Web Analytics Made Easy - Statcounter

ایران اکونومیست - به گزارش ایران اکونومیست، این نهاد بین المللی، شاخص توسعه جامع را بر اساس سه زیر شاخص استانداردهای زندگی، پایداری محیطی و حفاظت از نسل های آینده در برابر بدهی بیشتر و برای 103 کشور جهان اندازه گرفت.

مجمع جهانی اقتصاد، زیر شاخص های یاد شده به عنوان راهی دانست برای اندازه گیری اینکه اقتصادها تا چه اندازه همه برابری ها در جامعه را در نظر می گیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


بر اساس این شاخص، نروژ با شاخص توسعه جامع 6.08، توسعه یافته ترین اقتصاد جامع جهان است. لیتوانی نیز در میان 39 کشور در حال توسعه و نوظهور با شاخص توسعه جامع 4.90، توسعه یافته ترین اقتصاد جامع محسوب می شود و ایران نیز در میان همین کشورها در جایگاه بیست و هفتم نشسته است.

مجمع جهانی اقتصاد هشدار داد: اصرار صرف بر رشد اقتصادی، مبارزه با بی عدالتی را دشوار می کند.
این مجمع در گزارش شاخص توسعه جامع 2018 افزود: رهبران جهان تاکید بیش از حدی بر رشد تولید ناخالص داخلی به عنوان شاخص موفقیت دارند در حالی که این پافشاری اقتصاد آنها را از رشد جامع بازمی دارد.

گزارش «شاخص توسعه جامع سال 2018» بعد از ظهر دیروز (دوشنبه) و در آستانه برگزاری نشست این مجمع در داووس سوییس منتشر شد.
شاخص یاد شده نشان می دهد، در حالی که اقتصادهای پیشرفته در طول سال های 2012 و 2016 به طور متوسط 5.3 درصد رشد کرده اند، شاخص رشد جامع آنها تنها 0.01 درصد رشد کرده است.
 
گفتنی است؛ رشد، افزایش در اندازه یا تعداد است اما توسعه، افزایش در شایستگی است. استاندارد زندگی یک شاخص برای رشد است اما کیفیت زندگی، شاخصی برای توسعه است.

منبع: ایران اکونومیست

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iraneconomist.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایران اکونومیست» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۶۵۴۶۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کتاب «اخلاق النبی(ص) و اهل بیته(ع)» به زبان ترکی استانبولی ترجمه و منتشر شد

به همت مجمع جهانی اهل بیت(ع) کتاب «اخلاق النبی(ص) و اهل بیته(ع)» اثر باقر شریف القرشی به زبان ترکی استانبولی ترجمه و منتشر شد.

این اثر ذکر گوشه هایی از فضایل و مناقب اخلاقی رسول گرامی اسلام صلی الله علیه و آله و اهل بیت ایشان است.

نگارنده در این کتاب در چهارده بخش جداگانه هر یک از معصومین علیهم السلام را محور بحث قرار داده و درباره آن بزرگواران به ویژگی‌های بارز اخلاق و رفتاری اهتمام ورزیده و تلاش نموده تا خوانندگان را با این زاویه از شخصیت آنان آشنا سازد.

استفاده از کلام نورانی اهل بیت علیهم السلام، رفتار ایشان در برابر دوستان و مواضعشان در مقابل مخالفان و توصیف‌های دیگران درباره آنان از جمله منابعی بوده که مصنف از لابه لای آن‌ها، به دنبال تحقق هدف خود بوده است.

همچنین صبر، ورع، زهد، ارشاد، کرامت ورزیدن، مخالفت با جهل و بخل، و نیکی به دوست و دشمن از برجسته ترین شاخصه های مشترک اخلاق در میان این نورهای پاک معرفی شده است.

علاقه‌مندان برای دریافت این اثر می توانند به ساختمان معاونت فرهنگی مجمع جهانی اهل بیت(ع) به آدرس قم، بلوار جمهوری اسلامی، نبش کوچه 6 مراجعه کنند یا با شماره تلفن 02532131307 تماس بگیرند.

منبع: خبرگزاری اهل‌بیت(ع) - ابنا

دیگر خبرها

  • دهه ۹۰؛ دهه‌ی «رکود، عبرت، تجربه»
  • کتاب «اخلاق النبی(ص) و اهل بیته(ع)» به زبان ترکی استانبولی ترجمه و منتشر شد
  • ناسا هر ساعت تمام آلاینده‌های هوا را اندازه‌گیری می‌کند
  • برگزاری مجمع انتخابات هیات کشتی کهگیلویه و بویراحمد
  • تعاونی‌های تولید؛ مصداق مشارکت مردم در اقتصاد
  • همایش «دین، سلامت و کمک‌ های بشر دوستانه» برگزار می شود
  • اجرای طرح آمارگیری نیروی کار در اردبیل آغاز شد
  • آمارگیری نیروی کار در استان اردبیل آغاز شد
  • رونق ساخت‌وساز و اقتصاد ارومیه با ابلاغ و اجرای طرح جامع
  • سرمایه‌گذاری در ۱۰۰ شرکت بورسی ایران هیچ ریسکی ندارد | بزرگ‌ترین بازار بورس ناشناخته جهان مربوط به ایران است