Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - بوشهر- ايرنا- قائم مقام سازمان گسترش و نوسازي صنايع ايران (ايدرو) گفت: سرمايه گذاري در مناطق محروم و صنايع پيشرفته (سهام داري زير 50 درصد) از اولويت هاي اين سازمان است.

فرداد دليري سه شنبه شب درگفت و گو با ايرنا در بوشهر افزود: با تصويب قانون اجراي سياست هاي کلي اصل 44قانون اساسي مبني بر خصوصي سازي و واگذاري فعاليت‌هاي تصدي‌گري دولت، سرمايه گذاري سازمان ايدرو در 2حوزه ياد شده محدود شده ولي با اين حال براي سرمايه گذاري صنايع بزرگ مانند نفت، گاز و پتروشيمي، فولادسازي، خودروسازي و حمل و نقل ريلي موانعي فراروي سازمان گسترش و نوسازي صنايع ايران وجود ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي بيان کرد: با مطالعات صورت گرفته سرمايه گذاري سازمان ايدرو در صنايع پيشرفته شامل حوزه هاي آي تي، آي سي تي، بيوتکنولوژي و صنايع مرتبط با محيط زيست است.
دليري ادامه داد: سازمان گسترش و نوسازي صنايع ايران تاکنون در مناطق محروم شرکايي پيدا نکرده که بتواند بيش از 50 درصد در يک صنعت خاص سرمايه گذاري کند.
وي گفت: در مجموع اين سازمان به جاهايي ورود مي کند که بدليل پيچيدگي، تکنولوژي و ريسک بالا، بخش خصوصي به تنهايي قادر به ورود به آن نيست.
دليري ادامه داد: سرمايه گذاري در حوزه نفت، گاز و پتروشيمي براي توليد تجهيزات پيشرفته مورد نياز آنها و صنايع پايين دستي پتروشيمي از ارکان مهم حوزه سرمايه گذاري سازمان گسترش و نوسازي صنايع ايران است.
وي يادآور شد: اين شرکت فازهاي مختلفي از جمله 1، 6، 7، 8، 17 و 18 پارس جنوبي را اجرا کرده و اکنون نيز فاز 14 پارس جنوبي را در دست اجرا دارد.
دليري با اشاره به ميزان سهام سازمان ايدرو در شرکت هاي خودروسازي ايران خودرو و سايپا اظهار داشت: زماني ميزان مشارکت در اين بخش ها 100 درصد بود که اين ميزان اکنون به حدود 15 درصد کاهش يافته است.
وي با اشاره به سرمايه گذاري سازمان ايدرو براي توليد واگن مترو شهري گفت: بخش عمده از اين واگن ها وارداتي است که با سرمايه گذاري صورت گرفته در تلاشيم تا واگن هاي قطار شهري را در کشور توليد کنيم.
دليري تاکيد کرد: در ارتباط با ايجاد هر صنعتي بايد زنجيزه کامل آن در کشور شکل گيرد و اينکه صنايع بصورت پراکنده در کشور شکل گيرد صنعت را در بخش هاي مختلفي با مشکل روبرو مي کند.
7212/6043**
خبرنگار: عبدالصمد شهرياري** انتشار دهنده: خدانظر خواجه
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۷۴۵۵۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تورم و بیکاری چالش بزرگ لرستان/ زمینه برای سرمایه‌گذاری فراهم شود

به گزارش خبرگزاری مهر، پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» تلاش دارد با آماده کردن بستری مناسب برای معرفی داوطلبان نمایندگان دوازدهمین دوره مجلس شورای اسلامی، گامی در جهت کمک به مردم برای انتخاب اصلح و برگزاری پرشور انتخابات بردارد.

