Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش گروه وبگردی باشگاه خبرنگاران جوان؛   تا به حال پیش آمده که از خودتان بپرسید که، "آیا من به کسی به جز خودم اهمیت می دهم؟" برخی از افراد فقط به خودشان اهمیت می دهند و برای دیگران ارزش قایل نیستند.

اما برخی دیگر در کنار توجه به نیازهای خود، با اهمیت دادن به دیگران، از دنیا مکانی بهتر و بسیار زیباتر می سازند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

شما از کدام دسته هستید؟

با انجام دادن این آزمون و مطالعه نتیجه آن، به پاسخ سوال تان می رسید.

سوال ها
1- یکی از دوستان تان شما را به صرف شام در رستورانی هندی دعوت می کند. اما شما غذاهای هندی را دوست ندارید. آیا چیزی می گویید؟

الف- البته که نه.

ب- سعی می کنم او را تشویق کنم به جایی دیگر برویم. بدون اینکه اجازه بدهم بفهمد غذای هندی دوست ندارم.

ج- به صراحت می گویم از غذای هندی بیزارم. حتی ممکن است نوع علاقه او را دست بیندازم.

2- دوست تان لباس جدیدی می خرد و نظرتان را می پرسد. چه می گویید؟

الف- فوق العاده شدی!

ب- خیلی سعی می کنید حقیقت را نگویید چون می ترسید او ناراحت شود، اما گاهی اوقات نمی توانید جلوی خود را بگیرید.

ج- اگر به نظرم خوب نیاید بی رودربایستی بیان می کنم. حقیقت هم هرقدر تلخ باشد، او باید بداند.

3- تمام دوستان تان قصد دارند که روز تعطیل آخر هفته را به گردش بروند، اما شما خسته تر از آن هستید که جایی بروید. چه می کنید؟

الف- با آنها می روم، می ترسم اگر نروم ناراحت شوند.

ب- در خانه می مانم. اما احساس گناه هم خواهم کرد.

ج- در خانه می مانم و به استراحت می پردازم.

4- به همراه عده زیادی به رستوران رفته اید و صورت حساب هرچه خریده اید را به طور مساوی بین خودتان تقسیم می کنید، اما تنها شما پیش غذا سفارش داده اید، چه می کنید؟

الف- خودم پول پیش غذا را می پردازم و ربطی به گروه ندارد.

ب- احساس می کنم که باید این مورد هم بین جمع تقسیم شود اما در هرحال حرفی از آن به میان نمی آورم.

ج- به جمع تذکر می دهم.

5- دوست تان لباس گرانقیمت و بسیار نوی شما را قرض می خواهد. چه می کنید؟

الف- حتما می پذیرم. بالاخره او دوستم است.

ب- به او می گویم آن لباس نه، ولی لباس دیگری به وی پیشنهاد می دهم.

ج- کسی چنین چیزی از من نمی خواهد چون می داند فایده ای ندارد.

6- با دوستان تان به مکانی زیبا و دوست داشتنی رفته اید، اما برای یکی دیگر از دوستان تان، مشکلی پیش آمده که شما می توانید به او کمک کنید. یا حداقل او را دلداری دهید. او از شما می خواهد که پیش او بروید، چه می کنید؟

الف- به سرعت نزد او می روم.

ب- به او می گویم، چند ساعت تحمل کند و سپس خود را به او می رسانم.

ج- آن روز به او توجه ای نمی کنم. دوست ندارم لحظه خوب و شیرین تفریحم خراب شود. روز بعد با او تماس خواهم گرفت.

 

7- آیا زمانی که مهمانی به راه می اندازید و خودتان میزبان هستید از داشتن چنین نقشی لذت می برید؟

الف- بله، بسیار

ب- بعضی مواقع خسته می شوم.

ج- ترجیح می دهم مهمانی بروم تا میزبان باشم.

