Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «افکارنيوز»
2024-04-29@05:30:11 GMT

نگاهی به جلوه‌های ویژه چند فیلم جشنواره فجر

تاریخ انتشار: ۳ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۷۵۸۰۹۱

نگاهی به جلوه‌های ویژه چند فیلم جشنواره فجر

ایمان کرمیان مدیر جلوه های ویژه میدانی آثار سینمایی با اشاره به آثاری که در سی و ششمین جشنواره ملی فیلم فجر دارد، گفت: در این دوره از جشنواره با ۲ فیلم سینمایی «لاتاری» به کارگردانی محمدحسین مهدویان و «مغزهای کوچک زنگ زده» به کارگردانی هومن سیدی حضور دارم. جلوه های ویژه «لاتاری» بیشتر شامل چند سکانس باران و چند صحنه درگیری است که نیازمند طراحی و ساخت تعدادی از وسایل برای خرد شدن در سر بازیگر بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ادامه داد: «مغزهای کوچک زنگ‌زده» نیز یک اکشن-پلیسی بود که از چاشنی برای برخی صحنه ها استفاده شد همچنین برای سکانسی از فیلم یک طوفان ساخته شد.

این مدیر جلوه های ویژه میدانی درباره دیگر فیلم هایی که در این دوره از جشنواره حضور دارند و نظرش درباره آنها گفت: بخش هایی از ۲ فیلم سینمایی «به وقت شام» به کارگردانی ابراهیم حاتمی کیا و «ابوغریب» به کارگردانی بهرام توکلی را دیده ام که هر دوی آنها از جلوه های ویژه فوق العاده ای برخوردارند.

وی ادامه داد: همچنین «ماهورا» به کارگردانی حمید زرگرنژاد و «امپراطور جهنم» به کارگردانی پرویز شیخ طادی نیز دارای صحنه های انفجار خوبند و حال باید دید داوران جشنواره چه دیدی به جلوه های ویژه میدانی دارند.

مدیر جلوه های ویژه میدانی سریال «پایتخت» بیان کرد: به عنوان مثال در دوره سی و پنجم، داوران بر این مساله معتقد بودند که به فیلم های جنگی و حتی فیلم هایی که در آنها از چاشنی و انفجار استفاده شده است، نظری نداشته باشند. در دوره سی و چهارم یک سری از فیلم ها با جلوه های ویژه میدانی درخشان نامزد دریافت سیمرغ نمی شوند و در دوره سی و پنجم برخی از فیلم ها با یک پلان جلوه های ویژه معمولی نامزد دریافت جایزه شدند. پس در نهایت دیده شدن جلوه های ویژه میدانی و البته چگونه دیده شدن آن بستگی به سلیقه داوران دارد.

رییس هیات مدیره انجمن جلوه‌های ویژه میدانی سینما در پایان گفت: در بخش فیلم های دفاع مقدسی این دوره از جشنواره، «ابوقریب» و «ماهورا» جزو فیلم های قابل توجه هستند. در بخش فیلم هایی که با موضوع داعش ساخته شده است نیز می توان به فیلم «به وقت شام» اشاره کرد که جلوه های ویژه میدانی آن بسیار خوب است.

 

منبع: افکارنيوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.afkarnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «افکارنيوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۵۸۰۹۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برگزاری ۱۴ دوره جشنواره شعر رضوی در استان خوزستان

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان از برگزاری ۱۴ دوره جشنواره شعر رضوی در استان خبر داد. - اخبار استانها -

