Web Analytics Made Easy - Statcounter

پرویز آراسته روز سه شنبه در گفت و گو با خبرنگاران و سازمان های مردم نهاد حوزه محیط زیست مهاباد اظهار کرد: ساماندهی بازدیدکنندگان با توجه به ظرفیت غار سهولان و اثر های اکوسیستم بر آن، نظارت موثر بر فعالیت های گردشگری غار از بندهای این تفاهم نامه است.
وی با اشاره به بازنگری قانون هوای پاک و تصویب آن در مجلس شورای اسلامی در تیرماه امسال گفت: این قانون در 34 ماده و 13 آئین نامه تصویب شده که مهمترین بند های آن در اولویت قرار گرفتن حق آبه تالاب ها از راه آب های سطحی و رودخانه ها بعد از اولویت آب شرب است که بر این اساس در احیا و نجات تالاب های استان موثر خواهد بود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با اشاره به کمک تشکل های غیر دولتی در آماده سازی زیرساخت های گردشگری منطقه افزود: لای روبی و آماده کردن شرایط مناسب برای تالاب های استان برای حفظ چرخه اکوسیستم و جاذبه های گردشگری با مشارکت همگانی و تشکل های مردمی منطقه انجام شده است.
وی در خصوص مشکلات ریزگردها در آذربایجان غربی و تهدیدهای آن در اثر خشکسالی های منطقه گفت: در قانون جدید هوای پاک سازمان منابع طبیعی موظف شده است سالانه 300 هزار هکتار از کانون های شناسایی شده منبع ریزگردها را با اعتبار تخصیص داده شده جنگلکاری و آبخیزداری کند.
وی در مورد منبع ریزگرد های خارج از کشور نیز اظهار کرد: در تلاش هستیم با پیگیری سازمان حفاظت محیط زیست و همکاری وزارت امور خارجه کانون های این گرد و غبارها را نیز کنترل کنیم.
آراسته با تاکید بر ضرورت نصب دستگاه سنجش آلایندگی هوا در مهاباد گفت: واگذاری و تعیین محل نصب دستگاه سنجش آلایندگی هوا مشخص شده که با توجه به مشکل اعتبار برای خرید تجهیزات، از شهرداری مهاباد به عنوان متولی خدمات امور شهری کمک می خواهیم.
وی افزود: یک سامانه سنجش آلاینده های هوا و کیفیت آب تالاب ها امسال در اداره کل راه اندازی شده است که به صورت لحظه ای آمار مورد نیاز را در دسترس قرار می دهد.
به گزارش ایرنا، غار سهولان که یکی از مهمترین غارهای آبی ایران است با مساحت 2 هکتار اثر طبیعی ملی است و جزو مناطق چهارگانه کشور به شمار می آید.
این غار طبیعی در 42 کیلومتری شهرستان مهاباد و در مسیر مهاباد– بوکان واقع شده است.
شهرستان مهاباد با 237 هزار نفر جمعیت در جنوب آذربایجان غربی قرار دارد.
3093/2093
خبر: پیمان پاکزاد ** انتشار: صابر چهرقانی

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۷۰۹۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

سازمان محیط زیست عزم خود را برای تحقق شعار سال جزم کرده است

به گزارش خبرنگار مهر، محمد مدادی بعد از ظهر امروز سه شنبه در دور سوم نشست منطقه‌ای مدیران کل حفاظت محیط زیست با محوریت معاونت توسعه مدیریت، حقوقی و امور مجلس اظهار کرد: در راستای امور و هماهنگی بین ستاد، ادارات کل محیط زیست به ۵ منطقه تقسیم شده‌اند و در مناطق جلسات بر اساس منظم و موضوعی برگزار می‌شود.

وی تصریح کرد: در دولت سیزدهم دو دوره در هر پنج منطقه جلسات برگزار شده و امروز دومین جلسه از دور سوم جلسات منطقه‌ای را در منطقه پنج که استان‌های زاگرس نشین هستند با میزبانی اداره کل محیط زیست چهارمحال و بختیاری و با محوریت موضوعات مربوط به توسعه مدیریت، مجلس، برنامه و بودجه برگزار می‌کنیم.

مدادی ادامه داد: محور نشست مسائل مربوط به برنامه‌ریزی، بودجه‌ریزی، قوانین مربوط به مقررات در سال ۱۴٠۳ بوده و طبیعی است که محوریت قوانین و مقررات در امسال حول محور شعار سال که جهش تولید با مشارکت مردم نام گذاری شده باشد.

وی اذعان داشت: رسالت سازمان محیط زیست نسبت به شعار سال در دو حوزه مختلف می‌توان نسبت به آن قائل بود، روان سازی امور و تعامل سازنده با دستگاه‌های ذی ربط در راستای تحقق شعار سال و البته با حفظ ملاحضات و اصول زیست محیطی است.

مدادی خاطر نشان کرد: سازمان محیط زیست خود را موظف می‌داند که نسبت به شعار سال همکاری لازم با همه حوزه‌ها داشته باشد.

وی افزود: محور دوم فعالیت سازمان ارتباط با شعار سال و مردمی سازی حفاظت از محیط زیست بوده که یکی از رویکردهای اصلی در امر حفاظت در کل دنیا است و روش‌های نوین در امر حفاظت مبتنی بر مشارکت فعال مردم و ذی‌نفعان و جوامع محلی است که امیدواریم در این حوزه نیز اتفاقات خوبی در سال جاری رقم بخورد.

کد خبر 6099625

دیگر خبرها

  • ملاقات مردمی رئیس سازمان حفاظت محیط زیست با هدف رسیدگی به مشکلات
  • ضرورت تغییر رویکردهای محیط زیستی در مسیر توسعه دریامحور
  • خروج شهرک صنعتی آبندانک نوشهر از مجموعه محیط زیست
  • شهرک صنعتی آبندانک نوشهر از محدوده محیط زیست خارج شد
  • سازمان محیط زیست عزم خود را برای تحقق شعار سال جزم کرده است
  • توسعه پایدار بر مبنای حفاظت محیط زیست صورت گیرد
  • بلاتکلیفی ۸ ماهه یک مصوبه مهم زیست‌محیطی در استانداری کهگیلویه و بویراحمد
  • تالاب گرده‌قیت نقده بعد از ۲۵ سال احیا شد
  • تالاب گرده‌قیت نقده احیا شد
  • کاهش ۳۰ درصدی شمار پرندگان مهاجر