Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - زاهدان - ايرنا- رئيس مرکز ملي فرش ايران گفت: با تلاش تشکل هاي فرش دستباف و سازمان صنعت، معدن و تجارت استان ها تاکنون فرش 47 منطقه جغرافيايي ثبت ملي شده که از اين تعداد در دولت يازدهم فرش 29 منطقه جغرافيايي در سازمان جهاني مالکيت فکري بايکو در سوئيس به ثبت جهاني رسيده است.

به گزارش ايرنا حميد کارگر روز سه شنبه در همايش ثبت جهاني فرش دستباف سيستان در سرسراي دانشگاه زابل افزود: قالي سيستان از قدمت تاريخي برخوردار و کتاب ها، مقالات و پژوهش هاي متعددي که تاکنون براي آن به نگارش درآمده است نشان از مرزبندي، شاخص بندي و چارچوب گذاري خاص خود دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي با بيان اينکه فرش دستباف سيستان داراي هويت مستقل است گفت: پس از ثبت جهاني فرش دستباف سيستان به دنبال تجاري سازي آن توسط توليدکنندگان فرش دستباف در منطقه هستيم.
رئيس مرکز ملي فرش ايران تاکيد کرد: بايد فروشندگان و توليدکنندگان در فرآيند بازاريابي داخلي و جهاني از گواهي جهاني فرش دستباف سيستان در تجاري سازي آن در جهان استفاده کنند.
وي اظهارداشت: متولي فرش دستباف در استان ها سازمان صنعت، معدن و تجارت است و توجه به مقوله فرش دستباف باعث ايجاد اشتغال، بسترهاي فرهنگي و هنري و ارزآوري مي شود.
کارگر توجه مراکز آموزش عالي، فني وحرفه اي، نهادهاي تبليغاتي و رسانه اي در آموزش و معرفي فرش دستباف را ضروري دانست و گفت: فرش دستباف نيازمند همکاري تمام دستگاههاي اجرايي است.
** فرش بلوچ سال آينده ملي مي شود
رئيس مرکز ملي فرش ايران تصريح کرد: فرش بلوچ سال آينده ثبت ملي مي شود.
وي بيان کرد: براي بهره وري بيشتر از فعالان فرش دستباف کارگاههاي آموزش فروشندگان و رنگرزان فرش در استان سيستان وبلوچستان برگزار مي شود.
همايش ثبت جهاني فرش دستباف سيستان امروز /سه شنبه/ با حضور رئيس مرکز ملي فرش ايران، رئيس سازمان صنعت، معدن و تجارت سيستان وبلوچستان، امامان جمعه، فرمانداران، روساي دانشگاه ها و اقشار مختلف مردم شهرهاي شمالي استان سيستان و بلوچستان و فعالان حوزه فرش سيستان در سرسراي دانشگاه زابل برگزار شد.
در اين آيين از تمبر ثبت جهاني فرش دستباف سيستان نيز رونمايي شد.
سيستان با پنج شهرستان زابل، هيرمند، زهک، هامون و نيمروز در شمال زاهدان مرکز استان سيستان و بلوچستان قرار دارد.
7317 **6081 خبرنگار: حامد غلامي ** انتشار دهنده: حيدر سراياني
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۶۷۳۵۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ابر دولت در قطب مرکز داده پیام راه اندازی می‌شود

معاون سیاستگذاری و برنامه‌ریزی توسعه فاوا و اقتصاد دیجیتال وزیر ارتباطات از منطقه ویژه اقتصادی پیام بازدید کرد و آخرین وضعیت پیشرفت احداث مراکز داده در این منطقه را مورد بررسی قرار داد.

 به گزارش ایسنا، علی اصغر انصاری_ معاون سیاستگذاری و برنامه‌ریزی توسعه فاوا و اقتصاد دیجیتال وزیر ارتباطات و فناوری اطلاعات_ از منطقه ویژه اقتصادی پیام بازدید کرد.

انصاری در ابتدای این بازدید نشستی با مدیران و معاونان منطقه ویژه اقتصادی پیام و نمایندگان شرکت‌های مرکز داده مستقر در منطقه داشت، عملکرد این مجموعه فراتر از تکالیف تعیین شده ابزار دانست و گفت: منطقه ویژه اقتصادی پیام، ظرفیت‌های بالقوه بسیاری دارد که باید تدبیر شود تا این ظرفیت‌ها هرچه سریعتر بالفعل شود تا اثرات اقتصادی این توسعه بر اقتصاد کلان کل کشور اثرگذار باشد.  

وی با بیان اینکه برنامه‌های منطقه پیام جزء اولویت‌های وزارت ارتباطات قرار دارد، افزود: یکی از این موارد ایجاد مراکز داده در منطقه پیام بعنوان یک قطب است چرا که استعداد لازم را بدلیل همجواری با تهران و همچنین زیرساخت‌های موجود در منطقه دارد.  

معاون وزیر ارتباطات همچنین از برنامه ریزی برای اجرای طرح «ابر دولت» در قطب مرکز داده پیام خبر داد و گفت: طرح ابردولت توسط سازمان فناوری اطلاعات با سرمایه گذاری دولت و مشارکت بخش خصوصی در مناطقی از جمله تهران اجرا می شود و علاوه بر آن قصد داریم که این طرح را در قطب مرکز داده پیام نیز پیاده سازی کنیم.

انصاری همچنین موضوع برق را یکی از مهمترین مطالبات سرمایه گذاران مراکز داده دانست.

در ابتدای این نشست اکبر قنبرپور، مدیرعامل فرودگاه بین‌المللی و منطقه ویژه اقتصادی پیام گزارشی از عملکرد منطقه ویژه اقتصادی پیام ارایه کرد و با اشاره به فعال شدن ظرفیت ۲ نیروگاه در این منطقه گفت: با فعال شدن نیروگاه ها، این امکان فراهم شده که به صورت مستقیم به متقاضیان برق واگذار شود.

طبق اعلام وزارت ارتباطات و فناوری اطلاعات، در ادامه نشست نیز نمایندگان شرکت‌های مرکز داده به بیان آخرین وضعیت و برنامه‌های آتی پروژه‌های خود پرداختند.

پس از پایان نشست، انصاری از محل احداث مراکز داده شرکت‌های ارتباطات زیرساخت، آسیاتک و همراه پرداز زرین بازدید بعمل آورد و از نزدیک جزییات پیشرفت اجرای این پروژه‌ها را مورد بررسی قرار داد.  

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند
  • ایران از شرکای مهم جامعه جهانی در تأمین صلح است
  • نماینده مجلس : موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند
  • محمودزاده: موضوع چای دبش را لاپوشانی کردند
  • مرگ ۲ کودک در رودخانه سیستان وبلوچستان
  • ابر دولت در قطب مرکز داده پیام راه اندازی می‌شود
  • استفاده از درس آموخته‌های سیل ۱۴۰۳ در بحران‌های احتمالی ناشی از آب در پایتخت
  • ابر دولت در مرکز داده پیام راه‌اندازی می‌شود
  • کنایه مهاجری به ذوالنور: اگر می‌خواهید همین مجلس ضعیف، ضعیف تر نشود از دولت و شخص رئیس‌جمهور حساب کشی کنید
  • خواسته بافندگان فرش دستباف: بی گره‌ها و ربات باف‌ها هویت‌دار شوند