Web Analytics Made Easy - Statcounter

براساس این تفاهم‌نامه، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) از طریق بنیاد برکت، برنامه‌ریزی، آماده‌سازی و اجرای الگوی اسلامی-ایرانی پیشرفت همه‌جانبه‌ی جزیره‌ی هرمز را به عهده خواهد داشت.

به گزارش روابط عمومی بنیاد برکت، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در راستای تحقق تدابیر رهبر معظم انقلاب در زمینه‌ی‌ اقتصاد مقاومتی؛ تولید و اشتغال، محرومیت‌زدایی و توسعه‌ی‌ عدالت اجتماعی، روز سه‌شنبه سوم بهمن ماه با استانداری هرمزگان برای پیشرفت و آبادانی جزیره‌ی هرمز تفاهم‌نامه‌ی 3776 میلیارد ریالی منعقد می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

پیشرفت همه‌جانبه و پایدار جزیره‌ی هرمز، محرومیت‌زدایی، آبادانی و ریشه‌کن کردن فقر، توانمندسازی اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی مردم، ایجاد مشارکت مردم، دولت و بخش‌های غیردولتی، کمک به کاهش آسیب‌های اجتماعی، افزایش رضایت‌مندی و امید زندگی در مردم، افزایش جمعیت و مهاجرت معکوس به جزیره و کمک به توسعه‌ی زیرساخت‌های زیربنایی مورد نیاز جزیره از جمله اهداف این تفاهم‌نامه عنوان شده است.

براساس این تفاهم‌نامه، ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) از طریق بنیاد برکت، برنامه‌ریزی، آماده‌سازی و اجرای الگوی اسلامی-ایرانی پیشرفت همه‌جانبه‌ی جزیره‌ی هرمز را به عهده خواهد داشت.

جلب مشارکت‌ها و سرمایه‌های داخلی و خارجی، طراحی ساختار مدیریت و راهبری طرح، انتخاب مشاور مادر برای راهبری طرح، ارایه‌ی خدمات مشاوره و توانمندسازی جامعه‌ی محلی و تأمین منابع مالی سهم ستاد هم از دیگر تعهدات ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در این تفاهم‌نامه است.

استانداری هرمزگان نیز به موجب این تفاهم‌نامه‌، تعهداتی هم‌چون تسهیل‌گری و کمک به رفع موانع اجرایی، فراهم‌سازی شرایط و امکانات، کمک به جذب تسهیلات ارزان‌قیمت‌ بانکی و تأمین منابع مالی سهم استانداری را عهده‌دار خواهد بود. علاوه بر این‌ها، مساعدت در تأمین نیروی انسانی، همکاری برای صدور مجوزهای مورد نیاز در ساخت، اجرا و بهره‌برداری، اعمال مدیریت یک‌پارچه در اجرای تمامی مراحل طرح و تشکیل و راه‌اندازی ساختار اجرایی طرح از دیگر تعهدات استانداری در این تفاهم‌نامه است.

«ستاد راهبری اجرای طرح پیشرفت و آبادانی پایدار جزیره‌ی هرمز» در سطح استان هرمزگان به ریاست استاندار و با عضویت مدیرعامل بنیاد برکت به عنوان مجری طرح، رییس سازمان برنامه و بودجه (دبیر ستاد)، مدیرکل ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره) در استان، مدیر اجرایی طرح، رؤسای تمامی دستگاه‌های دولتی در سطح استان، امام جمعه، بخشدار، رییس شورای شهر، شهردار و نمایندگان منتخب سازمان‌های مردم‌نهاد فعال در جزیره، حداکثر هر دو ماه یک‌بار تشکیل جلسه خواهد داد. مدت زمان اجرای این تفاهم‌نامه 5 سال است و بر اجرای آن کمیته‌ای متشکل از نمایندگان دو طرف، نظارت خواهند کرد.

هم‌چنین لازم به توضیح است با حضور دکتر مخبر رییس ستاد اجرایی فرمان حضرت امام(ره)، عملیات اجرایی 27 پروژه‌ی پیشگام در جزیره‌ی هرمز آغاز می‌شود. علاوه بر این، 4 مدرسه‌ی برکت با 33 کلاس درس و حجم سرمایه‌گذاری 47 میلیارد ریال نیز در استان هرمزگان افتتاح و به بهره‌برداری می‌رسند.

منبع: فرارو

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت fararu.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فرارو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۵۳۶۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جزیره هرمز پیشتاز در صدور مجوز الکترونیکی/اعلام آخرین مهلت دریافت مجوز‌های الکترونیکی صنفی

مدیرکل امور اقتصادی و دارایی هرمزگان گفت: ۲۵ اردیبهشت، آخرین مهلت دریافت مجوز‌های الکترونیکی صنفی است.

به گزارش گروه استان‌ها خبرگزاری دانشجو، مهدی دسینه مدیرکل امور اقتصادی و دارایی هرمزگان افزود: از ۴۱ هزار مجوز معتبر کاغذی موجود در هرمزگان، هفت هزار مجوز به الکترونیکی تبدیل شده است.

وی گفت: براساس قانون صاحبان همه مجوز‌های کاغذی باید مجوز الکترونیکی دریافت کنند و کسب وکار‌هایی که شناسه یکتا نداشته باشند، به لحاظ قانونی بدون مجوز محسوب می‌شوند.

مدیر کل امور اقتصادی و دارایی هرمزگان گفت: در جزیره هرمز تمام کسب و کار‌ها مجوز الکترونیکی دریافت کرده اند و نخستین شهر بدون مجوز کاغذی در کشور نام گرفته است.

دسینه افزود: متقاضیان می‌توانند تا بیست و پنجم اردیبهشت بوسیله گوشی همراه خود و ورود کد شماره سریال کارت ملی، شناسه، کد صنفی و کد پستی محل کسب، در درگاه ملی مجوز‌ها (mojavez.ir)، به سرعت، رایگان و غیرحضوری مجوز الکترونیکی دریافت کنند.

دیگر خبرها

  • تسریع در رفع مشکلات روستای امام‌قیس شهرستان بروجن
  • جزیره هرمز پیشتاز در صدور مجوز الکترونیکی/اعلام آخرین مهلت دریافت مجوز‌های الکترونیکی صنفی
  • دانشگاه بین‌المللی چابهار و موسسه جغرافیای دانشگاه تهران تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند
  • دبیرکل سازمان جهانی بهداشت: تفاهم‌نامه‌ مقابله با همه‌گیری‌های آینده باید امضا شود
  • برگزاری جشنواره سیلینگ در ساحل جزیره هرمز
  • وزیر آموزش و پرورش: ما در آستانه الگو شدن برای جهان هستیم
  • منطقه آزاد چابهار برای توسعه روابط با سرمایه گذاران سریلانکا تفاهم‌نامه امضا کرد
  • آغاز عملیات اجرایی طرح ملی فیبر نوری در شاهدیه
  • آغاز عملیات اجرایی طرح ملی فیبر نوری در شهر شاهدیه یزد
  • امضای تفاهم نامه توسعه رسته کفش دانسفهان