Web Analytics Made Easy - Statcounter

مصطفی کاویانی روز سه شنبه در گفت و گو با ایرنا با اشاره به این که پرداخت تسهیلات اشتغالزای روستایی در راستای حمایت از توسعه و ایجاد اشتغال پایدار از محل منابع صندوق توسعه ملی از اول بهمن ماه آغاز شده است اظهار داشت: این مبلغ از طریق بانک های کشاورزی، پست بانک،توسعه تعاون وصندوق کارآفرینی امید به اشخاص حقیقی وحقوقی غیردولتی درجهت ایجاد اشتغال در روستاها و شهرهای زیر ده هزار تن جمعیت تسهیلات پرداخت می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: هدف از اعطای این تسهیلات تحقق منویات رهبر معظم انقلاب اسلامی در خصوص سیاست‌ های کلی اقتصاد مقاومتی، ارتقای تولید و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری است.
وی با اشاره به شرایط دریافت تسهیلات گفت: متقاضی طرح و ایده خود را برای ایجاد اشتغال در مناطق مورد هدف به دستگاه های اجرایی ارائه می دهد و طرح از نظر توجیه فنی در کمیته فنی تسهیلات توسعه روستایی مورد بررسی قرار می‌ گیرد و نتیجه تایید طرح به متقاضی اعلام می ‌شود.
مدیرکل تعاون کار و رفاه اجتماعی قم ادامه داد: نرخ سود تسهیلات توسعه روستایی 6 درصد برای روستاها و مناطق عشایری و نرخ 10 درصد برای سرمایه در گردش واحدهای تولیدی مستقر در نواحی صنعتی روستایی و شهرهای با جمعیت زیر ده هزار تن است.
وی بیان داشت: سامانه http://kara.mcls.gov.ir به منظور تسهیل در فرایند ارائه تسهیلات در اختیار سرمایه گذاران و کارآفرینان است از این رو از کلیه متقاضیان درخواست می شود قبل از درخواست تسهیلات و تصمیم گیری برای ارائه طرح، پیوست های ضمیمه بویژه دستورالعمل اجرایی توسعه و ایجاد اشتغال پایدار در مناطق روستایی و عشایری را در این سامانه مورد مطالعه قرار دهند تا بتوانند با آگاهی بیشتر از نوع رسته ها و اطلاعات دریافت تسهیلات و نحوه بازپرداخت از خدمات آن بهره مند شوند.
وی با اشاره به رسته های مورد نظر در این طرح گفت: رسته های بخش صنعت شامل صنایع دستی، فرآوری محصولات، معدنی، صنایع کوچک مقیاس، ساخت ماشین آلات و ادوات و، مکانیزاسیون کشاورزی، بسته بندی میوه ، سبزی نان ، ادویه و خشکبار(صادراتی )، فرش دستباف و دستبافته ها، مبلمان و مصنوعات چوبی، صنایع غذایی و تبدیلی، تکمیلی کشاورزی، کفش و مصنوعات چرمی است.
کاویانی اضافه کرد: رسته های بخش کشاورزی و دامداری شامل مراکز جمع آوری شیر، خدمات توسعه، کشت نهال و بذر، فرآوری زیتون، زنبورداری و فرآوری عسل، فرآوری خرما و میوه های گرمسیری، محصولات گلخانه ای، شیلات و آبزیان، پرورش و فرآوری طیور، فرآوری و کشت سیب زمینی، پرورش دام سبک وسنگین، سردخانه و نگهداری محصولات زعفران و گیاهان دارویی است.
به گفته وی،رسته های بخش خدمات شامل خدمات مدرن سازی کشاورزی،(مکانیزاسیون ) تعمیر ماشین آلات و ادوات، کشاورزی، خدمات ورزشی، فناوری اطلاعات (محتوا)، خدمات بازرگانی و بازاریابی محصولات، کشاورزی و دامی، خدمات تخصصی و فنی، مهندسی کشاورزی ، دامپزشکی گیاه پزشکی، خدمات، حمل و نقل و لجستیک، گردشگری، طبیعت گردی و بوم گردی است.
وی تاکید کرد: این تسهیلات اشتغالزایی در گذشته به این صورت وجود نداشته است و امسال در دولت تدبیر و امید در راستای ستاد فرماندهی اقتصاد مقاومتی اجرایی شده است.
طبق سرشماری عمومی نفوس و مسکن در سال 1395، استان قم دارای 127 روستا با جمعیت بالای 20 خانوار است؛ جمعیت ساکن مناطق روستایی قم بیش از 55 هزار و 865 تن است که در قالب 17 هزار و 385 خانوار زندگی می کنند.
/8138/ 6133/ خبرنگار: فرزانه پیری **انتشار- جعفرمسلمی

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۶۵۰۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

وزارت کار بدنبال بهبود امنیت شغلی کارگران است

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی سیستان و بلوچستان گفت: وزارت کار در سال جاری با اجرای برنامه هایی تلاش خواهد کرد دغدغه جامعه کارگری درباره امنیت شغلی را رفع کند.

خلیل‌احمد سلامی امروز سه شنبه در جشن روز کارگر که به میزبانی تشکیلات خانه کارگر استان برگزار شد، اظهار کرد: قشر پر تلاش کارگری در خط مقدم مقابله با جنگ اقتصادی و تحقق شعار سال قرار دارد.

وی افزود: در این جنگ نابرابر که بواسطه تحریم‌های ظالمانه به ایران عزیز تحمیل شده است، کارگران و کارفرمایان همت و تلاش خود را برای خودکفایی کشور بکار گرفته اند.

مدیرکل تعاون، کار و رفاه اجتماعی استان به جایگاه کارگران در دین مبین اسلام اشاره و ادامه داد: وزارت تعاون، کار و رفاه اجتماعی طبق وظایف ذاتی خود و راهبری منویات مقام معظم رهبری، ارتقای وضعیت معیشتی و تأمین امنیت شغلی قشر کارگری را امسال دنبال می کند.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • ۱۸۵ هزار نفر در کردستان عضو تعاونی‌ها هستند
  • بازدید مدیران عالی وزارت تعاون و سازمان تامین اجتماعی از غرفه بانک رفاه کارگران در نمایشگاه ایران اکسپو
  • یک میلیون روستایی و کشاورز در دولت سیزدهم بیمه شدند
  • نرخ بیکاری در چهارمحال و بختیاری باید تک رقمی شود
  • وزارت کار بدنبال بهبود امنیت شغلی کارگران است
  • ببینید | ادعای وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی درباره یک وعده مهم در دولت سیزدهم!
  • نقدی شدن کالابرگ الکترونیکی باعث ایجاد تورم میشود
  • نرخ مشارکت اقتصادی در گیلان ۴۴ درصد است
  • پرداخت بیش از ۳۴ هزار فقره تسهیلات اشتغالزایی به معرفی شدگان نهادهای حمایتی در دولت مردمی
  • بیش از ۳ میلیون و۷۰۰ هزار کارگر بیمه‌شده زن هستند