Web Analytics Made Easy - Statcounter

«هیسپان تی وی» شبکه اسپانیایی زبان رسانه ملی است که توانسته با بهره گیری از ظرفیت افرادی از آمریکای جنوبی جایگاه مناسبی بین مخاطبینش پیدا کند. کسانی که خون گرمی مردمان آن نقطه از جهان را به هیسپان تزریق کرده‌اند.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ شبکه هیسپان تی وی (HispanTV) کار خود را با راه‌اندازی وب‌سایت در تاریخ 14 آبان 1389 آغاز کرد و تنها یک سال بعد در 11بهمن 1390 شبکه تلویزیون‌اش راه اندازی شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این شبکه با شعار Nexo Latino (پلی به آمریکای لاتین) با پخش خبر، مستند، فیلم،برنامه‌های هفتگی گفت‌وگومحور با موضوعات گوناگون اعم ازنقد مسائل روز دنیا و ...، سعی در برقراری ارتباط فرهنگی با حدود 500 میلیون مخاطب اسپانیایی‌زبان در مناطق مختلف و نیز انعکاس فرهنگ و تمدن اسلام و ایران در بین این قشر از مردم جهان دارد.

شبکه 24 ساعته هیسپان به همراه شبکه‌های دیگر مجموعه برون مرزی یعنی پرس تی وی و آی فیلم در سعادت آباد قرار دارند. مقابله با نظام جهانی سلطه رسانه‌ای قدرت‌ها با پوشش مستقیم و بی‌واسطه رویدادها و دسترسی مخاطبان اسپانیایی‌زبان به اخبار ایران و جهان اسلام و تقویت شناخت نسبت به اسلام اصیل برای مخاطبان اسپانیایی‌زبان از جمله اهداف اصلی تأسیس و ادامه حرکت این شبکه به‌شمار می‌روند.

اتاق خبر (newsroom)، جایی که خبرهای شبکه آماده می‌شود.

دو قسمت اتاق خبر و قسمت سایت این شبکه در سالنی بزرگ در کنار هم قرار دارند و تنها تلویزیون‌هایی که شبکه‌های مهم خبری جهان را به صورت 24  ساعته پخش می‌کنند بین این دو حائل قرار گرفتهاند. بخش بزرگی از تولید محتوای این شبکه خصوصاً‌ در بخش خبر بر عهده این دو قسمت قرار گرفته است. شاید برای کسانی که اولین بار به این شبکه می‌آیند، دیدن کسانی که با ملیت‌های مختلف ایرانی، اروپایی و آمریکای لاتین در کنار هم مشغول به کار هستند جذاب باشد.

عمده سیاست‌های هیسپان تی‌وی را می‌توان در عناوینی چون باز‌تعریف نقاط قوت فرهنگ‌های بومی آمریکای لاتین (پیش از استعمار)، افشای سیاست‌های استکباری رسانه‌های خبری، ایجاد جذابیت‌های جدید برای مخاطبان و معرفی مسیرهایی نو برای تغییر ذائقه، دیدگاه‌ها و تغییر انگاره‌های ناشی از تبلیغات رسانه‌های جریان سلطه و بهبود روابط با کشورهای آمریکای لاتین تعریف کرد.

17 بخش خبری «مشروح» (26 دقیقه‌ای)؛ 3 بخش خبری«کوتاه» (3 دقیقه‌ای)، گفت‌وگوی ویژه خبری در 4 روز هفته (25 دقیقه‌ای)؛ 6 بخش خبری ورزشی هر یک به مدت حدود 4 دقیقه (در دل اخبار مشروح)؛ 5 برنامه «با خبرنگاران» (25 دقیقه‌ای) و ... اخبار زیرنویس به صورت پیوسته عمده تولیدات این شبکه را تشکیل می‌دهند.

«هیسپان تی وی» شش استدیو دارد که معروف ترین آن برای مخاطبان به اسم 14-20 معروف شده است،‌ چرا که ویژه برنامه جام جهانی شبکه سه و قسمتهایی از برنامه «90» با اجرای عادل فردوسی پور از این استدیو روی آنتن می‌رفت.

مخاطبان شبکه هیسپان از طریق شش سیگنال ماهواره‌ای، پوشش کابلی و پخش اینترنتی برنامه های آن را دنبال می‌کنند. می‌توان گفت این شبکه در جذب مخاطب در طی شش سال حیات خود موفق عمل کرده است چرا که تنها شبکه کابلی آن نزدیک به سه میلیون مخاطب دارد.

