Web Analytics Made Easy - Statcounter


معاون وزیر جهاد کشاورزی درباره آخرین وضعیت اعلام نرخ خرید تضمینی گندم گفت: در این زمینه از من سوال نکنید!

به گزارش امتداد نیوز، عباس کشاورز در حاشیه پنجمین نمایشگاه تخصصی نهاده های کشاورزی در جمع خبرنگاران با بیان اینکه در کشور ما سالانه رقمی حدود دو میلیون و ۳۰۰ هزار تن انواع کود شیمیایی مصرف می شود، گفت: از این میزان یک تا یک و نیم میلیون تن کودهای آلی و ۲۰۰ تا ۳۰۰ هزار تن کود بیولوژیک است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

کشاورز با اشاره به اینکه کود و سم در کشور ما نسبت به تولید کمتر از نصف مصرف می شود، تصریح کرد: ما یک درصد کشاورزی دنیا را داریم اما کمتر از ۰.۶ درصد آفت کش ها را مصرف می کنیم. 

وی با بیان اینکه هم اکنون ارز مبادله ای برای کلیه فعالان در زمینه آفت کش ها و فعالان اقتصادی یکسان است، خطاب به تولید کنندگان و وارد کنندگان سموم و کودهای شیمیایی  افزود: هر مشکل و نارسایی بر سر راهتان قرار دارد سریع منتقل کنید تا ما آن را برطرف کنیم.

معاون وزیر جهاد کشاورزی یادآور شد: در هفته جاری تصمیمی در دفتر وزیر جهاد اتخاذ شد تا ما ورود جدی تر به حوزه مواد بیولوژی داشته باشیم. بنابراین از کسانی که در این فضا فعالیت می کنند می خواهیم حوزه فعالیت خود را گسترش دهند. 

کشاورز با بیان اینکه مسائلی مانند کمک به مدیریت بحران آب در برنامه ششم به شکل قانون درآمده، گفت: ما باید تولیدات خود را بهبود ببخشیم، وابستگی ها را به حداقل برسانیم چرا این کار ارتقاء کیفیت تولید، رویکرد توسعه صادرات و کاهش ۱۱ میلیارد مترمکعبی آب را به همراه دارد.

وی اظهار داشت: در سال جاری وضعیت بارندگی و اقلیم مناسب نبوده همه می توانند به این بحران کمک کنند و این فقط وظیفه متخصصان آبیاری نیست. مقدار زیادی ضایعات در بخش کشاورزی وجود دارد که عامل اصلی بروز این ضایعات آسیب عوامل خسارت زا است.

معاون وزیر جهاد کشاورزی با بیان اینکه استفاده از کودهای بیولوژیک آسیب کمتری به محیط زیست می زند، تأکید کرد: در برنامه ششم به طور ویژه عنوان شده که تولید این کودها را به بخش خصوصی واگذار کنیم تا تولید افزایش یابد و سهم قابل  توجهی در مصرف عناصر آفت کش های بیولوژیک دیده شده که نمونه آن تخم پارازیت است که تاکنون دولت آن را تولید می کرد اما در حال حاضر به بخش خصوصی واگذار شده است.

کشاورز با اشاره به ارائه تسهیلات برای تولید آفت کش های بیولوژیک و کم خطر نیز، تصریح کرد: منبع تأمین اعتباری ما بانک کشاورزی است و طرح های اولویت دار مانند تجهیز مکانیزاسیون، ایجاد گلخانه و پرورش ماهی در قفس با ۳ درصد کارمزد کمتر داده می شود ضمن اینکه مساعدت های زیادی برای تولید این مواد بیولوژیک اختصاص خواهند داد.

وی با اشاره به حمایت دولت برای واردات و تولید سموم کم خطر گفت: واردات کود های کم خطر با ارز مبادله ای انجام می شود و حدود دو الی سه سال است که موفق شدیم حداقل تعرفه یعنی ۵ درصد را برای سموم کم خطر در نظر بگیریم.

