Web Analytics Made Easy - Statcounter

پیش تر ها مهمترین نقدهایی که به مسئولان و مدیران عالیرتبه هر کشوری می شد این بود که آنان از مردم دور هستند و درد اصلی آنان را نمی دانند و فعالان اجتماعی دائما به این ایراد بزرگ می پرداختند و تاکید داشتند شکاف بین کف جامعه با مسئولان یکی از عوامل اصلی ناکارآمدی تصمیمات اشتباه در سطح کلان کشور است.

عجیب اینکه امروزه با گسترش فضای مجازی و به وجود آمدن کانال های ارتباطی متنوع از توئیتر گرفته تا تلگرام و فیس بوک شاهد پدیده عجیب و معکوسی هستیم چرا که بسیاری از مسئولان شهری و غیر شهری،سیاسی و اقتصادی و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..در شبکه های اجتماعی  مجازی ،  معضلات و دردهای اصلی مردم در اقشار مختلف را توئیت کرده و در سطح گسترده ای انتشار می دهند ، این درحالی است که وظیفه ذاتی آنها حل این معضلات است نه طرح آنها!

اینگونه مدیران و مسئولان انگار غافل هستند از اینکه وظیفه آنها شناخت و حل معضلات از همه زوایا بوده و قرار نیست این مدیران در هر حوزه ای آموزشی،فرهنگی،اقتصادی، بین الملل ، سیاسی و شهری خود در نقش فعال اجتماعی نمود پیدا کنند و معضلات را به جای حل و فصل توئیت کنند. درست اینکه بسیاری از مسئولان و مدیران برخاسته از نهادهای مردمی هستند اما باید از قالب فعالان اجتماعی خارج شده و در مقام پاسخگو حاضر شوند و جایگاه خود را شناخته و  بر اساس آن عمل و حرکت کنند.

اما سرمنشا این پدیده عجیب کجاست؟!در روزهای نخستی که ترامپ به عنوان رییس جمهور ایالات متحده آمریکا مهمترین تصمیمات خود را در توئیتر انتشار داد همه او را به سخره گرفتند!اما خیلی زود این اشتباه بزرگ الگوی بسیاری از مسئولان صاحب نظر کشورهای مختلف شد و به یک اپیدمی جهانی تبدیل گشت و تا جایی پیش رفت که اظهارنظرهای توئیتری به یک گفتمان سیاسی غیر رسمی تبدیل شد که  البته در ایران هم رشد بسیاری داشت تا جاییکه شاهد هستیم حتی گفتمان های مقامات عالی رتبه  برای حل معضلات درون مرزی و برون مرزی هم در توئیتر به گفتمان و مرحله نتیجه گیری می رسد.

از گذشته بارها گفته و شنیده ایم که با وارد شدن هر تکنولوژی ای باید استفاده درست از آن نیز فرهنگسازی شود.

سخن اصلی اینکه مسئول و مدیر عزیز که مشکلات و معضلات را در توئیتر،فیس بوک،اینستاگرام و...مطرح می کنید این وظیفه  به گردن فعالان اجتماعی است و باید آنها بنویسند و شما حل و فصل کنید و اگر خودتان از مشکلات و معضلات مردم اطلاع دارید پیشنهاد می شود ابتدا آنها را حل کنید و بعد اگر تریبون رسانه ای نداشتید که دارید در شبکه های اجتماعی طرح کنید و شایسته نیست که در این پدیده جدید ناشی از عملکرد اشتباه مثلا  ترامپ ، شما به دنبال رقابت و سبقت از حریفان سیاسی و... باشید!

سخن آخر اینکه شاید برخی بر این باور باشند که با گسترش فضای مجازی و رسوخ آن به ارکان های مدیریتی و سیاسی این گفتمان دیپلماتیکی ضروری است و اگر چنین باوری وجود داشته باشد به نظر می رسد بهتر است آن را رسمی و بین المللی اعلام کرده و همه کشورها آن را بپذیرند تا نگاهی درست و تازه برای استفاده از این روش مجازی سریع الانتقال وجود داشته باشد.

 

منبع: خبرگزاری برنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۶۱۵۰۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه مقصران اصلی کمبود دارو در کشور

به گزارش «نماینده»، حسینعلی شهریاری در مورد مخالفت نمایندگان مجلس با ارسال گزارش دلیل کمبود دارو به قوه قضائیه، گفت: رئیس مجلس در دی ماه 1402 به مسئولان مربوطه تذکر داد که باید طی دو ماه آینده مشکلات حوزه دارو را حل کنند و پس از طی این مدت کمیسیون را موظف به تدوین گزارشی در قالب ماده 234 آیین نامه داخلی و قرائت آن در صحن علنی کرد بنابراین کمیسیون گزارش مفصلی را تدوین و در نشست علنی امروز مجلس قرائت کرد.

وی افزود: بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه مقصران اصلی مشکلات حوزه دارو است زیرا اگر در زمان مناسب منابع لازم را اختصاص می دادند وزارت بهداشت می توانست در این راستا بهتر عمل کند.

نماینده مردم زاهدان در مجلس یازدهم ادامه داد: از دیدگاه ما و مردم، وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی متولی سلامت است و به جای اینکه کمیسیون بهداشت و مجلس به طور مداوم به دنبال پیگیری این مسائل باشند مسئولان وزارت بهداشت باید به صورت جدی این مسائل را پیگیری کنند.

شهریاری یادآور شد: در نهایت در نشست امروز موضوع ارسال گزارش دارو به قوه قضائیه رای گیری و مورد مخالفت نمایندگان مجلس قرار گرفت البته معتقدم به طور معمول گزارشاتی که توسط مجلس به قوه قضائیه ارسال می شود نتیجه و بازخوردی نداشته است.

رئیس کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی افزود: مردم نگران تامین داروی بیمارانشان هستند و از سویی برخی، مجلس به ویژه کمیسیون بهداشت را مسبب این مشکلات می داند بنابراین ما به وظیفه خود عمل و این گزارش را برای قرائت در صحن علنی آماده کردیم و امیدواریم مسئولان مربوطه به وظیفه خود برای رفع مشکل کمبود دارو و شیرخشک عمل کنند.

دیگر خبرها

  • صنعت خودرو، قربانی زیاده‌خواهی مسئولان و دلالان
  • مسئولان فرصت خدمت به مردم را قدر بدانند
  • بانک مرکزی و سازمان برنامه و بودجه مقصران اصلی کمبود دارو در کشور
  • «به افق فلسطین» وایرال می‌شود اما نه به هر قیمتی!/ مخاطب افت نکرد
  • مطلق‌زاده: فوتبال برای مسئولان خوزستان مهم نیست
  • ضرورت ورود جدی مسئولان برای رفع اختلاف مالکیت ساکنان تالاب انزلی
  • رفع اختلاف مالکیت ساکنان حاشیه تالاب بین المللی انزلی مستلزم ورود جدی مسئولان مربوطه
  • بازگشت کارگران «فروآلیاژ» ازنا به کار
  • گاهی معضلات به دلیل حل نشدن به بحران‌های بالفعل تبدیل می‌شود
  • زیر دو خم هفته با چند خبر و گزارش از ورزش مازندران