Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تسنیم»
2024-05-04@22:44:29 GMT

کاهش چشمگیر محبوبیت حزب سوسیال دموکرات آلمان

تاریخ انتشار: ۴ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۷۸۰۲۳۶

کاهش چشمگیر محبوبیت حزب سوسیال دموکرات آلمان

نتایج یک نظر سنجی در آستانه شروع مذاکرات رسمی جهت تشکیل ائتلاف بزرگ در آلمان از کاهش چشمگیر محبوبیت حزب سوسیال دموکرات و افزایش میزان رضایتمندی از حزب افراطی آلمان خبر می‌دهد. ۰۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۰۸:۴۲ بین الملل اروپا نظرات

به گزارش گروه بین الملل خبرگزاری تسنیم به نقل از روزنامه "ویرتشافتز ووخه" آلمان، بعد از موافقت حزب سوسیال دموکرات آلمان در کنگره ویژه این حزب که روز یکشنبه برگزار شد برای تشکیل مجدد ائتلاف بزرگ و شروع مذاکرات رسمی در این باره نتایج جدیدترین نظر سنجی تشان می دهد که محبوبیت این حزب در بین شهروندان آلمانی به شدت کاهش پیدا کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این نظر سنجی که از طرف موسسه فورسا و به سفارس آر تی ال و ان تی وی آلمان انجام شده است نشان می دهد که حزب سوسیال دموکرات در مقایسه با هفته گذشته یک درصد با کاهش محبوبیت روبرو شده و 17 درصد آراء شهروندان را کسب کرده است. حزب افرطی جایگزنی برای آلمان هم با یک درصد افزایش محبوبیت 13 درصد و حزب چپ هم 11 درصد آراء شهروندان را کسب کردند.

احزاب متحد مسیحی هم 34 درصد، حزب لیبرال دموکرت 8 و سبزها 12 درصد آراء شهروندان را به دست آوردند.

همچنین نتایج یک نظر سنجی به نظر مردم درباره تصمیم حزب سوسیال دموکرات برای ورود به مذاکرات رسمی با اتحادیه احزاب متحد مسیحی جهت تشکیل مجدد ائتلاف بزرگ پرداخته است. بر اساس این نظر سنجی که هفته نامه اشپیگل با همکاری موسسه سیوی انجام داده است شهروندان این تصمیم سوسیال دموکرات ها را با دیده شک و تردید می نگرند.

بر این اساس حدود 51درصد شهروندان آلمانی این تصمیم کنگره حزب سوسیال دمورات را بیشتر منفی و یا خیلی منفی ارزیابی کرده و تنها حدود 40 درصد شهروندان این تصمیم حزب سوسیال دموکرات را بیشتر مثبت یا خیلی مثبت ارزیابی کردند.

   حزب سوسیال دموکرات روز یکشنبه در کنگره ویژه حزب خود درباره پذیرش مذاکرات رسمی جهت تشکیل ائتلاف بزرگ در آلمان تصمیم گیری کرد.

در این کنگره 362 نماینده حزب سوسیال دموکرات به پذیرش مذاکرات رسمی با اتحادیه احزاب متحد مسیحی جهت تشکیل ائتلاف بزرگ رای مثبت داده و 279 نفر هم با آن مخالفت کردند. یک نفر هم به این مسئله رای ممتنع داد.

مذاکرات جهت تشکیل مجدد ائتلاف بزرگ در هفته جاری در آلمان آغاز می شود و هدف، نهایی شدن آن تا اوایل فوریه است. البته رئیس فراکسیون اتحادیه احزاب متحد مسیحی موضع محتاطانه تری در قبال این مسئله داشته و برای نهایی شدن این مذاکرات حداکثر در اولین هفته ماه مارس ابراز امیدواری کرده است.

رئس جمهور آلمان از احزاب بزرگ آلمانی تشکیل هر چه سریع تر دولتی پایدار در آلمان را درخواست کرده است.

انتهای پیام/

R31356/P36447/S8,89/CT10

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۸۰۲۳۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات

روحانی رمز توفیق برجام را حمایت ۸۰ درصدی مردم از آن عنوان کرد و گفت: تکیه‌گاه ما در مذاکرات برجام مردم بودند. در تمام نظرسنجی‌ها حتی نظرسنجی‌هایی که مخالفین دولت انجام دادند، نشان می‌داد ۸۰ درصد مردم موافق مذاکرات برجام بودند.

 

به گزارش سایت رسمی رئیس جمهور سابق ایران، حسن روحانی در جلسه دوره‌ای خود با وزیران و معاونان رئیس‌جمهور در دولت‌های یازدهم و دوازدهم، با تأکید بر اینکه اگر مردم از حکومت فاصله گرفتند، اداره جامعه سخت خواهد بود، افزود: ما در دولت دوازدهم با مشکلات ویژه‌ای روبه‌رو بودیم. گویا داعش و ترامپ و کرونا کافی نبود که اقداماتی هم در داخل شد تا دولت را زمین بزنند. در طول ۴ سال دولت دوازدهم به مردم گفتند اگر ما بیاییم مسائل شما را در کوتاه‌مدت حل می‌کنیم. در اقتصاد و سیاست و سیاست خارجی به مردم قول دادند، گفتند برجام دولت قوی می‌خواهد. اما ضربه کاری میزان مشارکت در انتخابات ۱۴۰۰ پس از انتخابات کم‌رمق مجلس در سال ۱۳۹۸ بود. وقتی مردم کنار زده می‌شوند و در امور کشور مشارکت ندارند، چطور می‌خواهند مشکلات را حل کنند؟

او رمز توفیق برجام را حمایت ۸۰ درصدی مردم از آن عنوان کرد و گفت: تکیه‌گاه ما در مذاکرات برجام مردم بودند. در تمام نظرسنجی‌ها حتی نظرسنجی‌هایی که مخالفین دولت انجام دادند، نشان می‌داد ۸۰ درصد مردم موافق مذاکرات برجام بودند. چون اکثریت مردم پشتوانه برجام بودند، این قانون به تصویب رسید وگرنه نمی‌گذاشتند برجام تحقق پیدا کند. وقتی ۷۳ درصد مردم در انتخابات حضور پیدا کردند معلوم است از دولت منتخب حمایت می‌کنند، وقتی مشارکت زیر ۵۰ درصد شد، مشخص است چه مشکلاتی پیدا می‌کنیم؟ روزی در منطقه افتخار می‌کردیم انتخاباتی با ۸۰ و ۸۴ درصد مشارکت برگزار می‌کنیم، حالا باید حسرت انتخابات کشور‌های همسایه را بخوریم.

دیگر خبرها

  • حمله به یک سیاستمدار حزب سوسیال دموکرات آلمان
  • افزایش چشمگیر شمار اخراج‌های پناهندگان از آلمان
  • افزایش چشمگیر شمار اخراج های پناهندگان از آلمان
  • پیشرفت‌ چشمگیر در روند مذاکرات مربوط به آتش بس در غزه
  • طعنه سنگین روحانی به وضعیت مشارکت در انتخابات
  • کاهش کم سابقه نرخ زاد و ولد در آلمان
  • تورم آلمان دوباره افزایش یافت
  • سقوط بزرگ فروش چین در انتظار اپل
  • کشورهایی با ماهرترین نیروی کار
  • خطر از بزرگترین اقتصاد اروپا گذشت