Web Analytics Made Easy - Statcounter

کیوان نخعی نویسنده و کارگردان تئاتر گفت: جشنواره تئاتر فجر برای گروه های شهرستانی یک فرصت بسیار بزرگ است که بتوانند اجراهای مختلفی ببینند. بنابر این لازم است که به آنها بها دهند.جشنواره باعث می شود یک سری استعداد بیشتر دیده و شناخته شوند. یا دیدن انواع مختلف تئاتر تبادل تجربه و دانش اتفاق می افتد. نحوه انتخاب اجراها خیلی مهم است، عزیزان هیات انتخاب با به راهکار خوبی برسند که جای حرف و حدیثی باقی نماند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کیوان نخعی نویسنده و کارگردان نمایش طرب نامه شهر خیال در سی و ششمین جشنواره تئاتر فجر در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ گفت: کارها شایسته و به حق انتخاب شده اند. جشنواره تئاتر فجر در این 36 دوره دچار فراز و نشیب های بسیاری بوده است که امروز به اینجا رسیده است.

 وی در مورد نحوه انتخاب آثار در جشنواره گفت: دوره های قبل برای انتخاب کارها ابتدا متن می گرفتند و پس از خواندن آن ها، کارها را قبول می کردند. 70 الی 80 متن پس از ارسال آن ها،پذیرفته می شد که پس از کلی تمرین و هزینه 20 عدد از آن به جشنواره می رسید و این با نفس جشنواره فاصله داشت.

نخعی عنوان کرد: در مورد پوستر باید بگویم که سلایق مختلفی وجود دارد. فکر می کنم طراح پوستر گفته بود پوستر نباید با جشنواره ربطی داشته باشد. من با حرف ایشان مخالف هستم. به نظر بنده پوستر جشنواره تئاتر فجر بسیار مهم است و باید دقت بیشتری در طراحی آن به خرج می دادند. اگر فراخوان می دادند مطمئنا طراحان بسیار خوبی داریم که می توانستند از آن ها استفاده کنند.

کارگردان نمایش طرب نامه شهر خیال خاطر نشان کرد: نمایش طرب نامه شهر خیال از تکنیک های نمایش ایرانی وام گرفته بود. به صورت یک سری اشعار پراکنده که از شاعران مختلفی در قالب یک قصه تدوین کرده بودم. یک نمایش کمدی تراژیک در مورد وضعیت یک هنرمند و پژوهشگر است که در آن از موسیقی نیز استفاده شده است.

این کارگردان با تجربه تئاتر اظهار کرد: جشنواره تئاتر فجر برای گروه های شهرستانی یک فرصت بسیار بزرگ است که بتوانند اجراهای مختلفی ببینند. بنابر این لازم است که به آنها بها دهند.جشنواره باعث می شود یک سری استعداد بیشتر دیده و شناخته شوند. یا دیدن انواع مختلف تئاتر تبادل تجربه و دانش اتفاق می افتد. نحوه انتخاب اجراها خیلی مهم است، عزیزان هیات انتخاب با به راهکار خوبی برسند که جای حرف و حدیثی باقی نماند.

کیوان نخعی در پایان گفت: کارهای بین المللی که به جشنواره راه داده می شوند باید از نظر تکنیک و حرفه ای بودن، بالاتر از سطح گروه های داخلی باشد.گاهی اوقات نمایش هایی از از گروه های خارجی آمده اند که خیلی سطح پایین تری نسبت به گروه های داخلی دارند.

انتهای پیام/

 

 

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۵۸۳۱۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

همکاری سازمان عقیدتی سیاسی ارتش و اداره کل هنرهای نمایشی برای تولید آثار نمایشی

حجت‌الاسلام سعید نصیراسلامی؛ معاون فرهنگی و تبلیغات سازمان عقیدتی- سیاسی ارتش با کاظم نظری؛ مدیر کل هنرهای نمایشی درخصوص اجرای آثار چهاردهمین جشنواره تئاتر ارتش، اجرای عمومی آثار تولیدی، تولید آثار هنری مشترک و حمایت از نمایشنامه‌های برگزیده گفت‌وگو و تفاهم کردند.

