Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایرنا، سید محمد حکاک محقق و استاد دانشگاه در این مراسم گفت: آثار عارف قزوینی از یک اصالت و غنای خاص در ادبیات ایران برخوردار است.
وی با بیان اینکه عارف قزوینی از نظر عاطفه و تجربه شاعری ممتاز است، اضافه کرد: عاطفه در اشعار این شاعر به طور کامل مشهود است
وی اضافه کرد: عارف قزوینی از شاعران بنام و از نظر اصول شعری هم ردیف بیدل دهلوی است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


حکاک با بیان اینکه شعر عارف قزوینی از اسلوب بلاغت، شیرینی و روانی خاصی برخوردار است که فارسی زبانان توانایی فهم آن را دارند،افزود: یکی از بزرگترین شاخصه های شعر عارف ،پیوند بین عشق و سیاست می باشد.
این استاد دانشگاه همچنین گفت: عارف قزوینی شاعر تک بیتی است و هنرنمایی او در همین تک بیتی ها نمایان است و تنها ادیب و شاعری که در حق عارف قزوینی به اندازه وسع خود مطالبی بیان کرده است دکتر شفیعی کدکنی است.
دکتر سید حسین میثمی استاد دانشگاه نیز گفت: از هشتاد تصنیف قدیمی باقی مانده در ایران که برای عوام شناخته شده است پنجاه مورد مربوط به عارف قزوینی است.
وی با بیان اینکه اشعار عارف قزوینی به عنوان شاعری کلاسیک شناخته شده و آثارش مربوط به شرایط اجتماعی و سیاسی دوران زیست این شاعر در دوره مشروطه است.
میثمی افزود: در تصنیف های عارف قزوینی هم کلام شعر کلاسیک را می توان یافت و هم با توجه به زمان مشروطه شعرش با توده های مردم سروکار دارد و اشعار او با جنبش مشروطه نیز همخوانی دارد.
مدیرکل میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری قزوین نیز در این مراسم گفت:عارف در تصنیف های خود محور را نه موسیقی و نه شعر قرار داده و بلکه این دو را به هم آمیخته است به طرزی که مرتضی خان میداوود که تصنیف ساز بزرگ و چیره دست ایرانی است، عارف را استاد خود می نامد.
محمد علی حضرتی افزود: امروزه برخی افراد مدعی وجود خانه عارف در محله پنبه ریسه قزوین در گذر محمدیه هستند که این موضوع باطل است زیرا هیچ سندی و مدرک مستندل و تاریخی در این خصوص وجود ندارد به طوری که خود عارف 2 لقب را برای خود همیشه در اشعارش می گوید که یک بی خانمان و دومی خانه بدوش بوده است.
وی اظهار کرد: این خانه به لحاظ معماری از نظر اسلوب ساخت هیچ اثری مربوط به دوران قاجاری را ندارد بلکه متعلق به دوره دوم پهلوی است.
حضرتی با بیان اینکه به این شاعر برجسته ایران زمین در زادگاه خود ظلم شده است و حتی تصنیف' از خون جوانان وطن لاله دمیده' که در تابلویی مسی در میدان عارف قزوین وجود داشت نیز کنده شده است، اضافه کرد: همه دوستداران عارف باید در پی آن باشند که بدون سند مطلبی را بیان نکرده است و بکوشند تا در میدان عارف قزوینی مجسمه وی که از سال 75 ساخته شده است را نصب کنند.
6104/6012 خبرنگار: ناصر نیلی ** انتشار دهنده: علی حیدر شاه حسینی

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۷۹۷۰۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

برنامه‌های بزرگداشت سالروز سفر مقام‌ معظم رهبری به کردستان

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کردستان، برنامه‌های بزرگداشت سالروز سفر مقام‌ معظم رهبری به کردستان و سالروز آزادسازی خرمشهر را تشریح کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از سنندج، فرزاد حسنی خونسار صبح امروز در جلسه برنامه‌ریزی بزرگداشت سالروز سفر رهبر معظم انقلاب به کردستان که در استانداری برگزار شد، از برگزاری نمایشگاه کتاب و عکس در سنندج خبر داد و اظهار داشت: این اقدام با موضوعات مرتبط با تاریخ و فرهنگ کردستان همزمان با سالروز سفر حضرت آقا؛ 22 اردیبهشت ماه به استان انجام خواهد شد.

وی برگزاری میزگرد، سخنرانی، نشست‌های بصیریتی و کارگاه‌های معرفتی درباره اهمیت و تاثیرات سفر به‌ویژه در بخش‌های نوجوانان با استفاده از ظرفیت رسانه‌ها را از دیگر برنامه‌های بزرگداشت سالروز سفر رهبر معظم انقلاب به کردستان عنوان کرد.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کردستان از برگزاری مسابقه متن ادبی از سفر حضرت آقا مرتبط به نوجوانان و جوانان خبر داد و تصریح کرد: تمام تلاشمان این است که برنامه‌های این ایام در خور و شان و باشکوه برگزار شود.

وی افزود: باید برنامه‌ها و آیین سالروز ورود رهبر معظم انقلاب اسلامی به استان هر سال باشکوه‌تر از سال پیش برگزار شود.

گرامیداشت سالروز آزادسازی خرمشهر

حسنی با اشاره به برنامه‌های در نظر گرفته شده برای گرامیداشت سالروز آزادسازی خرمشهر در کردستان، از معرفی کتاب‌های مرتبط با این حوزه و عملیات پرافتخار و مسابقه کتابخوانی در استان خبر داد و عنوان کرد: تمرکزمان بر روی کتابی "شهری در آسمان" است که به واقعیت‌ها، محاصره، سقوط و باز پس‌گیری خرمشهر می‌پردازد.

وی عنوان کرد: جامعه هدف این کتاب؛ تمامی رده‌های سنی نوجوانان، جوانان و بزرگسالان خواهد بود.

مدیرکل کتابخانه‌های عمومی استان کردستان تجلیل از نویسندگان و تثبیت‌گران حوزه دفاع‌مقدس به ویژه حاضران یا روایت‌کنندگان عملیات بیت‌المقدس را برنامه پایانی متناسب با این ایام ذکر کرد و ابراز داشت: امیدواریم بتوانیم در کنار ترویج فرهنگ کتابخوانی، دستاوردها و اقدامات صورت گرفته در بخش‌های فرهنگی را برای نسل جوان امروزی به خوبی تبیین کنیم.

گفتنی است، رهبر معظم انقلاب اسلامی 22 تا 28 اردیبهشت ماه سال 88 مهمان مردم استان کردستان بودند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آئین نکوداشت مختومقلی فراغی در بجنورد برگزار شد
  • ششمین دوره مسابقات حافظان قرآن استان بوشهر در جزیره شیف برگزار شد
  • آئین غبار روبی و گلباران مزار شهدای پیرانشهر بمناسبت روز معلم
  • آیین تجلیل و رونمایی از تالیفات نویسندگان فرهنگی وحدتیه برگزار شد
  • آئین تجلیل و رونمایی از تالیفات نویسندگان فرهنگی وحدتیه برگزار شد
  • برنامه‌های بزرگداشت سالروز سفر مقام‌ معظم رهبری به کردستان
  • گرامیداشت سالروز استاد مرتضی مطهری و روز معلم در دانشگاه آزاد اسلامی ارومیه
  • ببینید | ۱۴ اردیبهشت سالروز درگذشت ناصر چشم آذر
  • آئین نکوداشت و تجلیل از اساتید برتر دانشگاه جامع انقلاب اسلامی برگزار شد
  • آئین تجدید میثاق با شهدا در گناوه برگزار شد