Web Analytics Made Easy - Statcounter

صادق ماندنی زاده روز چهارشنبه در گفت و گو با خبرنگار ایرنا افزود: اردوگاه تفریحی و رفاهی رود رونه در زمینی به مساحت 14 هزار متر مربع تکمیل شده و در دهه فجر امسال به بهره برداری خواهد رسید.
وی بیان کرد: بیش از یک میلیارد و 800 میلیون ریال تاکنون در زمینه زیر ساخت‌های گردشگری رود رونه در این شهرستان هزینه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


ماندنی زاده ابراز کرد: این میزان اعتبار برای ساخت سکوهای نشیمن، مخزن ذخیره آب آشامیدنی و شست و شو، آلاچیق و سرویس‌های بهداشتی هزینه شد.
رئیس اداره میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری باشت گفت: بیش از 600 میلیون ریال دیگر برای زیر ساخت‌های منطقه گردشگری رود رونه تا پایان امسال هزینه خواهد شد.
وی ابراز کرد: عملیات اجرایی فاز اول اردوگاه گردشگری شلالدون از سال 85 شروع شد و تاکنون حفر چاه آهکی، خط انتقال آب، منبع ذخیره آب 200 متر مکعبی، سرویس بهداشتی در 2 نقطه، سکوهای آبخوری سه نقطه، نمازخانه، روشنایی، آلاچیق و سکوهای نشیمن در این منطقه اجرا شده است.
ماندنی زاده ادامه داد: هشت میلیارد ریال اعتبار برای توسعه زیرساخت‌های گردشگری شلال دون تاکنون هزینه شده است.
وی ابراز کرد: نگهداری و تکمیل اردوگاه گردشگری شلال دون باشت به بخش خصوصی واگذار شده است.
رئیس اداره میراث فرهنگی صنایع دستی و گردشگری باشت گفت: طرح مرمت هشت دهنه از بنای تاریخی پل بریم به طول 40 متر در این شهرستان در سال جاری اجرا شد.
وی ساخت دیوار حائل به طول 50 متر، آوار بندی دهنه‌های پل و مرمت را از مهمترین اقدامات مرمتی از سال 85 تاکنون برای صیانت از پل بریم ذکر کرد.
پل پریم به دلیل آب و هوای مطلوب در سه فصل پاییز، زمستان و بهار و قرار گرفتن بر روی رودخانه نزدیکی در جاده گچساران به خوزستان هر ساله مقصد بازدید تعداد 300 جهانگردان اروپایی مانند هلند، سوئد و آلمان است.
باشت با حدود 22 هزار نفر جمعیت در جنوب کهگیلویه و بویراحمد مقصد اصلی گردشگری در ابتدای مهر تا پایان اردیبهشت در این استان است.
شهرستان باشت با وسعت بیش از 2 هزار و 900 کیلومتر در کهگیلویه و بویراحمد دارای 115 روستا، یک شهر، دو بخش، 14 هزار نفر جمعیت روستایی است.
شهرستان باشت 14 جاذبه تاریخی و طبیعی دارد.
رود رونه، درخت سرو کهنسال و کوه خامی از مهمترین جاذبه های طبیعی و تاریخی شهرستان باشت است.
سالیانه 500 هزار نفر از جاذبه‌های گردشگری این شهرستان بازدید می‌کنند.
خبرنگار: مریم صیادی** انتشار دهنده: موسوی
2082/6110

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۷۹۷۵۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

منطقه مکران می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ استفاده از ظرفیت این منطقه کشور را از نفت بی‌نیاز می‌کند

محمدرضا جوفار گفت: در منطقه مکران ظرفیت‌هایی از جمله گردشگری، ترانزیت و منابع طبیعی وجود دارد. استفاده از تمام این ظرفیت‌ها می‌تواند وابستگی به درآمدهای فروش نفت و گاز را از بین ببرد.