8- شما و دوست تان قصد دارید به سینما بروید او دوست دارد یک فیلم کمدی ببیند اما شما دوست دارید فیلمی پرحادثه و هیجانی ببینید؛ نتیجه چه می شود؟

الف- به دیدن فیلم کمدی می رویم.

ب- قرعه کشی می کنیم.

ج- معلومه! فیلم پرحادثه و هیجانی را می بینیم. من از چیزی که دوست دارم، نمی گذرم.

9- از سرکار با عجله به سمت خانه خود رانندگی می کنید تا کاری را دارید و ضروری است انجام دهید. در بین راه یکی از آَشنایان تان، شما را می بیند و از شما می خواهد که او را به فرودگاه برسانید. پاسخ تان چیست؟

الف- مساله ای نیست... کارم را بعدا انجام می دهم.

ب- می گویم ایکاش می توانستم اما الآن کار مهمی دارم که باید انجام دهم.

ج- با خونسردی و بدون نگرانی، می گویم که باید به کارم برسم.

10- دوست تان با کسی دوست شده است که شما از وی بیزارید. چه می گویید؟

الف- چیزی نمی گویم . بالاخره دوستم او را دوست دارد.

ب- غیرمستقیم به وی می فهمانم که از وی خوشم نمی آید.

ج- با صراحت ابراز انزجار می کنم و او را تهدید می کنم که اگر به آن دوستی ادامه دهد، مرا از دست می دهد.

11- با دوستان خود برنامه ای ریخته اید که با همدیگر به جایی بروید اما دوست دیگری با شما تماس می گیرد و می خواهد که با او بیرون روید. چه می کنید؟

الف- گروه دوستان را نمی رنجانم و به وعده ام عمل می کنم.

ب- دوستم را نیز دعوت می کنم و او را به دوستان دیگرم معرفی می کنم.

ج- هرکجا بهتر باشد به آنجا می روم.

12- سر میز غذا دسری را به همراه دوست خود می خورید. آخرین قسمت غذا را آیا شما برمی دارید؟

الف- البته، نه.

ب- بستگی به دسر دارد.

ج- چرا این کار نکنم؟

نتیجه آزمون

چنانچه اکثر پاسخ هایتان از نوع "الف" هستند باید گفت که شما تا جایی که می توانید به نظر و گفته دیگران احترام می گذارید و سعی دارید که در روابط تان با دیگران کوچکترین خدشه ای وارد نشود، اما اینگونه رفتار کردن بسیار به شما فشار می آورد و گاهی اوقات نیز خسته تان می کند.

اگر اکثر پاسخ هایتان از نوع "ب" می باشد می توان نتیجه گرفت که طبیعتا طالب خشنودی دیگران هستید و روابط خوب با دیگران را حتی المقدور حفظ می کنید به شرط اینکه مطمئن باشید زندگی خودتان مشکل و طاقت فرسا نشود و دیگران از شما سوء استفاده نکنند.

و در پایان اگر اکثر پاسخ های تان از نوع "ج" می باشد، شما فقط و فقط به آسایش و راحتی خود می اندیشید.

اگرچه در برخی موارد کاملا حق با شما است. اما بیشتر مواقع فقط به خواست خودتان اهمیت می دهید که این مساله باعث می شود، دیگران از شما فاصله بگیرند.

منبع: زندگی آنلاین

انتهای پیام/

آیا فقط به خودتان اهمیت می دهید؟

منبع: باشگاه خبرنگاران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۷۱۰۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دنیای اسلام در تصمیم‌گیری مشترک، خلاء بزرگ دارد | حج امسال به صورت ویژه حج برائت است | جمهوری اسلامی منتظر دیگران نمی‌ماند

