Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیر تعاون روستایی استان زنجان گفت: ایستاده کردن باغات انگور، راهکاری برای افزایش بهره‌وری است.

«محمود نوری» در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا، با بیان اینکه در حوزه کشاورزی باید به دنبال افزایش بهره‌وری بود، افزود: یکی از این روش‌ها، ایستاده کردن باغات انگور است که این اقدام باعث می‌شود، سطح کمی و کیفی محصول تولیدی ارتقا یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با یادآوری این که زنجان از جمله استان‌های مهم تولیدکننده محصول انگور در سطح کشور بوده و این استان از نظر سطح و تولید انگور جزو هشت استان نخست کشور به‌شمار می‌رود، تصریح کرد: علاوه بر افزایش بهره‌وری و ارتقای سطح کمی و کیفی محصول تولید شده، ایستاده کردن باغات انگور در جلوگیری از شیوع بیماری سفیدک بسیار مؤثر است.

این مسئول در ادامه با بیان اینکه استان زنجان در زمینه تولید کشمش جزو رتبه‌های برتر کشوری بوده و سالانه به‌طور متوسط ۳۰ هزار تن کشمش در استان تولید می‌شود، اظهار کرد: در استان زنجان ۱۱ هزار تاک‌دار در ۱۶ هزار و ۵۰۰ هکتار تاکستان مشغول فعالیت هستند.

مدیر تعاون روستایی استان زنجان با یادآوری اینکه تاکنون ۶۰ درصد از مجموع پرداختی یارانه کشمش به تاکداران استان پرداخت‌ شده و این یارانه برای 8070 تاک‌داری که در سامانه ثبت‌نام کردند پرداخت می‌شود، خاطرنشان کرد:   طی سال گذشته ۲۲۰ هزار تن انگور تولید شد که ۱۱۴ هزارتن آن به کشمش  اختصاص یافت.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۵۶۲۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

استقبال از احداث گلخانه‌های کوچک مقیاس و خانگی در استان گلستان

به گزارش خبرگزاری صداوسیمای مرکز گلستان؛ در این گلخانه ها، انواع صیفی جات، درخت و گل و گیاه پرورش داده و نهال، بوته و محصول آن عرضه می‌شود.

محصولات این گلخانه ها، مشتری‌های مشتاق و ثابت خود را هم دارد.

اکنون در استان گلستان بیش از ۱۰۰ هکتار گلخانه در حال بهره برداری است که ۴ هکتار آن با ۲۱۰ بهره بردار، کوچک مقیاس و خانگی است.

در گلخانه‌های استان گلستان سالانه ۱۳ هزار و ۲۰۰ تُن سبزی، صیفی و میوه، ۱۱ میلیون گلدان گل و ۱۸ میلیون نشا تولید می‌شود.

برنامه ریزی شده است که تا سال ۱۴۰۵ وسعت گلخانه‌ها در استان به ۲۲۰ هکتار برسد و میزان تولید، تا ۲ و نیم برابر افزایش یابد.

افزایش کمی و کیفی محصولات کشاورزی، صرفه جویی در مصرف آب، ایجاد اشتغال پایدار و تحقق ارزش افزوده در بخش کشاورزی، از مزایای کشت گلخانه‌ای است.

تسریع و تسهیل در روند صدور مجوز‌ها و پرداخت تسهیلات بانکی تا ۸۰ درصد هزینه‌های طرح، از اقدامات حمایتی و تشویقی جهادکشاورزی برای توسعه کشت گلخانه‌ای است.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی

دیگر خبرها

  • صادرات دام راهکاری برای ایجاد رونق صنعت دامپروری
  • افزایش سلامت دام‌ها با تولید محصول ایرانی
  • نیاز کشور به گندم برای تولید نان ۱۲ میلیون تن است
  • افزایش بهره‌وری با استفاده کشاورزان از فناوری شرکت‌های دانش‌بنیان
  • ضربه به تولید با تصمیم‌گیری برای خاموشی چاه موتورهای کشاورزی
  • تولید ۲۰ محصول دانش‌بنیان در شرکت‌های زیرمجموعه اوقاف
  • استقبال از احداث گلخانه‌های کوچک مقیاس و خانگی در استان گلستان
  • بانک‌هایی که همچنان نرخ سود ممنوعه روی میز دارند/ با بهره بانکی ۴۰ درصد، دلالی جایگزین تولید می‌شود!
  • تیزر «بارگادون» منتشر شد/ مستندی درباره آداب خوشه‌چینی انگور
  • برداشت ۱۶ هزار تن سیر در طارم