Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «جماران»
2024-04-29@19:14:56 GMT

تشکیل روستا تعاون در 33 روستای استان زنجان

تاریخ انتشار: ۳ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۷۵۶۶۲۱

تشکیل روستا تعاون در 33 روستای استان زنجان

محمدرضا یوسفی روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: به رغم اعلام سهمیه اجرای این طرح در 32 روستا، زنجان 90 روستا را برای اجرای این طرح مورد هدف قرار داد.
وی یادآورشد: بناست بر اساس تصمیم گیری های استانی 48 روستا تعاون در زنجان شکل بگیرد.
یوسفی اظهار کرد: اجرای این طرح در باقی روستاها مورد مطالعه قرار می گیرد تا بتوان در تمام 90 روستا این طرح را اجرا کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان گفت: از سوی دیگر استان، به فعال سازی تعدادی از تعاونی ها در روستاهایی که تعاونی وجود داشت اما غیر فعال بود، اقدام کرد.
وی خاطرنشان کرد: تعداد این تعاونی های غیر فعال هفت مورد بود که تمامی آنها فعال شده اند.
یوسفی ادامه داد: 26 تعاونی جدید در 26 روستای دیگر هم تشکیل شده است و در مجموع هم اکنون تعداد تعاون روستاها در این استان به 33 مورد می رسد.
مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان زنجان با بیان اینکه محدودیتی برای پرداخت تسهیلات به طرح های توجیهی تعاون روستاها وجود ندارد، گفت: متناسب با نیاز طرح توجیهی تسهیلات به هر تعاونی اختصاص می یابد.
وی زمان نهایی تعیین شده برای اجرای این طرح را پایان سال مالی جاری ( آخر تیر سال 97 ) اعلام کرد و افزود: متقاضیان از میان ردیف های اعتباری پیش بینی شده برای اشتغالزایی در روستاها با 2 طرح تعاون روستا و توسعه و اشتغال روستاییان، فقط می توانند از یک ردیف استفاده کنند.
دولت با هدف ایجاد مشاغل ارزان، پر بازده و پایدار اقدام به اجرای طرح روستا تعاون متناسب با ظرفیت های اجتماعی و جغرافیایی هر روستا می کند.
استان زنجان یک هزار و 210 روستا دارد که از این تعداد فقط 978 روستا دارای سکنه هستند.
3001/6085
خبرنگار: مینا افشاری ** انتشار: رویا رفیعی

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۵۶۶۲۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

روستایی که سهم لک‌لک‌ها شد

به گزارش خبرآنلاین ،رئیس شورای روستا در اینستاگرامش قصه لک‌لک جدید را منتشر می‌کند و از سراسر ایران، دوستداران محیط‌زیست چند نفری هزینه ساخت خانه جدید را برعهده می‌گیرند و برایش به اندازه نیاز خرید مواداولیه پول می‌ریزند. چند روز بعد آهنگر روستا که برادر رئیس شورای روستاست، سفارش جدید را تحویل می‌دهد. او نیز فقط پول آهن آشیانه لک‌لک را می‌گیرد و دستمزدش حال خوب لک‌لک‌هاست. از میان روستاهای اطراف تالاب، لک‌لک‌ها در ‌ روستای کپرجودکی لانه می‌سازند؛ چرا که این سهم از زمین‌های تالابی با اراده اهالی همین روستا تالابی مانده است. جعفر کرمی‌پور، رئیس شورای روستای کپرجودکی در گفت‌وگو با همشهری از ترجیح عمده جوانان روستا می‌گوید ‌که « می‌خواهیم ‌تالاب را برای لک‌لک‌ها حفظ کنیم.»

چه شد که به فکر ساختن لانه برای لک‌لک‌ها افتادید؟

به گزارش همشهری، سیل سال۱۳۹۸ برای روستای ما برکت آورد. تالاب پرآب شد و ۲سال بعد از آن هم به لطف خدا، بارندگی خوب بود. از آن سال زادآوری لک‌لک‌ها خیلی خوب شد. هرکدام ۳تا جوجه را بزرگ کردند. لک‌لک‌ها تمام سال اینجا ماندند و فقط بچه‌هایشان لانه را ترک کردند. سال بعد لک‌لک‌های بالغ به روستا برگشتند.

عید۱۴۰۱ ‌ناگهان، تمام تیرهای برق پر از لک‌لک شد. نمی‌دانستیم چطور به لک لک‌ها کمک کنیم. از دوستان محیط‌زیستی پرسیدیم آنها گفتند برخی لاستیک کهنه به سر تیر می‌اندازند. آنها ده‌ها بار چوب سرلاستیک‌ها آوردند و باد زد و لانه را خراب کرد. یکی از فعالان محیط‌زیست اراک پیشنهاد داد که برایشان سبد آهنی بسازیم ولی برای این کار اداره برق باید همکاری کند و سیم‌های برق را از بالای دکل، کمی پایین‌تر بیاورد.

عید۱۴۰۱ نخستین آشیانه‌های آهنی را نصب کردیم. یک روز صبح دیدم که در تمام لانه‌ها لک لک نشسته است. اما خشکسالی همان سال باعث شد لک‌لک‌ها جوجه‌هایشان را از لانه بیرون بیندازند. بحمدالله در سال۱۴۰۲ لک‌لک‌ها ۲۳لانه درست کردند و همه جوجه‌هایشان را نگه داشتند. هیچ تلفاتی هم نداشتیم چون تالاب خشک نبود. از ابتدای امسال تا الان با کمک خیرین و دوستداران محیط‌زیست ۶لانه ساخته ایم.
مردم چطور کمک می‌کنند؟
وقتی در پیج اینستاگرام اعلام می‌کنم که می‌خواهیم برای لک‌لکی آشیانه بسازیم، مردم به‌صورت مشارکتی هزینه ساخت لانه را پرداخت می‌کنند. افراد با نیت خیرات برای اموات پول ساخت را به دهیاری روستا می‌دهند.

۲۳۳۲۱۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1901044

دیگر خبرها

  • فعالیت ۱۰۴ هزار تعاونی در کشور
  • توسعه خط انتقال آب روستای آبخورده شهرستان پیرانشهر
  • رشد بیش از ۲۲ درصدی تعاونی‌های زنان در دولت سیزدهم
  • روستایی که سهم لک‌لک‌ها شد
  • جاده پُر دست انداز یکی از روستا‌های فومن
  • تعاون راهکاری علمی، عملی و عقلی برای مشارکت مردم در تولید
  • ایجاد بیش از ۱۵۰۰ فرصت شغلی توسط تعاونی‌های استان کرمانشاه
  • تعاونی های تولیدی، محور اقدامات بخش تعاون هستند
  • تامین آب آشامیدنی روستای کهن دژ
  • آب آشامیدنی روستای کهن دژ در شهرستان کیار تامین شد