رهبر معظم انقلاب اسلامی صبح امروز در دیدار مسئولان و کارگزاران حج و جمعی از زائران بیت‌الله‌الحرام، ذکر پروردگار و «وحدت و ارتباط مسلمانان» را دو عنصر بسیار مهم معنوی و اجتماعی فریضه حج خواندند و با اشاره به حادثه عظیم غزه و جنایات رژیم خون‌آشام صهیونیستی گفتند: حج امسال در پرتو آیات قرآن کریم و یاد و نام مبارک حضرت ابراهیم (ع)، باید فراتر از هر سال، حج برائت از این دشمن جنایتکار مسلمانان و حامیان آن باشد.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی دفتر مقام معظم رهبری، رهبر انقلاب اسلامی حج را در جنبه مادی و معنوی، فریضه‌ای چند بعدی برشمردند و افزودند: در بُعد درونی و باطنی، ذکر پروردگار به عنوان «منشاء حقیقی زندگی و عزم و اراده و تصمیم‌گیری‌های فردی، اجتماعی و ملی»، نکته برجسته همه مراحل و مواقف حج است.

 

ایشان در همین زمینه به زائران بیت‌الله تاکید کردند: در حج متوجه مواردی باشید که در هیچ جای دیگر نیست مانند کعبه، مسجدالحرام و طواف و زیارت نبی اکرم (ص)؛ وگرنه بازار و اجناس در همه‌جا وجود دارد.

رهبر انقلاب نکته برجسته‌ی بُعد اجتماعی حج را وحدت و ارتباط مسلمانان با یکدیگر برشمردند و گفتند: فلسفه دعوت الهی از همه مردم برای حضور در مکانی مشخص و در ایامی مشخص، آشنایی مسلمانان با یکدیگر و همفکری و تصمیم‌گیری مشترک است تا نتایج مبارک و عینی حج نصیب عالم اسلام و همه بشریت شود که اکنون دنیای اسلام در زمینه تصمیم‌گیری مشترک، خلاء بزرگی دارد.

ایشان نادیده گرفتن تفاوت‌های ملیتی، مذهبی و قومی را مقدمه لازم وحدت دانستند و افزودند: اجتماع عظیم، یکدست و یک‌شکل پیروان همه مذاهب و فرق اسلامی از همه ملیت‌ها، نمود بارز وجه سیاسی-اجتماعی حج است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: البته ضرورت عبور از تفاوت‌ها و مسائل تفرقه‌انگیز مخصوص حج نیست و در آیات متعدد قرآن بر وحدت و همدلی مسلمانان تاکید شده است.

رهبر انقلاب با اشاره به اینکه فریضه حج باید مشحون از نام مبارک حضرت ابراهیم و تعالیم آن پیامبر بزرگ باشد، برائت از دشمنان دین خدا را از جمله تعالیم ارزشمند ابراهیمی خواندند و گفتند: از ابتدای انقلاب، برائت یک رکن جاری در حج بوده است، اما امسال و با توجه به حوادث عظیم و عجیب غزه که بیش از همیشه چهره خون‌آشام مجموعه‌ی برخاسته از تمدن غربی را آشکار کرده است، حج امسال به صورت ویژه حج برائت است.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای حوادث کنونی غزه را شاخصی ماندگار برای تاریخ دانستند و افزودند: حملات وحشیانه سگ هار صهیونیستی از یک طرف و مقاومت و مظلومیت مردم غزه از طرف دیگر در تاریخ می‌ماند و راه را به بشریت نشان می‌دهد که بازتاب شگفت‌انگیز و بی‌سابقه آن در جوامع غیرمسلمان و دانشگاه‌های آمریکا و بعضی کشور‌های دیگر، از نشانه‌های این تاریخ‌سازی و شاخص‌سازی است.

ایشان در تبیین وظیفه امت اسلامی در قبال فجایع غزه در فرصت حج ابراهیمی، به نمونه‌های متعدد قرآنی از سیره حضرت ابراهیم (ع) اشاره کردند و گفتند: ابراهیم (ع) جزو پیامبرانی است که دل رئوف و بسیار مهربانی دارد، اما همین پیامبر الهی در مقابل دشمنان ظالم و ستیزه‌گر به شدت اظهار برائت و به صراحت اعلام دشمنی می‌کند.

