Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاری میزان- رئیس کل دادگستری قزوین گفت: یکی از چالش‌های موجود در حوزه بیمه وجود برخی تخلفات است به طوری که افراد در تصادفات ساختگی برای دریافت هزینه به بیمه مراجعه می‌کنند که برای این منظور تدابیری را اندیشیده ایم که در تعامل دو جانبه می‌توانیم میزان این دست تخلفات را کاهش داد.

به گزارش گروه حقوقی و قضایی خبرگزاری میزان، به نقل از روابط عمومی دادگستری کل استان قزوین، حجت الاسلام نورالله قدرتی در نشست فعالان عرصه بیمه بیان داشت: براساس بیان حضرت امیرالمومنین علی (ع) امنیت و آرامش دو نعمت گمنام است که انسان‌ها وقتی از دست می‌دهند قدر آن را به درستی خواهند دانست.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی ادامه داد: امنیت و آرامش در زندگی انسان بسیار مهم است و این اصل اساسی و بی بدیل باید به طور جدی مورد توجه قرار گیرد.
رئیس کل دادگستری استان قزوین اضافه کرد: لازمه پیشرفت و حرکت رو به جلوی انسان آرامش در زندگی است چراکه با ترس از آینده نمی‌توان برای انسان موفقیتی را متصور شد.
وی افزود: موضوع بیمه نیز به عنوان یک صنعت پشتیبان باید بیش از میزان فعلی در جامعه فرهنگ سازی شود چراکه صنعت بیمه نسبت به تأمین خسارت وارده به انسان در آینده شرایطی را فراهم می‌کند تا انسان با هزینه کمتری برای آینده خود تلاش کند از این رو فراگیر کردن صنعت بیمه می‌تواند آرامش را به جامعه هدیه کند.
حجت الاسلام قدرتی عنوان کرد: کار شما فعالان بیمه ارزشمند است از این رو نباید به کار خود تنها نگاه تجاری داشته باشید بلکه حضور شما در عرصه‌ای که به برطرف کردن نگرانی قشر ضعیف جامعه منجر می‌شود نیز بسیار مهم و اثرگذار است.
وی خاطرنشان کرد: فعالان عرصه بیمه نباید خود را محدود در فضای تجاری فعالیت خویش کنند بلکه با انگیزه الهی نیز وارد شوند و بدانند که خداوند سبحان نیز برکتش را جاری می‌کند.
رئیس کل دادگستری استان قزوین تصریح کرد: برای اینکه فرهنگ بیمه جابیفتد باید هزینه کرد و این مهم با حضور در عرصه‌های مختلف جامعه قابل تحقق است.
وی تأکید کرد: بیمه امری مهم در جامعه و زندگی روزمره است که لازم است با فرهنگ سازی از این صنعت برای رشد و پیشرفت کشور استفاده شود.
حجت الاسلام قدرتی خاطرنشان کرد: دستگاه قضایی آمادگی دارد تا برای همراهی با صنعت بیمه در مسیر قانونی و براساس اختیارات موجود تسهیلات لازم را فراهم کند که یکی از مهمترین اقدامات در این زمینه تشکیل شعب ویژه است.
وی اعلام کرد: یکی از چالش‌های موجود در حوزه بیمه وجود برخی تخلفات است به طوری که افراد در تصادفات ساختگی برای دریافت هزینه به بیمه مراجعه می‌کنند که برای این منظور تدابیری را اندیشیده ایم که در تعامل دو جانبه می‌توانیم میزان این دست تخلفات را کاهش داد.
رئیس کل دادگستری استان قزوین یادآورشد: با ارائه خدمات شفاف در بستر رسیدگی‌های تخصصی می‌توان میزان تخلفات را کاهش داد.   انتهای پیام/

منبع: خبرگزاری میزان

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.mizan.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری میزان» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۷۲۰۴۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دلیل اعتراض طلافروشان چیست؟

رییس اتحادیه طلا گفت: زمستان پارسال مقرر شد ثبت اطلاعات و سرمایه در سامانه جامع تجارت تا ۳ ماه به تعویق بیفتد تا اگر نیاز به اصلاح بود این اصلاحات صورت گیرد اما هیچ اصلاحی صورت نگرفته است.

