Web Analytics Made Easy - Statcounter

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس تاکید کرد: در شرایطی که درآمدهای مردم واقعی نیست، نمی توانیم از واقعی شدن قیمت حامل‌های انرژی صحبت کنیم.

کاظم دلخوش اباتری در گفت و گو با خبرنگار اقتصاد آنلاین با اشاره به برخی اظهار نظرها در مورد واقعی شدن قیمت حامل‌های انرژی تصریح‌کرد: اگر در حال حاضر قیمت حامل‌های انرژی واقعی شود، جامعه دچار التهاب و مشکل می شود، زیرا فعلا توان مالی مردم پایین است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

او در ادامه افزود: باید در پاسخ افرادی که موضوع واقعی شدن قیمت حامل های انرژی را مطرح می کنند، این سوال را مطرح کرد که مگر درآمدهای مردم واقعی است که نرخ حامل ها واقعی شود؟

نماینده مردم صومعه سرا در مجلس تصریح کرد: واقعی شدن قیمت حامل های انرژی به این معناست که قیمت ها با دنیا برابر و یکسان شود و این اصلا شدنی نیست.

دلخوش اباتری در عین حال عنوان کرد: اگر در صحن علنی مجلس به افزایش قیمت جزئی حامل های انرژی رای داده شود، اشکالی ندارد اما این تغییر نباید در حدی باشد که اثرات نامطلوب بر زندگی مردم داشته باشد.

 او در بخش دیگری از سخنانش در مورد تغییراتی که در کمیسیون تلفیق مجلس روی برخی از پیشنهادهای دولت در لایحه بودجه اعمال شده است، اظهار کرد:همیشه اختلافی بین مصوبات کمیسیون تلفیق و لایحه پیشنهادی دولت وجود دارد و البته این حق نمایندگان است که تغییراتی را در برخی بندها و تبصره‌های لایحه بدهند.

عضو کمیسیون اقتصادی مجلس در پایان گفت:تغییرات اعمال شده در لایحه بودجه زیاد نیست و برای اینکه مسایل و مشکلات کشور حل شود، باید فضای همکاری بین مجلس و دولت به وجود بیاید و نمایندگان مجلس در جاهایی که بدانند حق با دولت است، در صحن علنی جلوی مصوبات کمیسیون تلفیق می ایستند.

منبع: اقتصاد آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.eghtesadonline.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اقتصاد آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۵۷۴۳۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه کسی ترمز رشد ارز را کشید؛ دیگر خبری از افزایش قیمت نیست؟

یک کارشناس اقتصادی گفت: بازار ارز در یک هفته اخیر روند نزولی داشته به طوری که دلار به نزدیک ۶۰ هزار تومان رسیده و تا زمانی که آرامش در فضای سیاسی و اقتصادی حاکم باشد نرخ ارز در همین حدودها خواهد ماند و خبری از افزایش قیمت دلار نیست.

مرتضی افقه استاد اقتصاد و کارشناس مسائل اقتصادی در تسنیم با بیان اینکه اقتصاد کشور به میزان فروش نفت؛ ارتباطات خارجی و مسائل سیاسی وابسته است، اظهارداشت: هر تحول سیاسی که منجر به تغییر در روابط خارجی و تجارت شود بر بازار ارز اثر می‌گذارد.

وی افزود: درگیری‌های سیاسی ایران و همچنین تنش‌های منطقه باعث افزایش انتظارات تورمی و در نهایت رشد نرخ ارز شد؛ اما زمانی که مردم و فعالین اقتصادی از کاهش تنش و شوک‌ها سیاسی اطمینان پیدا کردند نرخ ارز روند نزولی خود را آغاز کرد.

این تحلیلگر مسائل اقتصادی اظهار داشت: بازار ارز در یک هفته اخیر روند نزولی داشته به طوری که دلار به نزدیک ۶۰ هزار تومان رسیده و تا زمانی که آرامش در فضای سیاسی و اقتصادی حاکم باشد نرخ ارز در همین حدودها خواهد ماند و خبری از افزایش قیمت دلار نیست.

وی افزود: افزایش یا کاهش نرخ ارز در بلند مدت به احتمال وقوع یا عدم وقوع شوک‌های سیاسی بستگی دارد، البته خوشبختانه طبق گزارش‌های اعلام شده از سوی مراجع رسمی فروش نفت افزایش یافته؛ بنابراین دست بانک مرکزی برای مدیریت بازار ارز باز است.

افقه بیان کرد: بانک مرکزی در سمت عرضه با مشکلی مواجه نیست؛ بنابراین می‌تواند سیاست‌های مناسبی را در بازار ارز اتخاذ کند؛ البته هم‌اکنون نیز با اقدامات خوب بازارساز و کاهش تنش‌های سیاسی شاهد اُفت قیمت دلار هستیم.

این استاد دانشگاه درباره نقش دلالان و سفته بازان در افزایش نرخ ارز در یک ماه گذشته گفت: زمینه فعالیت سفته بازان و سوداگران با رخ دادن تنش و شوک‌های سیاسی بیشتر می‌شود یعنی زمانی که ایران با مسائل سیاسی رو به رو است عده‌ای از این فضا برای دلالی و بالا بردن نرخ ارز به منظور به دست‌آوردن عایدی استفاده می‌کنند؛ بنابراین 

دیگر خبرها

  • جهش اقتصادی را باید با مشارکت مردم محقق کرد
  • اصولگرایان در مجلس آینده یک فراکسیون تشکیل می‌دهند
  • مشکلات اقتصادی و معیشتی مهمترین دغدغه مردم است
  • راهکارهای رئیس کمیسیون اقتصادی برای تعدیل قیمت خودرو؛از واردات تا کاهش قیمت بهای تمام شده
  • کمیسیون اقتصادی ایران و امارات پس از ۱۰ سال برگزار شد/ پیش‌بینی افزایش تجارت به ۳۰ میلیارد دلار
  • پیگیری لغو مصوبه «افزایش سن بازنشستگی» در مجلس آینده
  • سکوت معنادار قالیباف بعد از پایان ضرب الاجل برای دولت رئیسی
  • پیش‌نویس لایحه حمایت جامع از نخبگان ایرانی با ۵۵ ماده تدوین شد
  • جدول منابع و مصارف حوزه انرژی در بودجه ۱۴۰۳ مصوب شد
  • چه کسی ترمز رشد ارز را کشید؛ دیگر خبری از افزایش قیمت نیست؟