Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایمنا»
2024-05-02@22:11:01 GMT

نرخ رشد اقتصادی ۳.۶ درصدی خاورمیانه و شمال آفریقا

تاریخ انتشار: ۳ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۷۶۲۸۵۸

نرخ رشد اقتصادی ۳.۶ درصدی خاورمیانه و شمال آفریقا

صندوق بین المللی پول نرخ رشد اقتصادی منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا (منا) به علاوه افغانستان و پاکستان را در سال های ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ به ترتیب ۳.۶ و ۳.۵ درصد پیش بینی کرد.

به گزارش ایمنا، نهاد بین المللی یاد شده در آخرین گزارش «چشم انداز اقتصادی جهان» که منتشر شد، اعلام کرد؛ رشد اقتصادی منطقه منا به علاوه افغانستان و پاکستان در سال های مذکور افزایش می یابد اما این رشد همچنان کم شتاب است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


صندوق بین المللی پول در گزارش جدید خود، نرخ رشد اقتصادی سال ۲۰۱۸ منطقه منا به علاوه افغانستان و پاکستان را در مقایسه با گزارش اکتبر ۲۰۱۷(مهر-آبان ۱۳۹۶)، ۰.۱ درصد افزایش داد.
صندوق بین المللی پول اعلام کرد، در حالی که افزایش قیمت های نفت به افزایش تقاضای داخلی کشورهای صادرکننده نفت کمک می کند، اما اصلاحات مالی که هنوز این کشورها به آن نیاز دارند، رشد آنها را محدود می کند.

قیمت جهانی نفت

صندوق بین المللی پول، نرخ رشد قیمت جهانی نفت در سال ۲۰۱۷ را ۲۳.۱ درصد برآورد و پیش بینی کرد این نرخ در سال ۲۰۱۸ نیز ۱۱.۷ درصد افزایش می یابد. با این حال بنا به این پیش بینی، نرخ رشد قیمت نفت در سال آینده میلادی ۴.۳ درصد کاهش خواهد یافت.

چشم انداز روشن اقتصاد جهانی

بر اساس پیش بینی صندوق بین المللی پول، فعالیت های اقتصادی جهان رو به گسترش است و نرخ رشد اقتصادی جهان در سال ۲۰۱۷ معادل۳.۷ درصد تخمین زده می شود که از پیش بینی قبلی صندوق یاد شده ۰.۱ درصد بیشتر است.
این نهاد مالی بین المللی، نرخ رشد اقتصادی جهان در سال های ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ را نیز ۳.۹ درصد پیش بینی کرد و افزایش آنها نسبت به سال ۲۰۱۷ را چشمگیر توصیف کرد.
بر اساس پیش بینی جدید صندوق بین المللی پول، نرخ رشد اقتصادی جهان در سال های ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ هر یک ۰.۲ درصد از پیش بینی قبلی این صندوق بیشتر است.
چین و هند باز هم طلایه داران و موتور رشد اقتصادی در جهان هستند.
صندوق بین المللی پول نرخ رشد اقتصادی چین در سال های ۲۰۱۷، ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ را به ترتیب ۶.۸، ۶.۶ و ۶.۴ درصد و نرخ رشد اقتصادی هند در سال های یاد شده را به ترتیب ۶.۷، ۷.۴ و ۷.۸ پیش بینی کرد.
این نهاد بین المللی نرخ رشد تجارت جهانی در سال ۲۰۱۷ را ۴.۷ درصد برآورد که رشد چشمگیری نسبت به نرخ رشد ۲.۵ درصدی سال ۲۰۱۶ دارد. نرخ رشد تجارت جهانی در سال های ۲۰۱۸ و ۲۰۱۹ نیز به ترتیب ۴.۶ و ۴.۴ درصد پیش بینی شد.

منبع: ایرنا

منبع: ایمنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.imna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایمنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۶۲۸۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اتفاقی که ممکن است در بازار مسکن بیفتد ؛ پیش‌بینی جدید قیمت مسکن در 1403

به گزارش پارس نیوز ، در قالب طرح نهضت ملی مسکن دو میلیون و ۵۱۸ هزار واحد مسکونی به مرحله ساخت رسیده است. همچنین آمار افتتاحات گویای آن است دولت سیزدهم تا کنون ۵۰۰ هزار واحد مسکونی را به مردم تحویل داده که شامل طرح‌های مسکن مهر، اقدام ملی و نهضت ملی مسکن است.

