Web Analytics Made Easy - Statcounter

طرح انتقال آب دریای خزر که باعث مشکلات جدی زیست محیطی برای مردم استان‌های شمالی کشور می‌شود، ارثیه شوم احمدی‌نژاد بود که مورد حمایت حسن روحانی است. به گزارش بلاغ، مردم مازندران در دوره اول ریاست جمهوری حسن روحانی به اذعان اطرافیان وی، سنگ تمام گذاشته و با استقبال از حضورش در انتخابات ریاست جمهوری در سال 92 به دنبال ایجاد توسعه و تحول در استان مازندران بودند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



استقبال از حسن روحانی درسال 92 از غرب استان مازندران شروع شده و با این امید که بنای توسعه مازندران توسط دولت روحانی انجام می‌شود، این استقبال‌ها در دستور کار مردم قرار گرفت.

پس از چهار سال از اتمام ریاست جمهوری حسن روحانی، روند توسعه‌ای در این منطقه شکل نگرفت و مشکلات گذشته در این مناطق پابرجا است. با نزدیک شدن به انتخابات ریاست جمهوری، بحث ایجاد مناطق آزاد در استان به صورت جدی مطرح شد، با وجود موافقت برای ایجاد منطقه آزاد تجاری در بهشهر، دولت به دلیل قرار گرفتن در شرایط انتخابات و ترس از اینکه مبادا آراء این مناطق را از دست بدهد و به بهانه اختلاف نظر در بین نمایندگان مجلس، از معرفی منطقه امیرآباد بهشهر به عنوان منطقه آزاد تجاری خودداری کرده است.

دلیل عدم معرفی منقطه آزاد، از دست دادن پایگاه‌های مردم در غرب استان مازندران بود، اما با عبور حسن روحانی از انتخابات و برتری برابر رقبا، طرح ایجاد منطقه آزاد تجاری حداقل در جلسات هیئت دولت به فراموشی سپرده شد.

این مقدمه مطرح شد تا گریزی بزنیم به بحث انتقال آب دریای خزر، که این روزها دوباره با موافقت رئیس سازمان محیط زیست کشور چالش دیگر برای مردم استان‌های شمال کشور بوجود آورده شد.

نکته اینجاست که دولت در معرفی منطقه آزاد تجاری، تنها به دلیل از دست دادن جایگاه مردمی در غرب استان مازندران خویشتن داری کرد، چه طور در طرح انتقال آب دریای خزر، که دغدغه همه مردم شمال کشور و تعداد زیادی از دوستداران محیط زیست در سطح جهان است، بی محابا ورود پیدا کرده و به فکر حفظ جایگاه مردمی خویش نیست؟!

از طرفی طرح این موضوع در دوران احمدی نژاد مورد انتقاد جدی جریان مقابل دولت بوده است و در رسانه‌های زنجیره‌ای به این موضوع حمله کرده بودند، اما چرا دولت دوازدهم بدون توجه به مخاطرات زیست محیطی نسبت به اجرای این طرح اصرار دارد، سئوال بی جوابی است که کمتر به آن پاسخ داده شده است.

طرح انتقال آب دریای خزر ارثیه شوم برای مردم شمال کشور است، که از دوران احمدی‌نژاد کلید خورده و در حال حاضر، حسن روحانی تلاش می‌کند این کلید را بدون توجه به مخاطرات زیست محیطی بچرخاند.

مردم مازندران مزد حمایت از حسن روحانی در انتخابات دوره یازدهم را با عدم موافقت در طرح معرفی منطقه آزاد تجاری دریافت کرده و با حمایت مجدد از دولت با موافقت طرح انتقال آب دریایی خزر به فلات مرکز مواجه شدند.

اوضاع به حدی ناراحت کننده شد که نماینده مردم ساری در مجلس شورای اسلامی گفت: مردم شمال کشور اجازه نمی‌دهند طرح انتقال آب دریای خزر کلید بخورد.

به گزارش بلاغ، عیسی کلانتری،وزیر کشاورزی در دولت‌های اول و دوم مرحوم هاشمی رفسنجانی و در سه سال اول دولت محمد خاتمی به عنوان وزیر فعالیت می‌کرد.

منبع: بلاغ مازندران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.bloghnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بلاغ مازندران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۵۵۵۱۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال

ایسنا/مازندران معاون امور حقوقی و مجلس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اعلام اینکه بانک‌ها تسهیلات را به سمت تولید سوق دهند تا در بخش تولید رونق ایجاد شود، گفت: برای ارتقای تولید و مشارکت مردم نیازمند تعامل و هم‌افزایی دولت و مجلس هستیم.

 حجت‌الاسلام صحبت‌الله رحمانی ۸ اردیبهشت در دومین جلسه شورای هماهنگی تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان مازندران که با حضور ملکی مدیرکل استان‌های وزارت تعاون، مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران و مدیران دستگاه‌های اجرایی استان برگزار شد، اظهار کرد: باید تلاش کنیم تا مطالبات رهبر معظم انقلاب در حوزه تولید پیگیری و مشکلات تولید رفع شود.

