Web Analytics Made Easy - Statcounter

رییس هیئت مدیره نظام پرستاری تربت حیدریه گفت: علی‌رغم اینکه ۱۰ سال از تصویب قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری می گذرد؛ اما این طرح همچنان به بهانه کمبود منابع مالی معطل تامین اعتبار است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ حسین زنگنه در گفت و گو با خبرنگار تابان تربت؛ اظهار داشت: کتاب تعرفه گذاری خدمات پرستاری ۱۰ سال گذشته به تصویب مجلس شورای اسلامی رسیده تا با اجرای آن بخشی از حقوق واقعی و خدمات پرستاران تامین شود؛ اما هنوز این طرح به مرحله اجرا نرسبده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی تصریح کرد: علی رغم اینکه ۱۰ سال از تصویب قانون تعرفه گذاری خدمات پرستاری می گذرد؛ اما این طرح همچنان به بهانه کمبود منابع مالی معطل تامین اعتبار و حتی در بودجه سال آینده نیز توجهی به آن نشده است.

 

رییس هیئت مدیره نظام پرستاری تربت حیدریه بیان کرد: چنانچه 1000 میلیارد تومان برای اجرای این طرح در نظر گرفته شود، خدمات پرستار در پرونده بیمار به عنوان تعرفه لحاظ می شود و این خدمات بنام کسی دیگر ثبت نخواهد شد، بنابراین پرستاران نیز تقاضا دارند همانطور که برای دیگران تعرفه در پرونده بیمار ثبت می شود سهمی از حق و حقوقات خود را با اجرای این طرح در پرونده بیماران بیابند و این منفعت دوجانبه به سود بیمار و پرستار خواهد بود.

 

زنگنه خاطرنشان کرد: هرچند به لحاظ مادی نباید خدمات پرستاران را قابل مقایسه قرار داد؛ اما تکریم و تشویق پرستاران به منزله تکریم بیمار است بطوریکه اگر پرستار مورد حمایت قرار بگیرد و دغدغه ای نداشته باشد حتما در مراقبت از بیماران خدمات با کیفیت تر و اثر بخشی بهتری خواهد داشت.

 

سهم پرستار از طرح تحول نظام سلامت تقریبا هیچ!

 

رییس هیئت مدیره نظام پرستاری تربت حیدریه سهم نظام صنفی مطبوع خود از اجرای طرح تحول نظام سلامت را تقریبا هیچ دانست و افزود: با توجه به اینکه ۸۰ درصد پرسنل بیمارستانها و مراکز درمانی را با بیش از ۵۵۰ نوع خدمات، پرستاران تشکیل می دهند، اجرای طرح تحول نظام سلامت اغلب روی دوش این قشر زحمت کش سنگینی می کند؛ اما از اجرای آن سهمی در دریافتی های خود ندارند.

 

وی ادامه داد: در شرایطی که اشغال تخت تا قبل از اجرای طرح تحول نظام سلامت ۴۰ درصد بود؛ اما با اجرای این طرح در مقاطعی به ۵۰۰ درصد نیز رسیده و عمده فشار حجم مراجعین به مراکز درمانی و کلینیک ها روی دوش پرستاران سنگینی می کند.

 

تامین پرستار در بیمارستان نهم دی با استاندارد کشوری فاصله چندانی ندارد

 

زنگنه گفت: کمبود نیروی پرستار در کشور یک بیماری مزمن است و بسیاری از بیمارستانها و مراکز درمانی در شهرهای کوچک و بزرگ با این بیماری مزمن دست و پنجه نرم می کنند.

 

وی با بیان اینکه تامین پرستار در بیمارستان نهم دی تربت حیدریه با استاندارد کشوری فاصله چندانی ندارد، افزود: با توجه به کمبود نیروی پرستار مواجه هستیم؛ اما با بکارگیری نیروهای طرحی در بیمارستان و مراکز درمانی بخشی از این کمبود را جبران کردیم هرچند که این طرح به خودی خود مشکلاتی را نیز به دنبال دارد.

 

رییس هیئت مدیره نظام پرستاری تربت حیدریه افزود: نیروی طرحی پس از فارغ التحصیلی از دانشگاه بمدت ۱۸ تا ۲۴ ماه تعهد خدمتی دارد و به عنوان یک نیرو بکار گیری می شود؛ اما به دلیل اینکه در ابتدای راه قرار گرفته و تجربه کافی ندارد به یقین اثر بخشی یک پرستار را نخواهد داشت.

 

وی خاطرنشان کرد: چارت دانشگاه علوم پزشکی تربت حیدریه در حال تدوین است و تا آخر امسال ابلاغ می شود و امیدواریم بتوانیم با مجوزاتی که از وزارت بهداشت و درمان می گیریم بتوانیم با اختصاص ردیف استخدامی برای این دانشگاه بخشی از کمبودها را جبران کنیم.

