Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-05-06@14:22:07 GMT

دوره پیش دانشگاهی ۳۵ ساعته می‌شود

تاریخ انتشار: ۳ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۷۵۸۰۰۰

دوره پیش دانشگاهی ۳۵ ساعته می‌شود

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با اشاره به افزایش بیش از ۴۵۰ هزار نفری جمعیت دوره پیش دانشگاهی در سال تحصیلی آتی، گفت: از سال آینده دوره پیش دانشگاهی که تا کنون ۲۴ ساعته بود، ۳۵ ساعته خواهد شد.

خبرگزاری ایسنا:معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با اشاره به افزایش بیش از ۴۵۰ هزار نفری جمعیت دوره پیش دانشگاهی در سال تحصیلی آتی، گفت: از سال آینده دوره پیش دانشگاهی که تا کنون ۲۴ ساعته بود، ۳۵ ساعته خواهد شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


علی زرافشان در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به استلزامات و چالش‌های استقرار پایه دوازدهم در سال تحصیلی آتی اظهار کرد: به سال آخر تغییرات ساختاری ۳-۳-۶ می‌رسیم و سال آینده پایه دوازدهم در دوره دوم متوسطه مستقر خواهد شد.

وی افزود: قبلا پایه دوازدهم همان دوره پیش دانشگاهی و مخصوص شاخه نظری بود، اما در ساختار جدید برای همه شاخه‌ها و رشته‌هاست.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه تا سال قبل ۴۳۰ هزار دانش آموز در مقطع پیش دانشگاهی داشتیم گفت: این رقم در سال ۹۷ به حدود ۹۰۰ هزار نفر می‌رسد. در واقع سال آینده با افزایش بیش از ۴۵۰ هزار نفری جمعیت دانش‌آموزی در این مقطع روبرو می‌شویم که باید فضا، تجهیزات و نیروی انسانی برای آن‌ها فراهم شود.

زرافشان ادامه داد: از این میزان حدود ۳۳۰ هزار نفر مربوط به شاخه فنی و حرفه‌ای و کاردانش‌اند.

وی با بیان اینکه تا کنون در شاخه‌های فنی و حرفه‌ای و کاردانش دو پایه تخصصی داشتیم که با استقرار ساختار جدید این مقطع سه پایه خواهد شد، اظهار کرد: بر این اساس به فضا، هنرآموز و تجهیزات جدید نیاز پیدا می‌کنیم و باید ساماندهی کارگاه‌های هنرستانی نیز انجام شود.

معاون آموزش متوسطه وزارت آموزش و پرورش همچنین اعلام کرد: از سال آینده دوره پیش دانشگاهی که تا کنون ۲۴ ساعته بود، ۳۵ ساعته خواهد شد. نیروی انسانی برای این دوره ۵۰ درصد افزایش می‌یابد و در واقع تغییراتی در مولفه‌های نیروی انسانی، فضا و تجهیزات خواهیم داشت.

به گفته وی، طبق جدول برنامه درسی، دوره پیش دانشگاهی ۲۴ ساعته است، اما دو سال گذشته در شورای عالی آموزش و پرورش مصوب شد که همه پایه‌ها ۳۵ ساعته شوند، بر همین اساس دو سه درس جدید به این مقطع افزوده شد.

زرافشان افزود: از هم اکنون به حوزه جذب نیروی انسانی ورود کردیم و در حال بررسی ورودی‌های سال آینده هستیم، تراز نیروی انسانی را در سطح منطقه تعیین می‌کنیم و ساماندهی از طریق روش‌های جذب نیرو از محل فارغ‌التحصیلان دانشگاه‌های شهید رجایی و فرهنگیان و آزمون‌های استخدامی را دنبال می‌کنیم. مسلما برای سال آینده بخشی از نیروی مورد نیاز از طریق این روش‌ها و بخشی از طریق حق‌التدریس تأمین خواهد داشت.

