Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «آنا»
2024-04-29@10:25:09 GMT

چرا خون از پوست نشت نمی‌کند؟

تاریخ انتشار: ۳ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۷۷۵۰۷۷

چرا خون از پوست نشت نمی‌کند؟

روزانه 500میلیون سلول پوستی ازبین می روندوکل لایه خارجی پوست،هر 2تا 4هفته یکبارباسلول های تازه وجدید جایگزین می شوند؛با این وجودچراشاهدنشت و خارج شدن خون،عرق ودیگرمایعات ازطریق پوست نیستیم؟

به گزارش گروه رسانه های دیگر آنا، روزانه 500 میلیون سلول پوستی از بین می روند و کل لایه خارجی پوست، هر 2 تا 4 هفته یکبار با سلول های تازه و جدید جایگزین می شوند؛ با این وجود چرا شاهد نشت و خارج شدن خون، عرق و دیگر مایعات از طریق پوست نیستیم؟

محققان امپریال کالج لندن از سال 2016، مطالعه ای را با هدف بررسی لایه های مختلف تشکیل دهنده اپیدرم (لایه سطحی پوست) پستانداران آغاز کردند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در مطالعه های قبلی مشخص شده بود که اپیدرم پستانداران دارای 2 سد اصلی در دو لایه بالایی اپیدرم است.

بیرونی ترین سطح پوست، یک سد هوا - مایع است که stratum corneum نام دارد و زیر آن، یک سد مایع - مایع قرار دارد. دانشمندان مدت ها است که بیرونی ترین لایه اپیدرم، که بطور معمول سلول های مرده را دور ریخته و آنها را با سلول های تازه و سالم تر جایگزین می کند، مورد مطالعه قرار داده اند؛ اما اطلاعات بسیار کم و محدودی درباره لایه نازک دوم که stratum granulosum نام دارد، بدست آمده است.


این لایه برای اطمینان از اینکه پوست دچار تخریب نمی شود، بسیار حیاتی است، چرا که این لایه باعث تشکیل اتصالات محکم می شود، اما بیرونی ترین لایه پوست نمی تواند چنین اتصالات محکمی ایجاد کند. لایه استرانوم گرانولوزوم (stratum granulosum) درعین حال نقش مهمی در فرآیند دور ریختن سلول های مرده ایفا می کند.

از بین رفتن سلول های لایه بیرونی نیازمند این است که سلول های تازه پوست پیش از اینکه به لایه استرانوم گرانولوزوم برسند، به صورت مداوم در پایین ترین لایه های اپیدرم تولید شوند. در اینجا آنها جایگزین سلول های قدیمی پوست شده و سپس به خارجی ترین لایه اپیدرم هدایت می شوند.
تا قبل از مطالعه سال 2016، مشخص نبود که چگونه سلول های لایه استرانوم گرانولوزوم می توانند بدون اینکه اختلالی در سد اتصالات محکم ایجاد کنند، با سلول های تازه جایگزین شوند.

ریکو تاناکا (Reiko Tanaka)، از پژوهشگران امپریال کالج لندن گفت: این مطالعه کمک کرد تا بتوانیم مشاهده کنیم چگونه سلول هایی که پوست را شکل می دهند، قادر به فعال کردن مکانیسمی برای تولید نوعی چسب هستند که سلول ها را به یکدیگر چسبانده و یکپارچگی پوست را حفظ می کنند.

محققان از روش تصویربرداری موسوم به confocal microscopy برای بررسی دقیق سلول های لایه استرانوم گرانولوزوم در گوش موش استفاده کرده و دریافتند که شکل این سلول ها برای ایجاد نوع مانعی که ایجاد می کنند، حیاتی است.

پوست انسان از آرایش منحصربفردی از اشکال موسوم به tetrakaidecahedrons تشکیل شده است که هرگز دچار شکاف نشده و مایعات (خون و عرق) از آن نشت نمی کند.
این شکل درحقیقت یک پلی هدرون 14 وجهی با 6 وجه چهار ضلعی و 8 وجه به شکل شش ضلعی است.

محققان می گویند، کورنئوسیت ها corneocytes)) - نوعی سلول پوستی در بیرونی ترین لایه اپیدرم - در انسان متنوع تر از موش است.
در ادامه تحقیقات محققان قصد دارندمشخص کنندکه چگونه ضخامت پوست در لایه های اپیدرم تعیین شده و چگونه تعادل بین رشد سلول و ریزش سلول حفظ می شود.

نتایج این مطالعه در مجله eLife منتشر شد.

منبع: سیناپرس

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۷۵۰۷۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

امین مدنی:‌ «وعده صادق»؛ عبور از قوی ترین نقطه پدافندی جهان

یک پژوهشگر مسائل نظامی در ویدئویی تحلیلی اظهار داشت عملیات وعده صادق توانست سامانه پدافندی و رادرای مشترکی میان کشورهای عربی و رژیم صهیونیستی را به چالش بکشد و با عبور از چهار لایه پدافندی به اهداف موردنظر خود اصابت کند. - اخبار بین الملل -

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم،  «سید پژمان امین مدنی»، کارشناس مسائل نظامی در ویدئویی تحلیلی به تشریح دلایل ناکارآمدی سامانه‌های پدافندی رژیم صهیونیستی در خلال عملیات «وعده صادق» و ابتکاری که سپاه پاسداران انقلاب اسلامی در جریان این عملیات به کار بست، پرداخت.