خوان گابریل گوردین (juangabriel_gordin) یکی از مجریان شبکه هیسپان 

هیسپان تی‌وی در ماه می 2014 موفق به کسب «جایزه بین‌المللی خبرنگاری» از «باشگاه خبرنگاران مکزیک» و در فوریه 2015 نیز از سوی «انجمن ملی گویندگان مکزیک» جایزه «میکروفون طلایی» را به عنوان بهترین شبکه بین‌المللی اسپانیایی زبان دریافت کرد.

از بین مجریان هیسپان تی‌وی هم روبرتو د.لا مادرید (Roberto de la Madrird) مجری مکزیکی الاصل  این شبکه در ماه مارس 2015 جایزه «میکروفون طلایی» را از «انجمن گویندگان اسپانیایی زبان» در آمریکا به‌عنوان بهترین مجری برنامه‌های تحلیلی اسپانیایی زبان دریافت کرد. این مراسم در میامی و در ایالت فلوریدای آمریکا برگزار شد.

جایزه «سرزمین فلسطین 2015» از سوی مجله «Palestina Digital»، جایزه «Pilar Blanco» اسپانیا و جایزه «رسانه شایسته و باکیفیت» برزیل از دیگر جوایز این شبکه است که به خاطر بازتاب اخبار ایران و جهان با درنظر گرفتن اصل بی‌طرفی اهدا شده است.

از جمله برنامه‌های شاخص شبکه هیسپان می‌توان به «ایران»، «دژ آپاچی»، «حقیقت پشت پرده» و «در جست و جوی حقیقت» و «قاره ها» اشاره کرد که از این بین شبکه آرژانتینی «باریکادا» (BarricadaTv)  به خاطر اقبال مخاطبین «در جست و جوی حقیقت» و «قاره ها» اقدام به پخش آنها از آنتن خود کرده است.

«هیسپان» در فضای مجازی هم مخاطبین فراوانی دارد تا آنجا که بازدید صفحه فیسبوک این شبکه از ابتدای ایجاد تا به حال، از مرز 606 میلیون عبور کرده و تعداد دقایق بازدید و دانلود برنامه در صفحه یوتیوب شبکه نیز به بیش از یک و نیم میلیارد دقیقه رسیده است.  

انتهای پیام/

منبع:تسنیم

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۵۹۴۷۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نقشه پراکندگی نیروهای مقاومت از یمن تا فلسطین

همشهری آنلاین - گروه سیاسی: رسانه‌ها و اندیشکده‌های تحلیلی غربی از حضور قریب به ۱۸۰ هزار نیروی شبه‌نظامی متعلق به گروه‌های مقاومت در خاورمیانه گزارش می‌دهند. پس از جنگ ۷ اکتبر ۲۰۲۳ حماس و اسرائیل توجه به این گروه‌ها تحت عنوان نیروهای نیابتی و همچنین جبهه مقاومت زیاد شده است و یکی از جریان‌های اصلی خبری در رصد تحولات منطقه خاورمیانه شده است. حمایت‌های مستشاری ایران از جریان مقاومت در این منابع در همه تحلیل‌ها مورد ارزیابی قرار می‌گیرد. این نیروها در عراق، لبنان، فلسطین، یمن و سوریه حضور دارند.

کد خبر 847835 برچسب‌ها لبنان خبر ویژه سوریه ایران و فلسطین فلسطین عراق یمن فلسطین - حماس

دیگر خبرها

  • نیمه کاره رها شدن پروژه گازرسانی در بخش کوهنانی از زبان اهالی
  • «وعده صادق»؛ عملیاتی که نباید فراموش شود
  • تجارت خاموش گلرنگ با «افعی تهران» در شبکه‌های فارسی زبان خارج از کشور +عکس
  • اتاق‌های بازرگانی برای شبکه‌سازی به دنبال گسترش ارتباطات باشند
  • گزارش‌های غیررسمی: بیش از ۴۰ میلیون ایرانی همچنان کاربر اینستاگرام هستند
  • ویژه برنامه تحویل سال رادیو ایران بالاترین امتیاز را کسب کرد
  • ویدیو/ عملیات تنبیهی ایران علیه اسرائیل نقطه عطف استراتژیکی در منطقه خاورمیانه بود
  • نقشه پراکندگی نیروهای مقاومت از یمن تا فلسطین
  • آیا صدام حسین واقعا «دیوانه خاورمیانه» بود؟
  • دومین خبر جعلی به‌نام ایسنا طی ۲ ماه اخیر/ نظر صریح ساترا درباره یک سریال