 

زنگنه بیان کرد: نظام پرستاری تربت حیدریه دارای ۸۰۰ عضو است که این تعداد، پرستاران بخش دولتی و خصوصی و همکاران در بیمارستان ارتش را نیز شامل می شوند.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۵۸۰۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور/ سهم ۸ هزار نفری پرستاران در استخدام‌های جدید

به گزارش خبرآنلاین، رئیس‌کل سازمان نظام پرستاری با بیان اینکه با کمبود بیش از ۱۰۰هزار نفری پرستار مواجه هستیم، اظهار کرد: ضرورت توجه به ضریب استاندارد نیروی انسانی کادر پرستاری نسبت به تخت بیمارستانی بسیار حائز اهمیت است.

محمدتقی جهان‌پور در گفت‌وگو با ایسنا، با بیان اینکه با کمبود نیروی انسانی در حوزه پرستاری مواجه هستیم، اظهار کرد: برآوردهای سازمان نظام پرستاری در ارتباط با نیاز نیروی انسانی در بخش پرستاری بیانگر این است که با کمبود بیش از ۱۰۰هزار نفری مواجه هستیم. سازمان نظام پرستاری از «سازمان اداری و استخدامی» و «سازمان برنامه و بودجه» تقاضا دارد موضوع کمبود نیروی انسانی پرستاری را در کانون توجه قرار دهند.

وی با اشاره به پیگیری‌های انجام شده برای جذب نیروی پرستاری گفت: بنا بر اعلام معاونت درمان وزارت بهداشت، ۱۶هزار تخت به ظرفیت بیمارستانی کشور اضافه شده، در حالی که فقط ۸هزار پرستار به منظور ارائه خدمات در نظام سلامت جذب شده‌اند. جذب ۸۰۰۰ پرستار کافی نیست؛ چرا که این تعداد فقط پاسخگوی بخش کوچکی از نیازهای گذشته است.

رئیس‌کل سازمان نظام پرستاری ادامه داد: سازمان نظام پرستاری کشور بر این باور است که ضریب استاندارد نیروی انسانی کادر پرستاری نسبت به تخت بیمارستانی همزمان با افزایش ظرفیت تخت‌های بیمارستانی مورد توجه قرار گیرد. ضرورت توجه به ضریب استاندارد نیروی انسانی کادر پرستاری نسبت به تخت بسیار حائز اهمیت است؛ چرا که از آسیب دیدن مردم ناشی از کمبود نیرو جلوگیری می‌شود و با توجه به سختی کار پرستاری، نیروی انسانی نیز دچار آسیب نمی‌شود.

جهان‌پور با بیان اینکه نظرات کارشناسی در ارتباط با جذب نیروی انسانی پرستاری حائز اهمیت است، افزود: «وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی»، «سازمان اداری و استخدامی» و «سازمان نظام پرستاری» با همکاری یکدیگر و بررسی نظرات کارشناسان می‌توانند در جهت جذب نیروی انسانی پرستاری گام بردارند. به طور قطع، سازمان نظام پرستاری به دلیل ارتباط با جامعه پرستاری می‌تواند در امر استخدام به سازمان‌های مرتبط با جذب نیروی انسانی کمک کند.

رئیس سازمان نظام پرستاری با بیان اینکه تامین نیروی پرستاری بسیار مهم است، افزود: تامین نیروی انسانی پرستاری مورد نیاز نظام سلامت کشور نه تنها سبب ارتقاء کیفیت خدمات پرستاری می‌شود، بلکه به تحقق حقوق مردم در امر سلامت نیز کمک می‌کند.

وی درباره اعلام نتایج آزمون استخدامی پرستاری سال ۱۴۰۲ گفت: حدود ۲۵۰۰۰ نفر در آزمون استخدامی سال ۱۴۰۲ شرکت کردند. مرحله گزینش افرادی که در این آزمون پذیرفته شده بودند تا حدودی انجام شده است. سهم پرستاران از آزمون استخدامی سال ۱۴۰۲، حدود ۸هزار نفر است. سازمان نظام پرستاری نسبت به سهم نیروی انسانی از آزمون استخدامی گلایه دارد؛ چرا که تعداد نیروهایی که توسط آزمون استخدامی جذب شدند کافی نیست و فقط پاسخگوی بخش کوچکی از نیاز های گذشته است.

۴۷۲۳۶

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1898622

دیگر خبرها

  • کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور/ سهم ۸ هزار نفری پرستاران در استخدام‌های جدید
  • کمبود بیش از ۱۰۰ هزار پرستار در کشور
  • گلایه رئیس سازمان نظام پرستاری از سهم اندک نیروی انسانی در آزمون استخدامی / ۱۰۰ هزار پرستار کم داریم
  • آخرین جزئیات تعرفه‌های خدمات پرستاری در سال ۱۴۰۳
  • آخرین جزئیات تعرفه‌های پرستاری در سال ۱۴۰۳
  • پرستاران سر دو راهی؛ خانه نشینی یا تغییر شغل؟
  • تعرفه‌های خدمات پرستاری رشد قابل توجهی داشته است/ ماندگاری در مناطق محروم با اجرای تعرفه‌های ترجیحی
  • افزایش قابل توجه تعرفه‌های خدمات پرستاری
  • پرستاران سر دو راهی خانه نشینی و تغییر شغل
  • رئیس سازمان نظام پرستاری: تعرفه‌گذاری خدمات پرستاری ۵۰ درصد افزایش یافته است