نادر بذرافشان رئیس اتحادیه سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر تهران در گفت و گو با مهر، در مورد علت اعتراض طلافروشان اظهار کرد: سامانه جامع تجارت از قبل فعال بود اما در مورد عملکرد آن ابهاماتی برای صنف طلا وجود داشت که زمستان پارسال مقرر شد ثبت اطلاعات و سرمایه در سامانه جامع تجارت تا ۳ ماه به تعویق بیفتد تا اگر نیاز به اصلاح بود این اصلاحات صورت گیرد. در این زمینه جلسات متعددی با مسوولین ذی ربط برای حل مشکلات داشتیم اما دولت هیچ گونه اقدامی برای رفع مشکلات صنعت ما نکرد. بر همین اساس هم فعالان صنف طلا اعتراضاتی نسبت به این موضوع داشتند.

وی افزود: فعالان صنف و صنعت طلا نسبت به ثبت سرمایه، امنیت سامانه و صدور فاکتورها اعتراض دارند زیرا در آخرین جلسه ای که در وزارت کشور داشتیم قرار بود سامانه جامع تجارت و سامانه امور مودیان به صورت یکپارچه در یک سامانه فعالیت کنند و ثبت فاکتور انجام دهند اما در این ۳ ماه هیچ اتفاقی نیفتاد و مسوولین هم اعلام کردند که به طور کلی امکان تجمیع وجود ندارد.

بذرافشان تصریح کرد: این در حالیست که با وضع فعلی برای فعالان صنف و صنعت طلا سردرگمی به وجود آمده است؛ به عنوان نمونه ثبت فاکتورهای الکترونیکی در سامانه امور مودیان به صورت ریال و در سامانه جامع تجارت به صورت وزن است. همچنین در سامانه امور مودیان ثبتکارت ملی الزامی نیست اما در سامانه جامع تجارت ثبت کد ملی الزامی است.

وی ادامه داد: از سویی دیگر فعالان صنف طلا نگران هستند که در آینده بحث مالیات بر عایدی سرمایه مشمول آنها هم بشود.

رئیس اتحادیه سازندگان و فروشندگان طلا و جواهر تهران تاکید کرد: فعالان این بخش نسبت به شفاف سازی مشکلی ندارند و همکاری های لازم را هم انجام می دهند اما تعدد این سامانه ها و ناهماهنگی نهادها در مورد رفع این مشکل موجب اعتراض فعالان صنف و صنعت طلا و جواهر شده است.

وی یادآور شد: جلساتی با حضور نمایندگان استانداری، بسیج اصناف، اتاق اصناف و وزارت صمت داشتیم اما اعلام کردند که قانون باید اجرا شود؛ اما لازم است مسوولین نسبت به اصلاح این رویه اقدام کنند زیرا امسال سال جهش تولید با مشارکت مردم است اما صنعت طلا که پارسال هم مشکلات زیادی داشت از ابتدای امسال دچار بحران شدیدی شده و ممکن است شرایط مالی تولیدکنندگان طلا بحرانی شود.

بذرافشان گفت: ۵۰۰ هزار نفر در صنعت طلا مشغول به کار هستند و ۷۰ هزار نفر فعال صنفی داریم. ما ۳ ماه پیش به فعالان امید دادیم که این ماجرا را پی گیری می کنیم و پی گیری ها را انجام دادیم ولی خروجی نداشت.

وی یادآور شد: بازار راکد است و خریداری نیست و با اجرای این دست از قوانین، اعتراض پیش می آید. فعالان صنف و صنعت طلا از دیروز واحدهای خود را تعطیل و نیمه تعطیل کردند.

دیگر خبرها

  • استفاده از تلفن همراه با ۴۶ درصد بالاترین علت بروز تصادف است
  • توجه ویژه به آموزش و فرهنگسازی در حوزه ترافیک ضروری است
  • راه‌حل رفع مشکل پرونده‌های معوق در سند تحول قضایی
  • متخلفان‌تعزیراتی در آذربایجان‌غربی ۸.۳ میلیارد ریال جریمه شدند
  • دلیل اعتراض طلافروشان چیست؟
  • فرمانده انتظامی سمنان: فراجا مرزبان حجاب است
  • فعالان سرود بیمه می‌شوند
  • مورد عجیب بودجه جامعه‌المصطفی؛ بیشتر از بودجه دانشگاه‌های علم و صنعت و علامه طباطبایی!
  • تخصیص ۴۰۰ میلیارد تومان اعتبار به ایمن‌سازی نقاط حادثه‌خیز
  • فراجا مرزبان حجاب است/ متولیان فرهنگی حجاب و عفاف بیدار باشند