به گزارش مهر پنجمین نمایشگاه نهاده های کشاورزی با شعار «دست در دست کشاورز ایرانی» از سوم تا ششم بهمن ماه در بوستان گفتگوی تهران برگزار می شود.

true برچسب ها : خرید گندم عباس کشاورز نرخ خرید تضمینی گندم وزارت جهاد کشاورزی کود شیمیایی true

منبع: امتداد نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.emtedadnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «امتداد نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۷۴۵۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تولید بیش از ۱۹ هزار تن دانه‌های روغنی از مزارع کلزا شهرستان دهلران

ایسنا/ایلام مدیر جهاد کشاورزی دهلران ضمن اشاره به رکورد تاریخی تولید کلزا در شهرستان دهلران گفت: امسال بیش از ۱۹ هزارتن دانه روغنی از مزارع کلزا تولید شده که این میزان در طول تاریخ کشاورزی شهرستان دهلران بی سابقه است.

«جلال یوسفی» در گفت‌وگو با ایسنا از آغاز برداشت محصول استراتژیک گندم از مزارع آبی و دیم شهرستان دهلران خبر داد و گفت: در سال زراعی جاری  ۶۷ هزار هکتار از اراضی زراعی  شهرستان به کشت گندم اختصاص یافته است.
مدیر جهاد کشاورزی دهلران عنوان کرد: تا امروز بیش از ۲۵ هزار تن  از این مزارع استحصال گردیده که پیش‌بینی می‌شود  این میزان به ۲۳۰ هزار تن برسد.
وی تصریح کرد: در حال حاضر ۱۷ مرکز خرید فعال در این شهرستان آماده خرید گندم از کشاورزان منطقه است و همچنین هماهنگی‌های لازم به منظور تامین سوخت کمباین‌ها و انجام معاینه فنی انجام گرفته است.
یوسفی افزود: در حال حاضر ۲۵۰ کمباین در مزارع شهرستان جهت برداشت محصول مشغول فعالیت هستند و هماهنگی‌های لازم برای ورود کمباین‌های  بیشتر به منطقه صورت گرفته  که بزودی در شهرستان مستقر خواهند شد و با توجه به اینکه نرخ برداشت غلات توسط کمباین از همان روزهای ابتدایی برداشت به طرق  مختلف به سمع کشاورزان و کمباین داران رسیده است، کشاورزان عزیز می توانند در صورت مشاهده  هرگونه تخلف به جهاد کشاورزی مراجعه  تا از طریق مراجع قانونی و تعزیرات حکومتی  برخورد گردد.
مدیر جهاد کشاورزی دهلران  ضمن اشاره به رکورد تاریخی تولید کلزا  در این شهرستان بیان کرد: امسال بیش از ۱۹ هزارتن دانه روغنی از مزارع  کلزا تولید شده است که این میزان در طول تاریخ  کشاورزی شهرستان دهلران بی‌سابقه است.
یوسفی در پایان با تاکید بر صدمات جبران ناپذیر آتش زدن بقایا از کشاورزان تاکید کرد و گفت: با توجه به تاثیرات مخرب این عمل بر کاهش جذب عناصر غذایی توسط ریشه، کاهش ظرفیت نگهداری آب، کاهش میکروارگانیسم‌های مفید خاک و همچنین افزایش فشردگی و سله بندی خاک(سفت شدن بافت خاک) از سوزاندن کاه و کلش و بقایای گیاهی در مزارع جداً خودداری نمایند.
انتهای پیام

دیگر خبرها

  • رتبه سوم مهاباد درتولید گوشت دراستان
  • آغاز توزیع تخم نوغان در شهرستان شفت
  • پایداری تولید شرط اولیه امنیت غذایی است
  • جنگ علوفه شروع شده است
  • تولید بیش از ۱۹ هزار تن دانه‌های روغنی از مزارع کلزا شهرستان دهلران
  • مبارزه بیولوژیک با آفات، در مزارع دیم ایلام آغاز شد
  • تولید مازاد بر نیاز مرغ در استان قزوین
  • عزم کشت و صنعت مغان برای تبدیل شدن به مرکز تولید بذر صیفی‌جات
  • تولید یک میلیون و ۵۰۰ هزار شاخه گل رز در خراسان جنوبی
  • برداشت گل محمدی از باغات بابل