Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «صدای ایران»
2024-05-06@13:19:26 GMT

وام ضروری فرهنگیان 45 میلیون شد

تاریخ انتشار: ۴ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۷۷۸۹۸۷

مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در حال حاضر میانگین تسهیلات فرهنگیان 30 میلیون تومان است که آن را به 40 و 45 میلیون تومان می‌رسانیم گفت: یکی دیگر از طرح‌های رفاهی که اخیرا اجرا شد «بیمه منازل مسکونی فرهنگیان» بود. بر اساس این طرح چهار نوع بیمه برای 50 میلیون سرمایه و اثاثیه منزل، 92 میلیون سرمایه و اثاثیه منزل، 135 میلیون سرمایه و اثاثیه منزل و 179 میلیون تومان سرمایه و اثاثیه منزل وجود دارد که هر کدام نرخ حق بیمه متفاوت ماهانه از 3000 تا 12000 تومان دارند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


به گزارش صدای ایران، گودرز کریمی‌فر در گفت‌وگو با ایسنا، با اشاره به برنامه‌های رفاهی این وزارتخانه برای فرهنگیان اظهار کرد: ساماندهی نظام‌نامه رفاهی، تقویت و توسعه مراکز رفاهی و درمانی، بازنگری در ساختار بیمه تکمیلی، همکاری با تعاونی‌های مصرف و مسکن با رویکرد حمایت، هدایت و نظارت، راه‌اندازی کارگروه رفاهی جهت اخذ تصمیمات عملگرا و تقویت وام‌های صندوق ضروری در دستور کار این معاونت قرار دارد.
وی افزود: در حال حاضر میانگین تسهیلات فرهنگیان 30 میلیون تومان است که آن را به 40 و 45 میلیون تومان می‌رسانیم. یکی دیگر از مزیت‌های رفاهی که اخیرا اجرا شد بیمه منازل مسکونی فرهنگیان بود. بر اساس این طرح چهار نوع بیمه برای 50 میلیون سرمایه و اثاثیه منزل، 92 میلیون سرمایه و اثاثیه منزل، 135 میلیون سرمایه و اثاثیه منزل و 179 میلیون تومان سرمایه و اثاثیه منزل وجود دارد که هر کدام نرخ حق بیمه متفاوت از 3000 تا 12000 تومان در ماه دارند و نیازی نیست حتما سند منزل به نام فرد باشد.
مدیرکل تعاون و پشتیبانی وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه بیمه منازل مسکونی فرهنگیان اجباری نبوده و اختیاری است گفت: طبق فراخوانی که اعلام شد نرخ حق بیمه سه ماه اول از افراد اخذ نمی‌شود و رایگان است.
کریمی فر همچنین به راه‌اندازی سامانه رفاهی اسکان به نشانی Eskan.medu.ir اشاره کرد و گفت: فضا و امکانات لازم برای اسکان فرهنگیان در سایت مذکور جانمایی شده و در حال حاضر 695 پایگاه پذیرش اسکان در قالب 12 هزار مدرسه "الف" و "ب" ،‌345 مرکز رفاهی و خانه معلم، 105 هزار کلاس درس با 27 هزار عوامل اجرایی تدارک دیده شده است و دست کم در ردیف هتل‌های سه ستاره قرار دارد.
وی افزود: توسعه مراکز اسکان بیماران صعب العلاج نیز در حال انجام است، در حال حاضر در حدود 10 استان مراکز اسکان داریم که طی چندماه آینده در حدود 7 تا 8 استان دیگر عملیاتی خواهد شد.


منبع: صدای ایران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت sedayiran.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «صدای ایران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۷۸۹۸۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

راه‌اندازی آمبولانس دریایی در پهنه سواحل مَکُران ضروری است

منصور نعیم‌آبادی معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشکده علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی چابهار گفت: برای هماهنگی و تحقق آمبولانس و اورژانس دریایی نشست‌های مشترکی با اداره کل بنادر و دریانوردی سیستان و بلوچستان برگزار شده است.

وی افزود: توسعه ناوگان و افزایش خدمات اورژانس پیش بیمارستانی بویژه راه اندازی آمبولانس دریایی یکی از موارد مهم برای ارتقای سلامت مردم و خدمت رسانی بهتر در حوادث مختلف ترافیکی زمینی، دریایی و بحران‌های احتمالی است.

معاون توسعه مدیریت، منابع و برنامه ریزی دانشکده علوم پزشکی چابهار گفت: با فعال شدن آمبولانس دریایی انتقال بیمار از اسکله‌ها در شهر‌های ساحلی به دیگر شهر ساحلی یا حتی دریا به ساحل فراهم می‌شود و بدین طریق سرعت انتقال بیماران در حوادثی مانند سیل که احتمال قطع شدن راه‌های زمینی وجود دارد، افزایش می‌یابد.

وی بیان کرد: با توجه به حجم بالای ماموریت‌های اورژانس ۱۱۵، راه اندازی اورژانس دریایی سرعت خدمت رسانی به مصدومان را افزایش و مسیر رسیدن بیماران به مراکز درمانی با توجه به ساحلی بودن بیشتر شهرستان‌های تحت پوشش دانشکده، کوتاه‌تر می‌کند.

نعیم آبادی تصریح کرد: بنادر و دریانوردی مدتی است که در این راستا پیگیری و مطالعات لازم را به انجام رسانده و اعلام آمادگی کرده تا علاوه بر همکاری در حفظ، نگهداری و راهبری آمبولانس دریایی، در ایجاد اسکله‌های دسترسی به خشکی برای اورژانس دریایی اقدام کنند که جای قدردانی دارد.

باشگاه خبرنگاران جوان سیستان و بلوچستان زاهدان

دیگر خبرها

  • مجتمع رفاهی درمانی یاسوج کلنگ زنی شد
  • حقوق فرهنگیان ۳ ساله همسان سازی می شود
  • استان سمنان در فهرست شهرهای پر تنش آبی کشور
  • ۲۲ وسیله ضروری برای زائران حج تمتع
  • راه‌اندازی آمبولانس دریایی در پهنه سواحل مَکُران ضروری است
  • هشدار درباره تردد غیر ضروری در محور‌های خوزستان
  • بهره برداری ازهشت طرح آموزشی، خدماتی و رفاهی دانشگاهی کاشان
  • مراقبت‌های ضروری بعد از تعویض مفصل زانو + فیلم
  • کوهپیمایی فرهنگیان بخش گل تپه
  • خودداری از تردد غیر ضروری در محور‌های خوزستان