Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - استاندار البرز گفت: طي برنامه ريزي هاي صورت گرفته و در برش هاي استاني برنامه هاي ملي براي استان البرز ايجاد 33 هزار شغل پيش بيني شده بود ولي اين امر طي 4 ماه در البرز محقق شد.
به گزارش خبرگزاري آريا ، دکتر محمدعلي نجفي در مراسم تجليل از نمونه هاي بخش کشاورزي استان ضمن تقدير از کارآفرينان و توليدکنندگان ملي و استاني که در سخت ترين شرايط در عرصه هاي مختلف به توسعه و پايداري کشور کمک مي کنند افزود: در بخش هاي تحقيقاتي و کشاورزي البرز ظرفيت هاي بزرگي وجود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


***فعاليت يک واحد توليدات دارويي در البرز 587 ميليون دلار صرفه جويي ارزي همراه داشت
وي با بيان اينکه توليدات دارويي از موفقيت هاي ديگر البرز است که صادرات خوبي در منطقه و حتي دنيا داريم ادامه داد: فعاليت يکي از اين واحدها 587 ميليون دلار صرفه جويي ارزي براي کشور داشته است.
دکتر نجفي گفت: اين روزها سنجش ها روي اشتغال بيشتر است و به رغم اينکه در بحث ملي و استاني ، البرز عملکرد خوبي دارد اما متناسب با نياز منطقه پائين است.
***نگاه ها به توسعه کشت گلخانه اي معطوف شده است
وي محدود بودن اراضي کشاورزي و منابع آبي را از علل پائين بودن اشتغال در بخش کشاورزي البرز دانست و گفت: موضوع آب يکي از مهم ترين موضوعاتي است که در بخش هاي مختلف کشاورزي، صنعت و خدمات محدوديت زيادي ايجاد مي کند و براين اساس طبق برنامه هاي وزارت جهاد کشاورزي ، نگاه ها به توسعه کشت گلخانه اي معطوف شده است.
استاندار البرز در ادامه به اشاره به اينکه بايد مسايل و مشکلات بخش کشاورزي در استان رفع شود، افزود: مدير و مسئولي که بخواهد تعللي در حل مشکل توليد کننده به خصوص کشاورزان داشته باشد، تعارف نداريم.
وي با بيان اينکه مشکلات استان البرز به دليل حساسيت در منابع اصلي است، اظهار داشت: براي ايجاد اشتغال در استان بايد از ظرفيت هاي ديگري همچون فضاي مجازي استفاده کرده و اين فرصت ها بايد در خدمت بخش اشتغال کشور باشد.
نجفي تاکيد کرد: بايد به جوانان اعتماد کنيم تا جوان احساس کند به روستا و باغ و کشت هاي گلخانه اي برگردد .
***توجه به کشاورزي زمينه ساز اشتغال جوانان مي شود
وي افزود: توجه به کشاورزان و جوانان روستايي موجب مي شود تا مشکل حاشيه نشيني به حداقل برسد کمااينکه اکنون 900 هزار نفر حاشيه نشين در استان به خصوص در کرج و فرديس داريم.
وي با بيان اينکه فرصت هايي براي جوانان بايد فراهم شود، گفت: دردصد هستيم در بحث آبياري، صنايع تبديلي و تکميلي و حمايت از ايجاد پايانه هاي صادراتي اقدامات مناسبي داشته باشيم.
وي اضافه کرد: البرز هنوز در بحث پايانه هاي صادراتي موفق نشده و فرصت فرودگاه پيام که به مسافري هم مي خواهيم تبديل شود بايد در اختيار بخش کشاورزي قرارگيرد.
***گياهان دارويي با رويکرد تامين مواد اوليه کارخانه هاي استان
دکتر نجفي افزود: در تصميم گيري هاي درون استاني بر آن شديم تا اين عدد را 45 هزار شغل تا پايان سال برسانيم.
وي دربخش ديگري از سخنانش دلايل موفقيت کشاورزان البرزي را در سطح کشور توجه آنان به بحث دانش بنيان بودن و استفاده از فرصت هاي فناوري ،علمي و تحقيقاتي استان دانست وگفت: خوشبختانه البرز در بخش کشاورزي پيشتاز است.
نجفي خاطرنشان کرد از جمله دلايل دستيابي کشاورزان البرزي به دانش و فناوري روز، وجود مراکز تحقيقاتي دانشگاهي کشور دراستان است به طوريکه بيش از10 مرکز و موسسه بزرگ تحقيقاتي علمي کشوري در البرز و شهرستان کرج مستقر فعاليت دارند.
***معاون اول رييس جمهوري با همراهي 6 وزير در البرز حضور يافتند
وي ادامه داد: موضوع اشتغال در استان البرز در سطح کشور داراي اهميت فراواني است به طوريکه در سفري که روز گذشته معاون اول رئيس جمهور به همراه 6 وزير و معاون رئيس جمهور به البرز داشت تعدادي واحد صنعتي با اشتغالزايي بالا در استان به بهره برداري رسيد.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۵۶۵۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ضرورت تثبیت مقاصد صادراتی از سوی بازرگانان

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، محمدجواد امانی با اشاره به خیز تجار ایرانی برای ورود به بازار‌های جدید بیان کرد: برگزاری «ایران اکسپو۲۰۲۴» اهرمی برای تسهیل ورود تاجران به بازار‌های جدید است که موجب ارزآوری و توسعه صادرات می‌شود.

