقعا هیبریدی باشد حتما به آن کمک خواهیم کرد.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۵۳۴۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنایه به اظهارات سخنگوی شورای نگهبان درباره ردصلاحیت حسن روحانی

مهرداد خدیر در عصرایران نوشت: سخنگوی شورای نگهبان در واکنش به نامه‌ها و نظرات رییس جمهوری پیشین ایران درباره رد صلاحیت خود در انتخابات مجلس خبرگان رهبری سه جمله گفته: اول این که بررسی صلاحیت خبرگان رهبری با فق‌های شورای نگهبان است (یعنی به من که عضو حقوق‌دان هستم ربطی ندارد)، اما تأکید فق‌ها همواره بر اجرای قانون بوده است. دوم این که این حرف‌ها تازگی ندارد و سوم هم (به طعنه) این که وقتی تایید می‌شوند سطح درک شورای نگهبان بالاست، اما وقتی رد می‌شوند حرف دیگری دارند.

طبعا خود آقای حسن روحانی باید واکنش نشان دهد یا ندهد، اما چون مبنای استدلال و پاسخ آقای طحان نظیف اشکال دارد و وقتی به رییس جمهوری سابق که سال‌ها عضو خبرگان بوده این گونه پاسخ داده شده دیگران جای خود دارند ذکر چند نکته خالی از فایده نیست:

۱. سخن‌گوی شورای نگهبان سخن‎گوی نهاد شورای نگهبان است. درست است که ایشان عضو حقوق‌دان است و عضو فق‌ها نیست و طبعا در جلسات مربوطه نبوده، اما قرار نیست سخن‌گو تنها درباره موضوعاتی توضیح و پاسخ دهد که خود در آن‌ها نقش داشته باشد و از ایشان انتظار می‌رفت توضیح بدهد یا توضیح فق‌ها را منعکس کند یا بخواند. یا بگویند می‌پرسم و پاسخ می‌دهم یا شأن آقایان اجل از پاسخ گویی است ولو به هم لباس و عضو سابق همان مجلس طی دوره‌های متمادی و متوالی. یا به زبان ساده: همین است که هست. هر یک از این‌ها پذیرفتنی‌تر است تا این که من نبودم. کما این که سخن‌گوی قوه قضاییه هم آرای قضایی را صادر نکرده، ولی اطلاع رسانی می‌کند.

۲. این که تازگی ندارد نیز توجیه مناسبی نیست. خیلی از اتفاقات تازگی ندارد. اصلا در این مملکت چی تازگی دارد؟! با این حال تازگی نداشتن توجیه مناسبی نیست. تصور کنید سیل بیاید و مسوول مربوطه بگوید تازگی ندارد. یا جایی آتش بگیرد و بگویند تازگی ندارد!

۳. معلوم است که افراد به تایید صلاحیت خود ایراد نمی‌گیرند بلکه به رد خود انتقاد وارد می‌کنند. از آقای روحانی می‌توان انتقاد کرد که چرا همین حساسیت را در مقام رییس جمهوری در قبال رد نامزد‌های دیگر نشان ندادید، ولی نمی‌توان گفت چطور وقتی تایید شد خوب بود و حالا بد شد؟!

یک مثال چندش آور شاید به موضوع کمک کند. تصور کنید هر هفته به یک چلوکبابی مشخص مراجعه و چلوکباب میل می‌کنید. (فرض است وگرنه مگر هر هفته می‌شود رفت چلوکبابی؟!) در یکی از این دفعات، اما یک بال سوسک یا مگس مشاهده می‌کنید. گارسون محترم را صدا و اعتراض می‌کنید. آیا او می‌تواند بگوید شما که همیشه راضی بودید. چطور هفته‌های قبل اعتراض نکردید؟ خوب! در دفعات گذشته مشکلی نبود و حالا هست. حکایت حسن آقای روحانی نیز همین است. قبلا تایید می‌کردند. از نظر او باید این کار می‌شد.

این بار این کار را نکرده‌اند و اعتراض دارد. دانش‌آموز یا دانشجو اگر بابت نمره کم اعتراض کند آیا معلم و استاد می‌تواند بگوید چطور ثلث قبل یا ترم پیش نمره‌دهی من خوب بود، ولی حالا بد شده؟ پاسخ این است: بحث بر سر این ورقه در این ترم است نه ترم قبل و پار و پیرار. حالا آقای نظیف! بحث بر سر انتخابات ۱۴۰۲ است نه قبل از آن.

سخن‌گوی محترم شورای نگهبان البته می‌توانست بگوید: این نهاد صلاحیت عضو حقوق دان و قائم مقام سابق خود را هم رد کرده. (مرحوم سید رضا زواره‌ای) که صلاحیت دیگران را تایید می‌کرد و خود نیز دوبار کاندیدای ریاست جمهوری شده بود. رد صلاحیت رییس جمهور سابق و عضو پیشین خبرگان را این گونه ببینید به ویژه که حسن روحانی کاملا سیاسی است و می‌داند آن اتفاق بیش از آن که معطوف به گذشته باشد معطوف به آینده است.

دیگر خبرها

  • کنایه به اظهارات سخنگوی شورای نگهبان درباره ردصلاحیت حسن روحانی
  • آقای رئیسی! به‌قول حسین‌ شریعتمداری الان زنگ انشا نیست /۳۴ ماه از عمر دولت تان گذشته و شما هنوز دارید می گویید: باید فلان شود و نباید بهمان شود!
  • رئیسی: عملیات «وعده صادق» ما را در باشگاه قدرت های منطقه ای در بالاترین رده ها قرار داد
  • فیلم کنایه شورای نگهبان به گفته‌های حسن روحانی
  • جز قدرت‌های برتر منطقه و جهان هستیم/ باید امیدآفرینی کنیم
  • صداقت با مردم می‌تواند اعتماد به دولت را افزایش دهد
  • رئیسی: مردم با حضورشان انتخابات باشکوه را رقم بزنند
  • دولت روحانی چگونه سفره مردم را کوچک کرد؟
  • طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات
  • کنایه سنگین روحانی به زاکانی و شورای شهر تهران