Web Analytics Made Easy - Statcounter


معاون مطبوعاتی وزیر ارشاد در دیدار با مدیر عامل بیمه ایران، گفت: اصلاح روند بیمه‌ای فعلی و تسهیل در امور مرتبط با بیمه اصحاب رسانه در اولویت کاری ما قرار دارد.

به گزارش امتداد نیوز به نقل از روابط عمومی معاونت امور مطبوعاتی و اطلاع‌رسانی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی،  نشست هم اندیشی معاون مطبوعاتی وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی با مدیرعامل بیمه ایران به میزبانی بیمه ایران برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این نشست که علاوه بر معاون امور مطبوعاتی وزیر ارشاد، مشاوران و مدیران مطبوعات داخلی نیز او را همراهی می‌کردند، مهمترین دغدغه‌های رسانه‌ها در خصوص مسائل مربوط به بیمه پایه و تکمیلی خبرنگاران و اصحاب رسانه مطرح شد.

محمد سلطانی‌فر در این نشست ضمن ارائه گزارشی از وضعیت رسانه‌ها، خبرنگاران و همچنین مسائل بیمه‌ای آنها، حل مشکل بیمه به‌ویژه بیمه تکمیلی و بیکاری را از مهمترین دغدغه‌های خود دانست و گفت: اصلاح روند بیمه‌ای فعلی و تسهیل در امور مرتبط با بیمه اصحاب رسانه در اولویت کاری ما قرار دارد.

وی افزود: مساله بیمه و مهمتر از آن بیمه تکمیلی، امروز دغدغه مدیران رسانه‌ها و خبرنگاران است که امیدواریم با هماهنگی و همراهی بیمه ایران این مساله به طور مبنایی، حرفه‌ای و بلندمدت حل شود.

سلطانی‌فر با اشاره به سیاست دولت و وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی در خصوص تامین بیمه اهالی فرهنگ و هنر ابراز امیدواری کرد: مشوق‌های بیمه ایران و مزیت‌های رقابتی این بیمه، راهگشای مشکلات فعلی و مبنای حل معضلات مرتبط با بیمه خبرنگاران شود.

بنا بر این گزارش، محسن پورکیانی، مدیرعامل بیمه ایران نیز در این نشست ضمن استقبال از همکاری با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، اظهار کرد: تلاش حداکثری ما و همکاران مان کمک به اهالی مطبوعات و اصحاب رسانه است چرا که از سختی‌های فعالیت این قشر و فضای رسانه‌ای کشور مطلع هستیم.

وی با اشاره به اینکه تفاهم دوطرفه باید به نحوی تنظیم شود که پایدار و با حفظ اصول اقتصادی و حرفه‌ای باشد، افزود: علاوه بر بیمه درمانی و تکمیلی، در بیمه عمر، بیمه بازنشستگی و بیمه مسئولیت نیز پیشنهادهایی وجود دارد که در صورت تفاهم نهایی برای اصحاب رسانه بسیار مفید خواهد بود.

در پایان این نشست که با حضور تنی چند از معاونان و مشاوران مدیرعامل بیمه ایران و ارائه نظرات مختلف همراه بود، مقرر شد در روزهای آتی، نشست تخصصی میان کارشناسان معاونت امور مطبوعاتی وزارت ارشاد و بیمه ایران برگزار و جداول پیشنهادی همکاری تهیه، تنظیم و اجرایی شود.

true برچسب ها : بیمه ایران محسن پورکیانی مسعود سلطانی فر معاونت مطبوعاتی وزارت ارشاد true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۵۵۲۱۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حمایت وزیر فرهنگ‌وارشاد اسلامی از طنزپردازان و رسانه‌های فعال این حوزه

به گزارش حوزه استان ها خبرگزاری تقریب، محمد مهدی اسماعیلی عصر سه‌شنبه در پیامی تصویری به هشتمین جشنواره ملی طنز و رسانه «طنز پهلو» در فومن زادگاه «مرحوم کیومرث صابری» عنوان کرد: مرحوم صابری فومنی روزنامه‌نگار و چهره ای رسانه ای و مولف بود، مولفی که فصل نوینی در فعالیت‌های کاری خود باز و آغاز کرد.

وی تصریح کرد: صابری فومنی هنرمند و روزنامه نگاری بود که با ایمان و رعایت مرزهای اخلاق، طنز را در حوزه اجتماعی و سیاسی وارد جریان رسانه ای کشور کرد.

وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اضافه کرد: آنگونه که دوران طنز را می توان به ۲ دوره قبل و بعد از صابری تقسیم کردو امروز پس از صابری هنوز طنز در کشور ما تقویت نشده است و تا جایگاهی که صابری داشت و برای این هنر ایجاد کرده بود، فاصله بسیار دارد.

هشتمین جشنواره ملی طنز و رسانه «طنز پهلو» همزمان با ۱۱ اردیبهشت سال‌مرگ مرحوم «کیومرث صابری فومنی» ادیب و طنزپرداز معاصر و خالق نشریه «گل آقا» در زادگاه وی شهر فومن برگزار شد.

دبیر جشنواره ملی طنز و رسانه (طنز پهلو) هم  در این مراسم گفت: هزار و ۱۲۹ اثر در پنج قالب شعر، داستان، کاریکاتور، کارتون، نثر و چند رسانه‌ای و طنز مطبوعاتی به هشتمین‌جشنواره ملی طنز و رسانه ارسال شد.

عباس حسین نژاد افزود : این درحالی است که سال گذشته ۴۶۲ اثر به جشنواره ارسال شده بود.

وی ادامه داد: بیشترین آثار ارسالی از استان تهران بود و استان‌گیلان هم از این نظر در رتبه ششم قرار دارد.

به گفته وی، ۱۲۱ رسانه رسمی در این جشنواره شرکت کردند که از این‌تعداد ۴۴۸ رسانه ثبت شده و ۶۸۱ رسانه شخصی بودند.

وی ادامه داد: طی توافقی با امور رسانه ای وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی برای تشکیل کلاسهای آموزشی ویژه مطبوعات و رسانه ها اعلام آمادگی کرده‌ایم.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • حمایت وزیر فرهنگ‌وارشاد اسلامی از طنزپردازان و رسانه‌های فعال این حوزه
  • ۱۱۲۹ اثر به دبیرخانه «طنز پهلو» ارسال شد/ استان تهران بیشترین آثار طنز را ارسال کرد
  • نارضایتی وزیر ارشاد از وضعیت روزنامه‌نگاران حوزه طنز
  • هشتمین جشنواره ملی طنز و رسانه به ایستگاه پایانی رسید
  • نشست تخصصی «تصویر ایران پس از وعده صادق» برگزار می‌شود
  • بازنمایی رسانه‌ای ایران در جهان بعد از حملات موشکی به رژیم صهیونیستی
  • بوشهر در تعداد اجراهای موسیقی از برترین استان‌های کشور است
  • تشکیل قرارگاه شهید آوینی فرصتی برای حمایت از تولیدات هنری است
  • لزوم نظارت، حمایت و هدایت، پس از صدور مجوز مؤسسات فرهنگی
  • کودتا در کاخ سفید/ تلاش‌های نافرجام برای برکناری سخنگوی دولت بایدن