رهبر انقلاب با اشاره به آیات قرآنی که دوستی با دشمنان ستمگر را هم کاملاً نهی می‌کند، رژیم صهیونیستی را مصداق کامل دشمنی با مسلمانان و آمریکا را همدست این رژیم خواندند و افزودند: اگر کمک آمریکا نبود آیا رژیم صهیونیستی قدرت و جرأت این رفتار وحشیانه با مردم مسلمان و زنان و کودکان را داشت؟

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: عامل قتل مسلمانان و آواره کردن آن‌ها و پشتیبان آن، هر دو ظالم هستند و طبق صریح قرآن اگر کسی با آن‌ها دست دوستی بدهد او نیز ظالم و ستمگر و مشمول لعنت خداوند است.

ایشان با توجه به شرایط کنونی جهان اسلام، رویکرد ابراهیمی به حج یعنی برائت آشکار در مقابل دشمنان را ضروری‌تر از همیشه خواندند و گفتند: بر این اساس حجاج ایرانی و غیر ایرانی باید بتوانند منطق قرآنی در پشتیبانی از ملت فلسطین را به همه دنیای اسلام منتقل کنند.

حضرت آیت‌الله خامنه‌ای افزودند: البته جمهوری اسلامی منتظر دیگران نمانده و نمی‌ماند، اما اگر دست‌های قوی ملت‌ها و دولت‌های اسلامی به کمک و همراهی بیاید، حالت رقت‌بار ملت فلسطین ادامه پیدا نخواهد کرد.

ایشان با تشکر از خدمات و فعالیت‌های بعثه و سازمان حج و سایر دستگاه‌های خدمات‌رسان در برگزاری حج، خطاب به آنان تأکید کردند: برای آسایش حجاج ایرانی و انجام حج مبرور و مقبول به‌گونه‌ای برنامه‌ریزی کنید که فاصله بین وضع موجود و مطلوب برطرف شود.

در ابتدای این دیدار، حجت‌الاسلام و المسلمین سیدعبدالفتاح نواب نماینده، ولی فقیه در امور حج و زیارت و سرپرست حجاج ایرانی در سخنانی، شعار حج امسال را «حج؛ قرآن‌محوری، همدلی و اقتدار امت اسلامی و دفاع از فلسطین مظلوم» خواند و گفت: حج ابراهیمی بستری برای تعلیم خودسازی و همچنین مبارزه با طواغیت بیرونی و دفاع از مظلومان است.

آقای سید عباس حسینی رئیس سازمان حج و زیارت نیز با اشاره به تشرف ۸۷ هزار و ۵۵۰ نفر زائر ایرانی به حج امسال، از برنامه‌ها و فعالیت‌های این سازمان در زمینه افزایش کیفیت خدمات بهداشتی، اسکان، تغذیه و حمل و نقل و همچنین راه‌اندازی عمره مفرده پس از ۹ سال توقف و امکان بهره‌مندی مشتاقان زیارت خانه خدا گزارش داد.

دیگر خبرها

  • امیدوارم با صعود به المپیک خواسته‌ فدراسیون را برآورده کنیم
  • اگر بیش از حد به دیگران وابسته می شوید بخوانید
  • دنیای اسلام در تصمیم‌گیری مشترک، خلاء بزرگ دارد | حج امسال به صورت ویژه حج برائت است | جمهوری اسلامی منتظر دیگران نمی‌ماند
  • چرا برخی افراد سریع‌تر از دیگران می‌دوند؟
  • مجازات معافیت غیرقانونی از سربازی اعلام شد
  • نجاتگران هلال احمر برای نجات دیگران از خودگذشتگی و ایثارگری دارند
  • ببینید | قابل توجه زاکانی و دوستان؛ وضعیت خطرناک پله برقی متروی میدان ولیعصر تهران!
  • حسینی: تمام کردن لیگ برای ما خیلی اهمیت دارد
  • میزان و زمان واریز سود ۴۰ نماد بورسی و فرابورسی
  • آلفایی‌ها هنوز به دنیا نیامده، پیج اینستاگرام دارند