Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج از همدان، غلامرضا یاوندعباسی امروز در  جلسه شورای فرهنگ ایثار و شهادت در همدان با اشاره به ضرورت ترویج و نهادینه کردن فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه اظهار داشت: یکی از مصادیق نهادینه کردن فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه «تاثیرگذاری» است به نحوی که انسان بتواند در یک اثری که انقلاب، دوران مبارزات، جنگ، مظلومیت و شجاعت آمده ارتباط عمیق برقرار و به خوبی آن را درک کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی ترویج  فرهنگ ایثار و شهادت را نیاز امروز جامعه دانست و عنوان کرد: اعضای شواری فرهنگ ایثار و شهادت باید دغدغه‌مند نهادینه کردن فرهنگ ایثار و شهادت در جامعه باشند و در بین مسئولین، سازمان‌های مردم نهاد و مردم آن را ترویج دهند چراکه ترویج فرهنگ ایثار و شهادت از ضروریات امروز جامعه است.

مشاور وزير كشور در امور ايثارگران با اشاره به رسالت وجودی شورای فرهنگ ایثار وشهادت راه‌اندازی آن را بر اساس ماده 63 قانون جامع دانست و تصریح کرد: ریاست این شورا در سطح کشور رئیس جمهور و در استان‌ها به استاندار واگذار شده و اعضای شورای استانی متناظر شورای عالی فرهنگ ایثار و شهادت است.

وی حضور اعضای شورای فرهنگ ایثار و شهادت در جلسات شورا را به عنوان شاخصی در راستای میزان دغدغه‌مندی افراد در ترویج این فرهنگ دانست و تاکید کرد: این شورا برای خلق حرکت‌های نو، بدیع و اثرگذار ایجاد شده  تا از هم‌افزایی و تفکر افراد برای ایجاد جهش در راستای ترویج و توسعه فرهنگ ایثار وشهادت استفاده شود.

*تشکیل شورای فرهنگ ایثار وشهادت در راستای مهندسی فرهنگ ایثار و شهادت 

یاوندعباسی با ابراز تأسف از اینکه در کشور مهندسی فرهنگی وجود ندارد، افزود: این در صورتی است که کشور ما از یک فرهنگ غنی ملی و دینی برخوردار است و انقلاب اسلامی یک فرهنگ جدید را با تأسی از این فرهنگ ملی و دینی و حماسه عاشورایی خلق کرده است.

وی با تاکید بر اینکه باید عملکرد  و نحوه کار شورای فرهنگ ایثار وشهادت در مهندسی فرهنگی مشخص شود، گفت: باید مشخص شود در مهندسی فرهنگی چقدر کار شده؛ آیا تمام دستگاه‌ها به مثابه یک سیستم به یکدیگر کمک کرده که یک جریان را به پیش ببرند یا دچار موازی کاری  یا انجام برخی رفتارهای تکراری شده‌اند.

مشاور وزير كشور در امور ايثارگران با بیان اینکه شورای فرهنگ ایثار وشهادت در راستای مهندسی فرهنگ ایثار و شهادت  تشکیل شده است، عنوان کرد: این شورا در کالبد فرهنگ استان خود باید پیگیر این موضوع باشد که چگونه فرهنگ ایثار وشهادت را مهندسی و آن را نهادینه و به عنوان یک افتخار ملی آن را دنبال کند.

وی با بیان اینکه  شهدا در کشور شناخته نشده‌اند با تاکید بر ضرورت معرفی شهدا و ایثارگران و نقش آنها در پیروی انقلاب و دفاع مقدس تصریح کرد: باید شهدا و ایثارگران و نقشی که در جریان‌های مختلف داشتند و همچنین نقش استان در انقلاب و دفاع مقدس در جامعه برای افراد تبیین شود.

* کار فرهنگی مطلوب در گرو خدمت‌رسانی مطلوب به خانواده ایثارگران

یاوندعباسی با تاکید بر پاسداشت شهدا و رسیدگی بر امور خانواده‌های ایثارگر اظهار کرد: علاوه بر شواری فرهنگ ایثار و شهادت ما یک شورای هماهنگی امور ایثارگران را راه‌اندازی کرده‌ایم که سه ماه یک بار تشکیل جلسه می‌دهد که مسائل خدمت‌رسانی به خانواده‌های ایثارگر  در آن مطرح است.