وی با اعلام اینکه جلسات شورای هماهنگی باید خروجی داشته باشد و برای مردم ملموس باشد، تصریح کرد: زمینه‌های مشارکت مردم در تحقق شعار سال ویژه پیگیری شود.

معاون امور حقوقی و مجلس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اشاره به اینکه اقدامات مهمی در استان مازندران انجام شده و باید بیشتر تقویت شود، ادامه داد: باید به سمت تفاهم‌نامه‌های بین‌بخشی برویم.

این مسئول با تاکید بر اهداف دولت سیزدهم، خاطرنشان کرد: دولت، دولتِ کار و کرامت است و همه دست به دست هم داده‌اند تا امروز شاهد کاهش نرخ بیکاری باشیم.

رحمانی با اشاره به اینکه باید چرخه تولید را در استان‌ها تکمیل کنیم، افزود: سالانه هزار میلیارد تومان به خانه‌دار شدن مددجویان بهزیستی از محل شرکت‌های زیرمجموعه تامین اجتماعی اختصاص می‌یابد.

وی از مشارکت ۶۰ میلیون نفر(۲۰ میلیون خانوار) در طرح کالابرگ و فجرانه خبر داد و گفت: باید شرایط را بهبود ببخشیم و کمک کنیم وضعیت مردم بهتر از این شود چراکه شایسته بهترین خدمت‌ها هستند.

معاون امور حقوقی و مجلس وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی با اعلام اینکه دشمن در جنگ اقتصادی بیکار ننشسته است، خاطرنشان کرد: با هدایت رهبری از گردنه‌های سخت عبور کردیم و جهاد تبیین در این بخش در اولویت قرار گیرد.

این مسئول ادامه داد: توجه به تعاون امری ضروری است و تلاش می‌کنیم مشارکت مردم را در تحقق شعار سال تقویت کنیم.

رحمانی با اعلام اینکه بانک‌ها تسهیلات را به سمت تولید سوق دهند تا در بخش تولید رونق ایجاد شود، گفت: برای ارتقای تولید و مشارکت نیازمند تعامل و هم‌افزایی دولت و مجلس هستیم.

لزوم انسجام و هم‌افزایی برای خدمت به مردم

مدیرکل استان‌های وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی نیز در این جلسه با قدردانی از تلاش مدیران در خدمت‌رسانی به مردم، گفت: از ظرفیت بسیج در وزارت کار و خدمت به مردم استفاده شود.

ملکی تصریح کرد: کارشناسان معین مشخص شده و به صورت میدانی در استان‌ها حضور و مسائل را رصد و احصاء می‌کنند.

وی افزود: انسجام، هماهنگی و هم‌افزایی در انجام کارها به ما کمک می‌کند و در تحقق برنامه‎‌ها اثرگذار است.

توجه ویژه به تولید اولویت مهم دولت سیزدهم

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران نیز در این جلسه با تبریک هفته کار و کارگر اظهار کرد: برنامه‌های متعددی در هفته کار و کارگر با محوریت  کارگران و توجه به تولید و اشتغال در حال برگزاری است.

علی باقری با اعلام اینکه کارگران نخبه، برتر و فرهنگ کار کردن را ترویج دهیم، تصریح کرد: توجه ویژه به تولید اولویت مهم دولت سیزدهم است و در راستای تحقق شعار سال تشکل‌های کارگری، کارفرمایی و بسیج کارگری در کنار هم هستند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران با اشاره به اینکه جلسات شورای هماهنگی به صورت میدانی و شهرستانی برگزار می‌شود، افزود: در این جلسات مشکلات مردم به صورت ویژه رسیدگی می‌شود.

در این جلسه مدیران عضو شورای هماهنگی تعاون، کار و رفاه اجتماعی مازندران گزارشی از اقدامات ارائه و بر استفاده از ظرفیت‌ها و همکاری بین‌بخشی در راستای رفع مشکلات جامعه هدف تاکید کردند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • استقبال ۲۰ هزار میلیارد ریالی مازندرانی ها از طرح کالابرگ و فجرانه
  • مردم باید ثمره کلنگ زنی ها را ببینند/ لزوم تحقق پروژه ها
  • مجلس بعدی باید ریل‌گذاری درستی برای دولت ایجاد کنند
  • لابی‌های سنگین در راهروهای مجلس برای صندلی ریاست
  • حجاب و عفاف باید به رفتار عینی و عملی مردم تبدیل شود
  • لزوم حمایت فدراسیون فوتبال از پروژه ساخت فیلم «شهدای تیم فوتبال آزادی سمنان»
  • شوراها در تحول دیپلماسی اقتصادی باید نقش آفرین باشند
  • لزوم تغییر رویکرد خدماتی به اجتماعی در شهرداری‌ها
  • لزوم بازنگری مدیران استان قزوین در رفتار و عملکرد خود
  • ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال