Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری شبستان: نماینده مردم اهواز با اشاره به دستوری که رهبری برای اختصاص به ۱۵۰ میلیون دلار برای مقابله با کانونهای ریزگردها داده اند، گفت: اذن رهبری برای تخصیص ۱۵۰ میلیون دلار برای مقابله با کانون ریزگردها در کشورها قابل تقدیر است.

جواد کاظم نسب نماینده مردم اهواز در مجلس با اشاره به دستوری که رهبری برای اختصاص به 150 میلیون دلار برای مقابله با کانونهای ریزگردها داده اند به خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان گفت: در لایحه بودجه 97 دولت پیشنهاد داده است که 150 میلیون دلار برای مقابله با کانونهای ریزگردها در کشور اختصاص داده شود که کمیسیون تلفیق نیز این را مصوب کرد و شب گذشته در جلسه ای که آقای لاریجانی و نوبخت با رهبری داشته اند معظم له بر این موضوع تاکید کرده اند که باید این مبلغ حتماً تخصیص داده شود و با اذن رهبری قطعاً در سال 97 این اعتبار برای مقابله با ریزگردها اختصاص می یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

 

وی اظهار داشت: این مبلغ در سال 96 صدمیلیون دلار برای کل کشور بود که مقداری از این به خوزستان اختصاص یافت ولی در اعتباری که برای سال 97 پیش بینی شده است علاوه بر بحث مقابله با ریزگردها موضوع برق خوزستان و ترمیم زیرساختهای آن نیز مورد تاکید است.

 

کاظم نسب با بیان اینکه در دولت آقای روحانی توجهات خوبی برای مقابله با ریزگردها انجام شده است، تصریح کرد: درست است دولت به این موضوع توجه داشته است اما وسعت کانون ریزگردها به حدی زیاد است که نیاز به عزم جدی و همگیر دارد و در این زمینه باید قوه قضاییه و مجلس و حتی شورای عالی امنیت ملی نیز ورود پیدا کنند.

 

نماینده مردم اهواز در مجلس با بیان اینکه در حال حاضر وضعیت خوزستان اسفناک است، گفت: مردم خوزستان زندگی ندارند در اهواز همه خانه نشین شده اند و در واقع یک استان تعطیل شده است.

 

وی بیان کرد: ما باید کاری کنیم که حق آبه های آب اضافه و تامین شود و آب کارون انتقال پیدا نکند، زمانی در کارون کشتیرانی انجام می شد اما الان می توان در آن پیاده روی کرد و این حق مردم خوزستان نیست.

 

وی تاکید کرد: در حال حاضر حتی آب شرب مردم خوزستان نیز دچار مشکل شده است و ما انتظار داریم اقدام جدی صورت گیرد.

 

 

 

 

پایان پیام/33

منبع: شبستان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت shabestan.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «شبستان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۶۶۷۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران خودرو

بعد از پیگیری تسنیم در خصوص حجم بالای تخصیص ارز به مونتاژکاران و عدم کاهش التهابات بازار خودرو، وزیر صمت تیم کارشناسی را به جهت بررسی فرایندهای مذکور تعیین کرد. - اخبار اقتصادی -

به گزارش خبرنگار اقتصادی خبرگزاری تسنیم، روز گذشته علی آبادی وزیر صمت، درباره بیشتر بودن ارز تخصیصی به مونتاژ کاران خودرو نسبت به قطعه سازان گفت: من هم این را شنیده ام اما گزارش دقیقی در این زمینه دریافت نکرده ام. با این حال تیم کارشناسی مامور شده اند که این موضوع را بررسی کنند.

وی افزود: تلاش ما این است که بهره وری را در ظرفیت های کشور افزایش دهیم و در استفاده از منابع ارزی هم همین گونه است، بر همین اساس از شرکت ها خواسته ایم که پیش برنامه ای ارائه دهند و بگویند که ارز را برای چه کاری نیاز دارند، این ممکن است به کدورت برخی تولیدکنندگان انجامیده باشد و احساس کنند روند تخصیص ارز کند شده باشد. اما به نظر من این کار برای اینکه از منابع ارزی استفاده بهتری ببریم لازم و طبیعی است که روند تخصیص ارز را دچار کندی کرده باشد.

رانت ارزی مونتاژ کاران زیر نظر رسانه ها 

گفتنی است،  اخیراً گمرک ایران لیست 100 واردکنندۀ نخست به‌لحاظ ارزش دلاری در سال 1402 را منتشر کرد، نکتۀ قابل‌توجهی که در این لیست و بین شرکت‌هایی که بیشترین میزان ارز را در سال گذشته دریافت کرده‌اند به چشم می‌خورد، نقش پررنگ شرکت‌های خودروساز مونتاژی است.
همان‌طور که در پیوست شماره 2 گمرک مشخص است، اکثر خودروسازان مونتاژی، در لیست بیشترین دریافت‌کنندگان ارز در سال 1402 قرار دارند، به‌عنوان مثال در سال 1402 صنایع خودروسازی مدیران حدود 1 میلیارد دلار، کرمان موتور حدود 750 میلیون دلار، کوروش موتور آریا حدود 635 میلیون دلار و بهمن موتور حدود 400 میلیون دلار ارز دریافت کرده‌اند.

لازم به ذکر است این موضوع از دید رسانه ها دور نماند و با توجه به وضعیت ملتهب بازار خودرو و عدم برقراری ثبات در این بازار، این سوال توسط رسانه ها مطرح شد که لزوم تخصیص این میزان ارز به شرکت های مونتاژکار در شرایطی که شاهد تاثیر گذاری کم آن ها در بازار خودرو هستیم، چیست؟

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران
  • دستور وزیر صمت برای بررسی ارز خواری مونتاژکاران خودرو
  • ببینید | تصاویر تلخ از وضعیت اسفناک و درد کشیدن یک اسب در نقش جهان اصفهان
  • غریب آبادی: وضعیت حقوق بشر به صورت مکتوب منتشر می‌شود
  • ۴۰ نفر از فرهنگیان کردستانی به دیدار مقام معظم رهبری اعزام شدند
  • برنامه سازان صدا و سیمای خوزستان در ماه رمضان تجلیل شدند
  • آئین نکوداشت آیت الله موسوی جزایری برگزار می شود
  • آئین تکریم آیت الله موسوی جزایری برگزار می‌شود
  • افزایش ظرفیت صادراتی خراسان شمالی دستاورد نمایشگاه اکسپو است
  • واکنش کنایه آمیز مقام دولتی به انتقادات مجلس از قیمت دلار و وضعیت بازار ارز