وی کار فرهنگی مطلوب را در گرو خدمت‌رسانی مطلوب به خانواده ایثارگران دانست و عنوان کرد: اگر  خدمت‌رسانی درست صورت نپذیرد کار فرهنگی درست انجام نمی‌شود  و در این صورت خدمت‌رسانی به تدریج به مطالبه‌گری تبدیل در نهایت ایثارگران به دنبال مطالبات خواهند بود.

مشاور وزير كشور در امور ايثارگران در پایان سخنان خود با اشاره به اقدامات صورت گرفته در استان همدان در راستای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت یادآورشد: با توجه به ظرفیت‌هایی که استان همدان در حوزه فرهنگ  ایثار وشهادت دارد، می‌تواند  در سطح  کشور به عنوان یکی از استان‌های  نمونه در این حوزه باشد.

انتهای پیام/

 

 

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۷۱۷۹۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرهنگ ایثار و شهادت گنجی است که باید تبیین شود

به گزارش حوزه استانهای خبرگزاری تقریب، سیدعلی مهاجر ظهر چهارشنبه در جلسه شورای هماهنگی حفظ آثار و نشر ارزش‌های دفاع مقدس ویژه برنامه‌ریزی و هماهنگی سالروز فتح خرمشهر اظهار کرد: فرهنگ ایثار و شهادت گنجی است که باید با هدف‌گذاری و برنامه‌ریزی با تبیین و روشن‌گری حفظ شود.

مهاجر ادامه داد: در دورانی مراسم فتح خرمشهر را برگزار خواهیم کرد که با الگو گرفتن از فرهنگ دفاع مقدس به این توان‌مندی نظامی و علمی رسیده‌ایم که عملیات وعده صادق را رقم می‌زنیم.

وی افزود: اکنون برای همه استکبار ستیزان، عدالت خواهان و مظلومان جهان الگویی شده‌ایم و این به گونه‌ای در حال رقم خوردن است که در غزه طوفان الاقصی، در یمن به دست گرفتن کنترل تنگه باب المندب و در غرب موج اسلام خواهی و صهیونیست ستیزی را شاهد هستیم.

معاون سیاسی، امنیتی و اجتماعی استاندار گلستان با اشاره به اینکه مناسبت‌هایی نظیر سوم خرداد و فتح خرمشهر فرصتی برای تجدید میثاق با آرمان‌های شهدا است، گفت: باید از این فرصت برای تبیین ارزش‌های دفاع مقدس و فرهنگ ایثار و شهادت استفاده کنیم که مطمئناً امید آفرین خواهد بود.

وی یادآور شد: فرمانداران و مدیرانی که در حوزه نشر ارزش‌های دفاع مقدس برنامه‌ها و فعالیت‌های ارزشی را در سال ۱۴۰۲ برنامه‌ریزی و اجرا کردند به نحو احسنت از آنها تقدیر خواهد شد.

مهاجر با بیان اینکه لازم است به ادارات و دستگاه‌ها سهم سپاری شود، اظهار کرد: انتظار و توقع داریم فضای شهری و فضای رسانه‌ای و مجازی متأثر از این مناسبت ملی شود.

گفتنی است در پایان این جلسه از پوستر هشتمین جشنواره ملی تئاتر ایثار رونمایی شد.

انتهای پیام/
 

دیگر خبرها

  • فرهنگ ایثار و شهادت باید به جهانیان معرفی شود
  • دشمن از فرهنگ شهادت، هراس دارد
  • ترویج فرهنگ ایثار وشهادت بهترین ضربه به دشمن است
  • مشکلات جامعه ایثارگران و خانواده شهدا مورد اهتمام قرار بگیرد
  • جلسه شورای ترویج فرهنگ ایثار و شهادت - مازندران
  • فرهنگ ایثار و شهادت گنجی است که باید تبیین شود
  • فرهنگ ایثار و شهادت تبیین شود
  • تکریم خانواده شهدا کمک به ترویج فرهنگ ایثار و شهادت است
  • فرماندار کهگیلویه از حضور پرشور مردم در اجلاسیه شهدا تقدیر کرد
  • مسئولان ترویج فرهنگ ایثار و شهادت را تکلیف دینی خود بدانند