Web Analytics Made Easy - Statcounter

اهواز_ صرفه جویی ۲۰ درصدی بخش خانگی در مصرف آب، تنها خروجی همه تصمیمات کبری گونه و دورهمی های مسئولان خوزستان بوده است.

قدس آنلاین- گروه استان ها ، مهدی ربیع:  همیشه دیواری کوتاه تر از دیوار مردم برای مسئولان وجود نداشته است. ساده ترین کار ممکن انداختن گناه مصرف بالای آب به گردن مردم است. مردمی که مدت هاست آب آشامیدنی سالم و بهداشتی ندارند و در حسرت جرعه ای آب شرب بهداشتی سال ها چشم انتظار هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما دریغ و صد دریغ از آب بهداشتی. مردمی که ۱۷ سال است آب آشامیدنی سالم و بهداشتی را بشکه ای می خرند در حالیکه  پرآب ترین رودخانه ایران جفت گوش شان جریان دارد و در سرزمین رودخانه ها و تالاب ها زندگی می کنند. هر چند کارون هم دیگر نمی خروشد و نشانی از گذشته پرجوش و خروش ندارد و تونل های اهریمنی بهشت آباد، گلاب و کوهرنگ مدت هاست که شیره جانش را می مکند و او را تبدیل به شیر بی یال و کوپالی کرده اند که نمی توان نام شیر بر آن گذاشت و از شیربودن تنها نامش را یدک می کشد.

تالاب ها هم دست کمی از رودخانه های خوزستان ندارد و حال و روزشان تعریفی ندارد. همه در حال احتضار و کشیدن نفس های آخر هستند. تصمیمی که مسئولان خوزستانی برای حل بحران بی آبی و مقابله با خشکسالی گرفتند دقیقا شبیه تصمیم کبری بود. این بار هم مردم قربانی شدند و صورت مسأله به سادگی هرچه تمام پاک و همه کاسه و کوزه ها سر مردم خوزستان شکسته شد.

به جای آنکه صنایع آب بر مثل فولاد و نیشکر از خر شیطان پایین بیایند و طرح های توسعه ای خود را تعطیل کنند، تاوان بحران بی آبی و خشکسالی را مردم باید بپردازند و این وسط صنایع آلاینده و آب بر با زرنگی هرچه تمام تر از مهلکه جان سالم بدر بردند وقسر در رفتند. آن هم به لطف بی تدبیری مسئولان خوزستان و در راس آنها استانداری و مدیریت بحران. مدیریت بحرانی که در خواب ناز زمستانی بسر می برد و کسی باید باشد تا خوابش را آشفته کند. هرچند این مدیریت بحران هم خود را به خواب زده و بیدارشدنی نیست.

منبع: قدس آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.qudsonline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «قدس آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۵۹۵۱۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

صدور هشدار سطح نارنجی و زرد هواشناسی در هرمزگان

مهرداد حسن زاده مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان گفت: هشدار‌های هواشناسی اداره‌کل هواشناسی استان و خروجی نقشه‌ها و مدل‌های هواشناسی برای روز‌های آینده بیانگر شرایط ناپایدار جوی و دریایی خواهد بود.

وی با اشاره به صدور هشدار سطح نارنجی هواشناسی افزود: این سامانه سبب تشدید فعالیت سامانه بارشی در روز‌های چهارشنبه و پنج شنبه هفته جاری خواهد شد.
مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان گفت: این سامانه همراه با رگبار شدید باران و رعد و برق همراه با تگرگ و تندباد لحظه‌ای خواهد بود و چهارشنبه در شهرستان‌های بستک، پارسیان، جزیره کیش، جزیره لاوان، جزیره سیری، ابوموسی، بندرلنگه، حاجی آباد و تنب بزرگ بیشترین فعالیت را خواهد داشت.

حسن زاده افزود: روز پنج شنبه نیز این سامانه بارشی در بندرعباس، بستک، خمیر، سیریک، بندرلنگه، پارسیان، تنب بزرگ، جاسک، ابوموسی، جزیره سیری حاجی آباد، رودان، بشاگرد، قشم، کیش، جزیره لاوان، میناب و هشتبندی فعالیت خواهد داشت. 

وی گفت: این سامانه سبب سیلابی شدن رودخانه‌های فصلی، آبگرفتگی معابر، جاری شدن روان‌آب، احتمال خسارت در اثر تندباد لحظه‌ای و خسارت به محصولات کشاورزی می‌شود. 

مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان گفت: بر اساس هشدار سطح زرد هواشناسی صادر شده شاهد فعالیت سامانه بارشی در پاره‌ای از نقاط استان از صبح چهارشنبه تا آخر وقت جمعه هفته جاری خواهیم بود. 

حسن زاده گفت: بر اساس این سامانه شاهد رگبار باران و رعدوبرق گاهی تندباد لحظه‌ای با احتمال تگرگ با تاکید بر سراسر استان از جمله در شهرستان‌های بندرعباس، خمیر، سیریک، جاسک، میناب، رودان، قشم، بشاگرد، حاجی‌آباد، بندرلنگه، ابوموسی، جزیره سیری، جزیره کیش، جزیره لاوان، بستک، پارسیان، تنب‌بزرگ، هشتبندی سواحل و ارتفاعات خواهیم بود. 

وی افزود: اثر مخاطره این سامانه آبگرفتگی معابر عمومی، احتمال طغیان رودخانه‎های فصلی و بالا آمدن آب رودخانه‌ها، احتمال آسیب به محصولات کشاورزی است و توصیه می‌شود از تردد و اسکان در حاشیه رودخانه‌های فصلی، خودداری از صعود به ارتفاعات و چرای دام در مناطق مرتفع، اطمینان ازاستحکام سازه‌های سبک، احتیاط در تردد‌های جاده‌ای، محافظت از محصولات کشاورزی خودداری شود. 

مدیرکل مدیریت بحران استانداری هرمزگان گفت: اعضای ستاد پیشگیری، هماهنگی و فرماندهی عملیات پاسخ به بحران استان و شهرستان‌های تابعه ضمن آمادگی کامل، هماهنگی لازم را به‌منظور فراهم‌نمودن تمهیدات لازم از جمله اطلاع‌رسانی و هشدار به‌موقع از طریق رسانه‌های محلی، رعایت نکات ایمنی به‌عمل آورند.

باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان بندرعباس

دیگر خبرها

  • مدیریت بحران زنجان در حالت آماده‌ باش
  • هشدار مدیریت بحران کرمانشاه در پی تشدید سامانه بارشی
  • هشدار مدیرکل مدیریت بحران استانداری در پی تشدید بارش‌ها در کرمانشاه
  • اولویت اصلی مجلس دوازدهم مدیریت بحران گرانی باشد
  • هشدار مدیریت بحران استان به کوهنوردان، گردشگران و عشایر
  • هشدار جدی آبگرفتگی و وقوع سیلاب در رودخانه‌های کردستان
  • آماده باش مدیریت بحران در چند استان | خطر سیل و طوفان در کمین مردم | از کوه و دشت دوری کنید!
  • بیش از ۱۰ هزار نفر زیر آوارهای غزه مفقود هستند
  • صدور هشدار سطح نارنجی و زرد هواشناسی در هرمزگان
  • پیش‌بینی بارش‌های رگباری در اصفهان / احتمال وقوع آب‌گرفتگی و سیلاب در مناطق مختلف استان