به گزارش  خبرگزاری تسنیم از اهواز، مجید منادی در نخستین محفل شعر ارادت رضوی که در هویزه برگزار شد، اظهار داشت:  در استان خوزستان 14 دوره جشنواره شعر رضوی برگزار شده و جشنواره امروز پا گرفته و به جشنواره نامدار و شناسنامه‌داری تبدیل شده که در سراسر کشور اهالی شعر، فرهنگ و ادب در وزارت ارشاد و دیگر وزارت‌ها و دستگاه‌ها همه آن را به این نام می‌شناسند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان با بیان اینکه این استان دروازه ورود تشیع به کشور و قدمگاه آقا امام رضا (ع) است، عنوان کرد: همه شهرهای خوزستان معطر به عطر آقا امام رضا (ع) است به همین دلیل سال گذشته این موضوع را مطرح کردیم که با توجه به ظرفیت عظیم و بزرگی که در شعر و ادب استان خوزستان به ویژه در بخش شعر عربی وجود دارد، چرا صرفاً یک یا دو شهر میزبان باشند.

منادی ادامه داد: اگر در استان خوزستان بتوانیم موضوع شعر عربی، ادب و فرهنگ شیعی و ولایی را با زبان عربی منتقل و مطرح کنیم و آنطور که باید خدمتگزاری و شکوفایی انجام شود، آنگاه می‌تواند دریچه‌ای برای ارتباط با کل جهان اسلام و دنیای اسلام باشد.

وی افزود: امروز شاهدیم در دوره‌ای که ایران اسلامی به دلیل فرهنگ حسینی و رضوی که در میان مردمش وجود دارد، مقابل رژیم غاصب صهیونیست می‌ایستد و به او سیلی تاریخی می‌زند، لذا این مسئله یک مسئله هویتی است که باید سر دست گرفته و آن را مطرح کنیم تا جوان‌های ما دچار خود کم بینی یا اندیشه‌های انحرافی نشوند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی خوزستان اظهار کرد: جوان‌های ما باید متوجه باشند که قدرت، هویت و آن فرهنگی که آنها را در دنیا سربلند و عزتمند می‌کند کدام فرهنگ، تاریخ و هویت است و این هویت ولایی را داشته باشیم که اگر رشد پیدا کرد و شکوفا شد، دریچه‌ای ارزشمند برای گفت‌وگو با جهان اسلام خواهد بود.

منادی گفت: نگاه ملت‌ها و مردم مسلمان در سراسر کشورهای اسلامی قبل و بعد از عملیات وعده صادق را که بررسی کنید، مشاهده می‌کنید که ایستادگی در مقابل ظلم و فساد مربوط به فرهنگ حسینی و رضوی است که ما مردم خوزستان افتخار داریم بگوییم این استان قدمگاه آقا امام رضا (ع) است.

وی بیان کرد: امسال همچون سال گذشته، روند جدید جشنواره شعر رضوی در حال اجراست به این صورت که اغلب شهرستان‌های خوزستان به نوعی میزبان جشنواره بین‌المللی شعر رضوی باشند تا بتوانیم فضایی را ایجاد کنیم که از ادب، فرهنگ، شعر، محصولات فرهنگی و هویتی در شهرهای و برنامه‌های مختلفی را استفاده کنیم. 

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • بازديدهای ميدانی و بررسی عملكرد شركت‌ها و دفاتر تاكسيرانی/ توجه ویژه به مشکلات و مسائل تاکسیرانان
  • برگزاری ۱۴ دوره جشنواره شعر رضوی در استان خوزستان
  • اختتامیه دومین دوره جشنواره عروسک‌خونه
  • مهم‌ترین نکته جشنواره امام رضا(ع) امسال، حضور میدانی است/ جشنواره فیلم رضوان به برکت جشنواره امام رضا(ع) برگزار می‌شود
  • عاشقانه شمس و مولانا رکورد کمدی‌ها را زد/تغییر ناگهانی دبیر اقوام
  • سومین سفر «شتر و آسیابان» به مراکش
  • ۳ جایزه و یک تقدیر از سینمای ایران در جشنواره مسکو
  • گروه های جشنواره هنرهای نمایشی مازندران معرفی شدند
  • معرفی گروه‌های راه یافته به مرحله استانی جشنواره هنر‌های نمایشی
  • رخ نمایی رنگین کمان در آسمان شهرکرد پس از بارش باران + فیلم