   

از سوی دیگر تلاطمات بازار مسکن فروکش کرده که ظاهرا طرح‌هایی همچون مالیات خانه‌های خالی، رشد تدریجی ساخت و ساز و تکمیل ظرفیت سرمایه‌گذاری در بازار ملک به آرامش این بازار کمک کرده است. مطابق آمار بانک مرکزی، پایان سال گذشته نرخ رشد سالیانه مسکن در تهران به ۲۴ درصد رسید که حدود نصف رشد تورم عمومی بود.

طرح نهضت ملی مسکن که با مدل‌هایی همچون ثبت نام متقاضیان، خودمالکی، نوسازی بافت‌های فرسوده، ساخت مسکن روستایی، طرح‌های مشارکتی و تعاونی‌ساز پیش می‌رود به تدریج بر روی ریل قرار گرفته است. پس از آنکه بانک‌ها عملکرد چندانی در تامین منابع ساخت مسکن ارایه ندادند وزارت راه و شهرسازی تصمیم گرفت از ظرفیت‌های مردم، انبوه‌سازان و تعاونی‌ها برای اجرای این طرح بهره بگیرد.

برای کاهش قیمت تمام شده ساخت نیز صندوق ملی مسکن اقداماتی را در دستور کار قرار داده است. پس از اجرایی شدن خرید فولاد در سال گذشته، امسال خرید سیمان به منظور تزریق به پروژه‌های مسکن کشور در برنامه صندوق ملی مسکن قرار دارد. در این قالب با حذف واسطه‌ها قیمت مصالح برای سازندگان کاهش می‌یابد که در افزایش سرعت پیشرفت پروژه‌های طرح نهضت ملی مسکن موثر خواهد بود.

آن‌طور که محمدرضا مهدیار اسماعیلی ـ رییس هیات عامل صندوق ملی مسکن گفته است فولاد‌های خریداری شده در سال گذشته توسط این صندوق به زودی به پروژه‌های مسکن در نقاط مختلف کشور تزریق خواهد شد.

همچنین مجلس شورای اسلامی طرح ساماندهی بازار زمین، مسکن و اجاره‌بهای مسکونی را تدوین کرده که مراحل تصویب این طرح در مجلس طی شده و اکنون برای بررسی به شورای نگهبان ارسال شده است.

همزمان با اجرای پروژه نهضت ملی مسکن، بازار ملک به ثبات نسبی رسیده است. کاهش انتظارات تورمی و پیش‌بینی‌پذیر شدن اقتصاد از دیگر اتفاقاتی است که در فضای اقتصاد کشور قابل مشاهده است.

فعالان بازار مسکن از کاهش محسوس انتظارات تورمی در بازار مسکن خبر می‌دهند. کارشناسان نیز معتقدند در صورتی که دولت موفق شود تعداد قابل توجهی از پروژه چهار میلیون واحدی نهضت ملی مسکن را در سال جاری به سرانجام برساند می‌توان به کنترل و ثبات بازار مسکن در میان مدت امیدوار بود.

منبع:بانک اول

دیگر خبرها

  • خاورمیانه 2050 چه شکلی است؟/ 3 سناریو با فرض جنگ سرد آمریکا و چین
  • پیش‌بینی صعودی رشد اقتصادی جهان
  • گشتی در اقتصاد جهان | خوش‌بینی صندوق بین‌المللی پول به اقتصاد آسیا
  • کمک ۱.۱ میلیارد دلاری صندوق بین المللی پول به پاکستان
  • نشست تخصصی نفت، گاز، پالایش و پتروشیمی در دومین اجلاس بین‌المللی ایران و آفریقا
  • افزایش ۱۰ درصدی وام ودیعه مسکن دانشجویی در سال تحصیلی آینده
  • مقایسه اقتصاد چین با ایالات متحده در بخش‌های مختلف
  • مقایسه اقتصاد چین با ایالات متحده در بخش های مختلف
  • رشد ۴۱ درصدی صدور مجوز صندوق‌های سرمایه‌گذاری در سال گذشته
  • اتفاقی که ممکن است در بازار مسکن بیفتد ؛ پیش‌بینی جدید قیمت مسکن در 1403