وی به مزایای نسبی خوزستان در حوزه تجارت اشاره و بیان کرد: برخی از این ظرفیت‌ها مورداستفاده و برخی دیگر مغفول مانده‌اند، سیاستگذاران باید کشور‌های مورد هدف صادرات را توسعه دهند.

امانی توسعه تجارت را نیازمند همکاری بخش‌های مختلف دولت دانست و گفت: دستگاه سیاست خارجی باید حضور بازرگانان و مسوولان سیاسی سایر کشور‌ها در نمایشگاه‌های ایرانی را تسهیل و ارتباط بین بازرگانان ایرانی و خارجی را فراهم کند که این امر در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران محقق می‌شود.

رییس اتاق بازرگانی، صنایع، معاون و کشاورزی اهواز تداوم برگزاری نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی جمهوری اسلامی ایران (ایران اکسپو) در حوزه تجارت خارجی کشور را موثر دانست و اظهارکرد: این نمایشگاه، می‌تواند در توسعه صادرات غیرنفتی و ارزآوری موثر باشد البته باید به این نکته توجه داشت که علاوه بر صادرات می‌توان از طریق انتقال تکنولوژی، صدور خدمات فنی و مهندسی و ترانزیت نیز ارزآوری کرد.

امانی به دستاورد‌های پنجمین نمایشگاه ایران اکسپو ۲۰۲۳ در اردیبهشت ماه سال گذشته در حوزه صادرات غیرنفتی اشاره و خاطرنشان کرد: باید به دنبال تثبیت مقاصد صادراتی موجود و پیدا کردن مقاصد صادراتی جدید باشیم؛ کشور‌های آفریقا، آمریکای لاتین، آسیای شرق و کشور‌های همسایه از جمله مناطق هدف صادراتی ما هستند.

رییس اتاق بازرگانی اهواز به ظرفیت‌های موجود در زمینه حمل‌ونقل، انرژی و دانش‌بنیان اشاره و بیان کرد: برای دستیابی به بازار‌های جدید و توسعه تجاری نیازمند برگزاری نمایشگاه‌های بزرگ هستیم تا به اهداف موردنظر دست یابیم.

وی گفت: برای توسعه بازار باید مسیر مشخصی طی شود و برای تحقق این امر در مرحله اول وزارت امور خارجه، مقامات وزارتخانه‌های اقتصادی و سایر بخش‌های مربوطه باید شرایط حضور بازرگانان ایرانی در کشور‌های هدف را فراهم کنند و گفتگو‌های ۲ یا چندجانبه و انعقاد تفاهم‌نامه‌ها در حوزه کاهش تعرفه‌ها و تسهیل تجارت مدنظر قرار گیرد.

امانی ایجاد سخت‌افزار‌ها و نهاد‌های مناسب در کشور‌های هدف صادراتی را نیز ضروری دانست و ادامه داد: برپایی نمایشگاه‌ها، حضور رایزنان اقتصادی و بازرگانی در کشور‌های هدف و فعالیت هر چه بیشتر وزارت امورخارجه در جهت توسعه بازار‌های صادراتی ایران، از جمله این زیرساخت هاست.

رییس اتاق بازرگانی اهواز بر ضرورت همکاری دولت و اتاق‌های بازرگانی به عنوان مشاور برای شناخت درست بازرگانان از نیاز‌های بازار هدف تاکید کرد و گفت: باوجود اینکه در مراحل اولیه توسعه بازار نقش دولت اهمیت بیشتری دارد، اما در ادامه به مرور بخش خصوصی باید جایگزین دولت شودکه اتاق‌های بازرگانی می‌توانند در نقش نهاد واسط با فراهم‌کردن اطلاعات، ایجاد روابط با نهاد‌ها و بنگاه‌های کشور‌های مقصد و ارائه مشاوره به کسب و کار‌ها و بازرگانان ایرانی فرآیند توسعه بازار را تسهیل کنند.

امانی اضافه کرد: با تداوم این روند، بازرگانان با نیاز‌های کشور مقصد آشنا شده و بر اساس مزیت نسبی اقتصاد ایران، کالایی را که قابلیت و استاندارد صادراتی دارد را از تولیدکنندگان داخلی تقاضا می‌کنند تا کالای موردنظر را به دیگر کشور‌ها صادر کنند و عرضه بر مبنای تقاضای بازار باشد.

دیگر خبرها

  • تلاشگران ذوب آهن اصفهان مغز متفکر برای جهش تولید هستند
  • تاکید استاندار بر ضرورت ایجاد تعاونی‌های گردشگری در سیستان و بلوچستان
  • خانه‌های مولد در سواحل کشور طراحی شده است
  • عرضه محصولات صنعت گران قمی در نمایشگاه ایران اکسپو
  • طرح‌های اقتصادی در سواحل توسعه می‌یابد/ ایجاد شهرهای مولد کشاورزی
  • حضور صنعت گران قمی در نمایشگاه ایران اکسپو
  • ضرورت تثبیت مقاصد صادراتی از سوی بازرگانان
  • مشارکت دانشگاه آزاد در ایجاد پایانه صادراتی مهران
  • جهش تولید با ورود شرکت‌های دانش‌بنیان ‌محقق می‌شود
  • ایجاد اشتغال برای روستائیان با احداث گلخانه‌های خانگی در سیستان وبلوچستان