Web Analytics Made Easy - Statcounter

دکتر شهریار روحانی - روانشناس در گفت‌وگو با خبرنگار اجتماعی خبرگزاری برنا، در خصوص سازمان مردم نهاد راه گفت: «باید از هر عمل خیری که موجب بهبود عملکرد جامعه می شود، حمایت کرد.»

وی در ادامه بیان کرد: «یکی از قسمت هایی که در جامعه ما خلاء آن احساس می شود مبارزه با سوء استفاده از کودکان و تجاوز جنسی است که به دلیل نقص قانونی موجود و عدم آگاهی جامعه، به صورت  گسترده ای به عزیزترین و مهمترین افراد جامعه ما آسیب می زند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

»

روحانی با اشاره به اینکه از هرنوع مبارزه‌ای جهت بالابردن سطح آگاهی مردم و پیشگیری با این نوع پدیده و هرعملی که در راستای این موضوع صورت گیرد، حمایت می شود، گفت: «حمایت از این مسئله، از رخ دادن مشکلات زیادی در جامعه جلوگیری می کند.»

وی افزود: «کودکانی که مورد سوء استفاده و فشار آزارهای جنسی قرار می گیرند سالیان دراز بارگرانی بر دوش جامعه هستند به خصوص زمانیکه به دایره اعتیاد و بزهکاری های دیگر کشیده می شوند که در آینده تبعات خطرناکی برای جامعه خواهند داشت. »

این روانشناس با تأکید براینکه آگاهی دادن به جامعه مسیری طولانی را طی می کند تا به ثمر برسد ، اظهار کرد: «در مسیر حل مشکل کودک آزاری معضلات و چالش های قانونی بسیاری وجود دارد. قانون جدیدی که جاری است موجب جلوگیری تجاوز و آزار جنسی کودکان نشده و  قوه قضاییه باید در این مورد رسیدگی کرده  و باب جدیدی در مسیر پیشگیری ایجاد کند.اگر فشار از سمت نهاد های مردمی بالا رود مسئولان به تکاپو پر کردن این خلاء ها می افتند.»

این روانشناس در پایان تصریح کرد: «جامعه ما خجول یا از نظر فرهنگی صحبت در این خصوص را ناپسند و بد می دانند. همین حیا بیهوده که در جامعه وجود دارد باید از بین رود. هر زمان این موضوع حیا بیهوده از  خودآگاه و ناخودآگاه جامعه ما برود بخش بزرگی از مشکل کودک آزاری حل خواهد شد زیرا وقتی شکایت به موقع صورت گیرد ، رسیدگی هم به موقع خواهد بود و بسترهای رشد این نوع معضلات و جرایم به مرور از بین می رود.»

خبرنگار: ملیکا هاشمی

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۵۹۸۶۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وضعیت تومورهای مغزی در کودکان/ رویکرد درمان چند تخصصی

به گزارش خبرگزاری مهر، میترا قالیبافیان متخصص رادیوانکولوژی و مسئول فنی بخش رادیوانکولوژی بیمارستان فوق‌تخصصی سرطان کودکان محک، درباره اهمیت پرداختن به تومورهای شایع مغزی، افزود: طی سال‌های اخیر در بیمارستان محک کارگروه نوروانکولوژی بر درمان تومورهای مغزی متمرکز شده است. این کارگروه با جدیت هرچه تمام‌تر، برنامه‌های درمانی مؤثرتر و به‌روزتری را برای درمان تومورهای مغزی کودکان بر اساس علم مبتنی بر شواهد (evidence based medicine) و آموخته‌های توموربورد یا همایش‌های علمی، پیشنهاد می‌دهد. همچنین جلسات توموربورد بر خردِ جمعی و بررسی همه‌جانبه و هم‌زمان بیماری توسط گروه‌های مختلف درمانی متمرکز است و احتمال خطاهای پزشکی را کاهش می‌دهد.

وی افزود: تومورهای مغزی در کودکان به دلیل نوع تومور و درمان آن با تومورهای مغزی بزرگسالان متفاوت است و از این منظر هدف نخست کنگره نشان دادن تفاوت نوع تومورهای مغزی و درمان آن میان کودکان و بزرگسالان است.

هادی موسی‌خانی فوق تخصص هماتولوژی و انکولوژی کودکان، نیز با بیان اینکه بیش از ۲۰ درصد کودکان مبتلا به تومورهای مغزی کودکان در بیمارستان محک به صورت مستقیم درمان می‌شوند و بیماران دیگر نیز در ۴۱ مرکز درمانی در سراسر کشور تحت حمایت مؤسسه محک قرار دارند افزود: بر همین اساس کنگره با تمرکز بر رویکرد چند تخصصی در درمان تومورهای مغزی کودکان برگزار می‌شود.

وی با اشاره به نقش و اهمیت پروفسور پروانه وثوق در حوزه انکولوژی کودکان در ایران بیان کرد: بسیاری از انکولوژیست‌ها در ایران به صورت مستقیم و غیر مستقیم شاگرد پروفسور پروانه وثوق بودند و با توجه به نقش ایشان در درمان انکولوژی کودکان این کنگره با یادبود پروفسور پروانه وثوق برگزار می‌شود.

موسی خانی در ادامه با بیان اینکه بیمارستان محک در پیگیری رویکرد درمان چند تخصصی در تومورهای مغزی کودکان در ایران پیشرو است افزود: گرچه در سایر مراکز درمانی به صورت غیرمستقیم رویکرد درمان چند تخصصی در انکولوژی کودکان دنبال می‌شود اما بیمارستان محک با برگزاری جلسات درمان چند تخصصی از سال ۱۴۰۱ تاکنون در این باره پیشگام است و امیدواریم که سایر مراکز درمانی نیز با الگوگیری از بیمارستان فوق تخصصی محک بتوانند رویکرد درمان چند تخصصی در تومورهای مغزی کودکان را به صورت مستقیم اجرا کنند.

کد خبر 6090555 حبیب احسنی پور

دیگر خبرها

  • روضه| آزار و اذیت‌هایی که بر امام صادق(ع) روا داشتند+صوت
  • دولت باید مایحتاج کارگران را مهیا کند/نقشه دشمنان از بین بردن مغزهای متفکر در بلاد اسلامی است
  • ‌آبگرفتگی معابر فولادشهر، معضل پس از باران
  • ساماندهی کودکان گل‌فروش در مسیر بهشت‌زهرا
  • رادان: دشمن درحال برنامه‌ریزی برای از بین بردن عفاف و حجاب است
  • درمان رایگان کودکان بیمه شده زیر هفت سال
  • تأکید پلیس به برخورد قاطع با سرقت و کشف جرایم
  • برخورد قاطع و موثر با سرقت/ هوشمند سازی در دستور کار پلیس
  • برگزاری گردهمایی و پیاده‌روی با هدف افزایش آگاهی و فرهنگ‌سازی نسبت به اختلال طیف اوتیسم
  • وضعیت تومورهای مغزی در کودکان/ رویکرد درمان چند تخصصی