Web Analytics Made Easy - Statcounter

نیروی دریایی آمریکا در سال ۲۰۰۹ میلادی ساخت مدل جدیدی از ناوهای هواپیمابر را آغاز کرد که اولین نمونه آن اکنون به این نیرو ملحق شده است. این ناوها که اولین طراحی جدید ناوهای هواپیمابر آمریکا پس از ۳۵ سال محسوب می شود به احترام سی و هشتمین رئیس جمهوری ایالات متحده «جرالد فورد» نام گرفته است.

جرالد فورد که در فاصله سالهای ۱۹۷۴ تا ۱۹۷۷ رئیس جمهور آمریکا بود، سابقه خدمت به عنوان خلبان در نیروی دریایی را داشت.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



اولین ناو از رده ناوهای هواپیمابر جرالد فورد در سال ۲۰۱۷ به نیروی دریایی آمریکا ملحق شد. این ناو پیشرفته ترین و بزرگترین ناو هواپیمابر در جهان محسوب می شود. ناو جرالد فورد ۳۳۷ متر طول و حدود یکصد هزار تن وزن دارد.

این ناو با دو راکتور هسته ای که به تازگی طراحی شده اند کار می کند. این دو راکتور در مجموع ۶۰۰ مگاوات برق تولید می کنند. ناو جرالد فورد برای رسیدن به سرعت حداکثری خود به این میزان انرژی نیاز خواهد داشت. دو راکتور هسته ای ناو جرالد فورد همچنین انرژی مورد نیاز «سامانه حرکت الکترومغناطیسی هواپیماها» را نیز تامین خواهد کرد. این سامانه با ایجاد میدان مغناطیسی قوی می تواند شتاب لازم را به جنگنده ها برای پرواز از روی عرشه این ناو بدهد.     ناو جرالد فورد همچنین از سامانه جدیدی برای فرود جنگنده ها استفاده خواهد کرد. در این سامانه از توربین های آبی و موتور القایی برای گرفتن شتاب جنگنده هایی که فرود می آیند، استفاده شده است.

ناو جدید همچنین مجهز به جدیدترین سیستم رادار ناوگان دریایی است. در این ناو از رادار دو باندی استفاده شده که ترکیبی از دو مدل رادار است. رادار این ناو می تواند به جستجو و رهگیری چند موشک هدایت شونده بپردازد و ضمن شناسایی جنگنده ها و موشکهای دشمن با استفاده از سامانه ویژه ای آنها را رهگیری کند.

در این ناو دو پرتابگر موشکی دفاعی نیز تعبیه شده است. علاوه بر این چهار سامانه «دفاع نزدیک دریایی فالانکس» نیز برای دفع حملات هوایی، موشکی و دریایی در این ناو قرار گرفته است.

ظرفیت بالای تولید برق در ناو جرالد فورد می تواند در آینده امکان نصب سامانه دفاع لیزری بر روی آن را فراهم کند. ناو جرالد فورد هشت بالگرد «سیکورسکی اس اچ-۶۰ سیهاوک» را نیز حمل می کند.

با الحاق ناو جرالد فورد به نیروی دریایی آمریکا شمار ناوهای هواپیمابر ایالات متحده به ۱۱ ناو رسید. با این حال این ناو تا سال ۲۰۲۰ به طور عملی به نیروی دریایی ملحق نمی شود و تا آن زمان تنها برخی آزمایشها بر روی آن انجام خواهد شد.

ناو جان اف کندی که قرار است در سال ۲۰۲۴ به نیروی دریایی آمریکا ملحق شود دومین ناو از رده ناوهای هواپیمابر جرالد فورد خواهد بود. این ناو هم اکنون در مرحله ساخت قرار دارد.

ساخت سومین ناو از رده ناوهای جرالد فورد نیز قرار است سال آینده آغاز شود و انتظار می رود در سال ۲۰۲۷ به نیروی دریایی ملحق شود.

با توجه به تلاش دونالد ترامپ، رئیس جمهوری آمریکا و فرمانده نیروی دریایی این کشور برای رساندن تعداد کشتی های این نیرو به ۳۵۰ تا ۳۵۵ فروند انتظار می رود یک ناو هواپیمابر دیگر از رده جرالد فورد نیز در آینده نزدیک طراحی و ساخته شود.       

منبع: اکوفارس

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ecofars.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «اکوفارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۷۷۸۴۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فرمانده نیروی دریایی ارتش: از نخبگانی که در قطب جنوب حضور پیدا کنند، حمایت می کنیم /دولت به دنبال حضور دائمی در قطب جنوب است

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، امیردریادار شهرام ایرانی فرمانده نیروی دریایی ارتش با اشاره به پیشرفت شگرف نیروهای مسلح جمهوری اسلامی ایران اظهار داشت: در ۴۵ سال بعد از انقلاب اسلامی که کشور در همه ابعاد در شرایط تحریمی و توطئه دشمنان قرار داشته است، انقلاب اسلامی در نقطه شروع خود حتی سیم‌خواردار هم نداشت.

وی در گفتگویی که با خبرگزاری دانشجو داشته، افزود : اما انقلاب از داشته‌های خود که مردم و جوانان نخبه بود بهره برد و امروز نه تنها در منطقه خاورمیانه، بلکه در جهان حرف اول را می‌زند.

فرمانده نیروی دریایی ارتش گفت: هدف اصلی ایجاد پایگاه در قطب جنوب مطالعات علمی است، یعنی جامعه علمی و نخبگانی کشور در آن حضور پیدا خواهند کرد، در همه کشورهای دنیا که پایگاه در قطب جنوب دارند ارتش‌ها صرفاً پشتیبان کننده است.

امیردریادار ایرانی تاکید کرد: ما آمادگی کامل برای پشتیبانی نخبگان و بخش‌های علمی کشور برای حضور در قطب جنوب را داریم، بر این اساس دولت در حال آماده سازی برای حضور دائمی در قطب جنوب است.

27211

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1899837

دیگر خبرها

  • ترکیه در صدد ساخت نخستین ناو هواپیمابر بومی
  • طرح بلندپروازانه ترکیه برای ساخت ناو هواپیمابر
  • مسابقه‌ای برای کلاه‌سبزان نیروی دریایی
  • واکنش انصارالله یمن به خروج ناو هواپیمابر آمریکا از دریای سرخ
  • سرنگونی پهپاد پیشرفته آمریکا در سواحل یمن
  • عقب نشینی ناوهواپیمابر و یک ناوشکن آمریکایی از دریای سرخ
  • اوکراین تانکهای پیشرفته آمریکایی را از جبهه عقب می برد
  • فرمانده نیروی دریایی ارتش: از نخبگانی که در قطب جنوب حضور پیدا کنند، حمایت می کنیم /دولت به دنبال حضور دائمی در قطب جنوب است
  • حمله به ۱۰۲ کشتی اسرائیلی آمریکایی و انگلیسی در ۲۰۲ روز
  • نیروی دریایی ارتش به داد سیل‌زدگان سیستان و بلوچستان رسید + فیلم