وی در پاسخ به اینکه آیا با کمبود فضای فیزیکی در هنرستان‌ها روبرو نخواهید شد گفت: ساماندهی فضا‌ها نیز در دستورکار قرار گرفته تا ظرفیت فعلی مدارس و هنرستان‌ها را با ظرفیت اسمی آن تطبیق دهیم و حداکثر بهره وری را داشته باشیم. احتمالا از روش‌های دیگری، چون دو نوبته شدن هنرستان‌ها و افزایش خرید خدمات در شاخه کاردانش نیز استفاده خواهیم کرد. لینک کوتاه خبر: farda.fr/003FdS

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۵۸۰۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

رقابت ۲ هزار و ۱۵۰ دانش‌آموز برای تکنولوژی‌های آینده

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، رقابت علمی کیدکد شریف با حضور 2 هزار و 150 دانش‌آموز، در محل دانشگاه صنعتی شریف برگزار شد.

در ۱۴ اردیبهشت ۱۴۰۳، دانش آموزان از سن ۷ تا ۱۷ سال از سراسر ایران با حضور در سومین دوره مسابقات کیدکد شریف، به رقابت برای تکنولوژی‌های آینده پرداختند.

این دوره از مسابقات با حضور 2 هزار و 150 دانش‌آموز در لیگ‌های مختلف از جمله اسکرچ، اپلیکیشن سازی با موبایل، طراحی سایت، پایتون، لیگ جهانی ACM و همچنین لیگ برنامه نویسی بر روی سخت افزار (IOT)، لیگ‌های خلاقیت، ربات‌های رالی، جنگجو، مسیریاب، نوریاب، فوتبالیست و لیگ جهانی WRO برگزار شد که رقابت‌های جذابی را به نمایش گذاشتند، این رویداد یک پلتفرم برای کشف استعداد‌های جوانان در عرصه برنامه‌نویسی نرم افزار و سخت افزار است.

این رویداد در محل دانشگاه صنعتی شریف، و با هدف ایجاد فرهنگ عمومی برنامه‌نویسی و کشف و پرورش استعداد‌های دانش آموزان در زمینه فناوری‌های هایتک برگزار شد. دانش آموزان برتر سهمیه حضور در مسابقات جهانی و بورسیه مرکز نوآوری دانش آموزی لنسر شریف را دریافت خواهند کرد.

نتایج نهایی این دوره از مسابقات در ۲۸ اردیبهشت طی مراسم اختتامیه با حضور مدیران و مسئولان دانش‌آموزی برگزار و به برندگان جوایزی اهدا خواهد شد.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • تعیین نتایج قبل از برگزاری مسابقات در سطوح پایه فوتبال!
  • رقابت داوطلبان آزمون استخدامی آموزش و پرورش سمنان
  • پایان رنج بیش از ۱۰۰ دانش‌آموز عشایر/ حوزه‌های امتحان کهگیلویه و بویراحمد افزایش یافت
  • پایان رنج بیش از ۱۰۰ دانش‌آموز عشایری/ حوزه‌های امتحان کهگیلویه و بویراحمد افزایش یافت
  • بازارهای نوظهور جهان با سریع‌ترین رشد در دوره ۲۰۲۴ تا ۲۰۲۹
  • رقابت ۲ هزار و ۱۵۰ دانش‌آموز برای تکنولوژی‌های آینده
  • مدرسه باید واقعیت جامعه باشد/ ۵۰۰ تا ۷۰۰ هزار معلم مخالف مدرک دانشگاهی خود آموزش می‌دهند
  • پیشنهاد انتقال اعتبار ۴۰۰ میلیارد تومانی به جهاد دانشگاهی
  • برگزاری آزمون گسترده استخدامی مشاغل کیفیت بخشی وزارت آموزش و پرورش توسط جهاد دانشگاهی هرمزگان
  • چهل و ششمین دوره مسابقات ریاضی دانشجویی کشور در دانشگاه تبریز به کار خود پایان داد