«محمدرضا ملکشاهی‌راد» از حوزه خرم‌آباد به پویش بزرگ انتخاباتی خبرگزاری مهر با عنوان «با مهر انتخاب کنیم؛ کارآمدی و شایسته گزینی» در دور دوم انتخابات پیوست. متن گفت‌وگوی وی با خبرگزاری مهر را در ادامه می‌خوانید:

در مجلس آینده تقسیم‌بندی حزبی و سیاسی را چگونه پیش‌بینی می‌کنید؟

احزاب ما آن‌قدر در کشور قوی نیستند که در مجلس بگوییم که کرسی داشته باشند، هر چند مؤتلفه اسلامی در همه ادوار در مجلس تعدادی از کرسی‌ها را در مجلس داشته است، اما این بار دو جبهه ائتلاف و شورای وحدت مطرح هستند که در بین اصول‌گرایان می‌توانند بیشترین تعداد نمایندگان را در مجلس آینده داشته باشند، جریانات اصلاح طلب هم قطعاً نیروهایی در کشور دارند.‌

مهم‌ترین موضوعی که باتوجه‌به حوزه تخصصی شما باید بیشتر در مجلس آینده موردتوجه قرار بگیرد، چیست؟

اولویت اول من کنترل تورم و گرانی است، دوم بالابردن توان قدرت خرید مردم است، حمایت جدی از سرمایه‌گذار در کشور یکی دیگر از اولویت‌ها است به دلیل اینکه بخش عمده‌ای از کشور با بحث اشتغال و بیکاری جوانان روبرو است، حتی استانی مانند لرستان دیگر به استان‌های دیگر مهاجرت می‌کنند، چون شرایط سرمایه‌گذاری در آن فراهم نشده است، باید قوانینی وضع شود تا بخش خصوصی بیشتر احساس امنیت دررابطه‌با سرمایه‌گذاری کند، بحث واردات و صادرات و امتیازاتی که باید در نظر گرفته شود از دیگر اولویت‌ها است، به طور مثال در بحث واردات خودرو نباید این‌قدر معطل می‌کردند، الان پشت این قضایا مافیا قرار دارد و باید با آنها مبارزه کرد، اقتصاد را باید از چنگال افرادی که تشکیلات مافیایی دارند درآورد، واگذاری شرکت‌های دولتی با شرایطی که با بتوانند روند تولید و اشتغال را ادامه بدهند باید موردنظر قرار گیرد، قانون خصوصی‌سازی را باید اصلاح و تقویت کرد، دولت نباید خود را رقیب بخش خصوصی بداند، بلکه باید حامی بخش خصوصی باشد.‌

اولویت شما در مجلس آینده برای حضور در کدام کمیسیون خواهد بود؟

من تجربه‌ای در کمیسیون عمران دارم، اما اصرار من این است که در کمیسیون بودجه مجلس باشم.

۴- مهم‌ترین چالش استان خود را چه می‌دانید و برای حل آنچه راهکاری دارید؟

تورم و بیکاری چالش بزرگ، سخت و ناهموار لرستان است، لزوم احیای کارخانه‌های کوچک و بزرگ، درعین‌حال تقویت سرمایه‌گذاری در استان برای رفع این چالش، همسان‌سازی حقوق بازنشستگان، حق آبه استان، سدسازی، ساماندهی کارکنان دولت، استخدام بازمانده‌های حق‌التدریس به‌خصوص مدارس غیرانتفاعی باید مورد توجه قرار گیرند.

کد خبر 6083419

دیگر خبرها

  • آرامش اجتماعی؛ طرحی برای کنترل و کاهش آسیب‌های اجتماعی در مناطق محروم
  • مشکلات معلمان خرید خدمت آموزشی مناطق محروم
  • ‌لایحه اصلاح قانون مالیات‌های مستقیم به رشد تولید و سرمایه‌گذاری در مناطق محروم کمک خواهد کرد
  • ۳ دهه خدمت در مناطق محروم / بازنشستگی که خوشایند نیست
  • سورپرایز هفته، جوان 21 ساله (عکس)
  • دریادار سیاری: دسترسی به دریا یک منبع بسیار مهم برای تولید قدرت و ثروت است
  • واکسیناسیون دامی به میزان ۸۰۰ هزار دز در میامی انجام شد
  • تورم و بیکاری چالش بزرگ لرستان/ زمینه برای سرمایه‌گذاری فراهم شود
  • هیچ فرصت سرمایه‌گذاری در شهر نباید از دست برود/ چاره‌ای جز مشارکت مردم در توسعه شهر نداریم
  • رفع نیاز‌های فناورانه صنایع معدنی با کمک ۳۰۰۰ شرکت دانش‌بنیان