به گزارش ایسنا در جلسه‌ای که با حضور حجت‌الاسلام سعید نصیراسلامی؛ معاون فرهنگی و تبلیغات سازمان عقیدتی- سیاسی ارتش، کاظم نظری؛ مدیر کل هنرهای نمایشی و سیامک موحدی؛ مدیر امور هنری سازمان عقیدتی- سیاسی ارتش و شهرام نوشیر؛ مدیر کانون تئاتر دینی برگزار شد، مقرر شد آثار برگزیده سیزدهمین جشنواره تئاتر ارتش، که اسفندماه ۱۴۰۲ برگزار شد، در جشنواره تئاتر فتح خرمشهر و جشنواره تئاتر مقاومت اجرا داشته باشند. همچنین در این جلسه قرار شد فرصتی فراهم شود تا نمایش‌های خیابانی با موضوع شهدا و مضامین مرتبط، بتوانند در پادگان‌ها و فضاهای سازمانی ارتش، روی صحنه بروند.
در سومین مورد از این تفاهم، قرار شد گروه‌های اجرای تعزیه ارتش در فضاهای نمایشی و میادین و فضاهای روباز مختص این نوع نمایش، در ایام سوگواری اجرا داشته باشند.
همکاری دو طرف برای تولید یک اثر فاخر مشترک، نیز جزو مواردی بود که در این جلسه درباره آن گفت‌وگو شد و توافقاتی نیز به عمل آمد که به زودی نام نمایش و سالن اجرای آن اعلام خواهدشد.
همچنین در این جلسه درباره حمایت از نمایشنامه‌های برگزیده جشنواره «نسیم رحمت» با موضوع و نگاه مورد توافق دو طرف، گفت‌وگو شد. جشنواره «نسیم رحمت» از جمله جشنواره‌های برگزارشده توسط ارتش است که امسال هنرمندان شاخص در عرصه نمایشنامه‌نویسی در آن شرکت خواهند کرد.
 همچنین سال جاری، برای تقویت متون نمایشی و جشنواره تئاتر میثاق ۱۴، به نمایشنامه‌نویسان جوان و مطرح کشور نگارش ۲۸ نمایشنامه سفارش داده شده است.
درپایان این جلسه، گفت‌وگوهای اولیه درخصوص احیای سالن‌های ارتش برای اجرای تئاتر و برگزاری کارگاه‌های آموزشی مشترک نیز صورت گرفت و ادامه آن برای بررسی سیستم، مشکلات و تحلیل بیشتر موضوع به جلسات آتی موکول شد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • نکوداشت اکبر زنجان‌پور همراه با شرم و حیای نوید محمدزاده
  • اثر نمایشی «۴۴۴» از مشهد به جشنواره تئاتر مساجد کشور راه یافت
  • بازی برای کودکان خیلی مهم است اما جایگاه ادبیات هم حفظ شود
  • موافق اجرای نمایش در سالن‌های خصوصی نیستم/ اقتصاد تئاتر رضایت‌بخش نیست
  • همکاری سازمان عقیدتی سیاسی ارتش و اداره کل هنرهای نمایشی برای تولید آثار نمایشی
  • نگاهی متفاوت به جنگ در تئاتر/ روایتی به پنج گویش متفاوت از  سرانجام وقایع جنگ
  • اجرای آثار جشنواره تئاتر ایثار در شهر‌های استان گلستان
  • پرهام خاکزاد با «بیرون پشت در» به تئاترشهر می‌آید
  • «بیرون پشت در» را در تئاتر شهر ببینید!
  • اجرای آثار جشنواره تئاتر ایثار در شهرهای استان گلستان