 

.

 


امین مدنی ضمن اشاره به روند در حال شکل گیری پدافند مشترک میان کشورهای عربی و رژیم صهیونیستی به رهبری آمریکا در منطقه، به  تبیین دلایل شکست سامانه های پرهیاهوی  پدافندی رژیم صهیونیستی در خلال عملیات وعده صادق پرداخت و گفت: آمریکا سعی کرد سیستم پدافندی مطلوب خود در منطقه را ایجاد نماید. سامانه پدافندی مدنظر آمریکایی ها چندین لایه داشت اما ایران توانست تا در جریان عملیات وعده صادق، از تور پدافندی این سامانه های راداری قدرتمند عبور کند.

این کارشناس مسائل نظامی به تشریح لایه های مختلف پدافند مستقر در آسمان سرزمین های اشغالی پرداخت و در تبیین نحوه عملکرد لایه های مختلف پدافندی رژیم صهیونیستی گفت: سیستم پدافندی صهیونیست ها از چهار لایه تشکیل شده است که عبارتند از:
نخست؛ پدافند برد بلند: که برای موشک های بالستیک تهیه شده است و خارج از جو با استفاده از نیروی جنبشی با کلاهک موشک بالستیک درگیر می شود؛

دوم؛ پدافند آرو 2 و 3: که در لایه ی دو و سه هزار کیلومتری با مهاجمین برخورد می کند که تکنولوژی آن از آمریکا گرفته شده و رژیم صهیونیستی آنها را ارتقاء داده است؛

سوم؛ فلاخن داوود: که در بردهای کوتاه تری نسبت به آرو 2 و 3 استفاده می شوند؛

و چهارم یا مرحله ی نهایی گنبد آهنین است که برای موشک های برد کوتاه بهره برداری می شود که در عملیات فعلی از این سامانه بهره گیری نشد و تنها ممکن است که این سامانه با کلاهک های بارشی موشک های سپاه برخورد کرده باشند.

امین مدنی با اشاره به اذعان رسانه های صهیونیستی به اصابت پهپادها و موشک های ایرانی به پایگاه های نظامی ارتش رژیم صهیونیستی از جمله نواتیم گفت: در شب عملیات وعده صادق، چتر پدافند هوایی آمریکا و متحدان غربی بر روی سرزمین های اشغالی و به ویژه مناطق حفاظت شده مانند پایگاه نواتیم به شکل چشمگیر و گسترده ای فعال بود، با این حال اصابت موفق پهپادها و موشک های ایرانی به این پایگاه نشان از موفقیت آمیز بودن عملیات 14 آوریل دارد.
 

فیلم| اگر جنگ فراگیر شود پدافند اسرائیل از کار می‌افتدموشک‌های سپاه از 5 لایه سامانه پدافندی اسرائیل عبور کرد




وی در ادامه افزود: در منطقه ما سیستم های راداری مختلفی وجود داشت که در این عملیات به آزمایش گذاشته شد و با استفاده از اطلاعات راداری مشترک سعی کردند با پهپادها مقابله کنند. ما در جریان عملیات وعده صادق نشان دادیم که می توانیم حتی بعد از این عملیات، عملیات های وسیع تری که به نابودی سامانه های راداری بینجامد دست بزنیم اما در برهه کنونی از این اقدام صرف نظر کردیم.

سید پژمان امین مدنی در بخش پایانی این ویدئوی تحلیلی اظهار داشت: ایران هیچگاه روی سیستم پدافندی خود مانور نداده است، چرا که ما به سبب وسعت بالای جغرافیایی و ویژگی های توپوگرافی کشورمان همچون وجود کوه ها و مناطق مرتفع، مزیت خود را بر روی حوزه های آفندی متمرکز کرده ایم و این مسئله به وضوح در راهبردهای نظامی جمهوری اسلامی ایران با هدف ایجاد بازدارندگی نمایان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • امین مدنی:‌ «وعده صادق»؛ عبور از قوی ترین نقطه پدافندی جهان
  • رصد عنکبوت در سیاره سرخ
  • محققان ایتالیایی پی بردند؛ نقش آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • ساخت نازک‌ترین ورقه طلای جهان با ضخامت یک اتم
  • نحوه تاثیر آسپرین در پیشگیری از سرطان روده بزرگ
  • فناوری جدیدی برای دیدن درون سلول‌های سرطانی
  • (ویدئو) مرگ جوجه‌ پنگوئن‌های امپراتور در پی ذوب بی‌سابقه یخ در قطب جنوب
  • عکاسی از انبوه عنکبوت‌ها روی مریخ
  • فناوری مشاهده درون سلول‌های سرطانی ابداع شد
  • آزمایش اولین «واکسن شخصی» برای نوعی از سرطان روی بیمار انگلیسی