 

محمدرضا جوفار کارشناس جغرافیای سیاسی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی خبرگزاری دانشجو در رابطه با ظرفیت‌های مغفول مانده منطقه مکران، گفت: ظرفیت‌های منطقه مکران بسیار زیاد است که متاسفانه در چند دهه اخیر مغفول مانده است. مقام معظم رهبری بارها در سخنرانی و بیانات خود به توسعه دریامحور اشاره داشتند اما بنظر می‌رسد عزم جدی برای توسعه دریامحور در کشور وجود ندارد.

 

جوفار درباره ظرفیت‌های موجود در این منطقه اظهار کرد: منابع طبیعی از جمله نفت و گاز و موقعیت جغرافیایی، از مهم‌ترین ظرفیت‌های مکران به‌شمار می‌رود. این منطقه با دسترسی به کشورهایی مانند افغانستان، پاکستان و هند و همچنین با دسترسی به دریاهای آزاد موقعیت جغرافیایی خاص و می‌توان گفت بی‌نظیری دارد.

 

وی افزود: مهم‌ترین ظرفیتی که مقداری روی آن تمرکز شده اما هنوز ضعف دارد، بحث گردشگری است. صرفا بحث گردشگری تجاری یا خرید نیست؛ گردشگری‌های متفاوتی از جمله گردشگری انرژی، ورزشی، طبیعی و فرهنگی که به جفرافیای سیاسی ربط دارد می‌تواند صورت بگیرد.

 

این کارشناس جغرافیای سیاسی در رابطه با اینکه چه مسیرهایی برای توسعه این منطقه وجود دارد گفت: زیرساخت‌هایی از جمله حمل‌ونقل ریلی، جاده‌ای و هوایی می‌تواند ایجاد شود. این ظرفیت‌ها می‌تواند مکران را به یک هاب بزرگ و چند منظوره تبدیل کند. همچنین می‌تواند آسیای مرکزی را به دریای آزاد متصل کند و برای ما ارزآوری و رونق را به دنبال داشته باشد.

 

جوفار با اشاره به اینکه این منطقه می‌تواند اثرات ملی و بین‌المللی از جمله ارزآوری داشته باشد و با برقراری ارتباط بین قومیت‌های مختلف باعث ایجاد اتحاد می‌شود، گفت: بهره‌وری از منابع طبیعی، یکی از فرصت‌هایی است که به آن توجه نشده است. توسعه صنایع فرآوری، ارتقای کیفیت زندگی مردم این منطقه و توجه به صنعت گردشگری از جمله اقداماتی است که می‌تواند در این منطقه صورت بگیرد.

 

این کارشناس در پایان درباره ارزآوری این منطقه اظهار کرد: ارزآوری این منطقه به چند مولفه بستگی دارد. بهره‌وری اصلی می‌تواند از صنایع و برداشت از معادن صورت بگیرد. همچنین مبحث گردشگری و ترانزیت، از ظرفیت‌های دیگر این منطقه محسوب می‌شود.  با اطمینان می‌گویم که اگر از ظرفیت‌های این منطقه به صورت کامل استفاده شود، وابستگی کشور به نفت و گاز از بین می‌رود.

دیگر خبرها

  • فراهم کردن قابلیت ارائه خدمات سفر و گردشگری به زبان انگلیسی در شهر اصفهان
  • تخصیص اعتبارات لازم برای حوزه میراث‌فرهنگی شهرستان گرمی
  • تکذیب صدور مجوز ساخت و ساز در قلعه اولتان استان اردبیل
  • ثبت ملی روستای «نوسنگی» در درفک رودبار
  • جشنواره غذاهای سنتی شهرستان گرمی برگزار شد
  • زیباترین اما خطرناک‌ترین شهر ساحلی جهان
  • «مکران» می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ بی‌نیازی کشور از نفت با استفاده از ظرفیت منطقه
  • منطقه مکران می‌تواند به هاب انرژی، حمل و نقل و گردشگری ایران تبدیل شود/ استفاده از ظرفیت این منطقه کشور را از نفت بی‌نیاز می‌کند
  • تغییر در قانون پیش فروش مسکن، سرمایه‌های انبوه سازان را جذب می‌کند
  • گچساران و باشت رکورددار بارش باران در کهگیلویه و بویراحمد