Web Analytics Made Easy - Statcounter

رئیس انجمن موسیقی فارس گفت: متاسفانه ما امیدی به بخش های دولتی نداشته و نداریم و این جشنواره حدود یک میلیارد تومان برای انجمن هزینه داشته است و جشنواره موسیقی استان فارس هم حدود دویست و سی میلیون تومان هزینه برده است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از  موج ما؛ هدایت رضایی رئیس انجمن موسیقی فارس در گفتگو با خبرنگار ما با یادآوری اینکه جشنواره موسیقی فارس را یکماه قبل از چهاردهمین جشنواره فجر برگزار شد، گفت: برگزاری جشنواره موسیقی استان فارس که یک جشنواره کاملا استانی بوده و تمام گروه های موسیقی مقامی، پاپ، ایرانی و.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

.. در آن جشنواره حضور داشته اند و جشنواره فجر حامی برای برگزاری آن جشنواره استانی است.

اسپانسر جشنواره موسیقی فجر بخش خصوصی است

وی با اشاره به این که هر دو جشنواره با یکماه فاصله زمانی برگزار شد، ابراز داشت: دو رویداد بزرگ برای استان فارس به فاصله زمانی یکماه برگزار شد که متاسفانه بخش های دولتی هیچ گونه کمک مالی نکرده اند و انجمن برای اینکه بتوانیم هزینه های این دو جشنواره را تامین کنیم از بخش خصوصی به عنوان اسپانسر استفاده کرد لذا این دو جشنواره به هم گره خورده است زیرا ما می توانستیم در جشنواره موسیقی فجر بلیط بفروشیم.

رئیس انجمن موسیقی فارس در پاسخ به سوال خبرنگا ما مبنی بر فروش بلیط جشنواره فجر گفت: گروه های مختلفی که در سطح کشور شناخته شده هستند در بخش های مختلف موسیقی پاپ، سنتی، ایرانی و موسیقی محلی از تهران دعوت کردیم و همچنین در این دوره از جشنواره موسیقی فجر انجمن توانست ده گروه موسیقی بومی را حمایت کند تا در این جشنواره شرکت کنند و این بی سابقه بوده که ده گروه بومی استانی همزمان با یک جشنواره کشوری برنامه اجرا کنند.

رضایی ادامه داد: جشنواره استانی که در استان فارس برگزار شد مورد تایید نظر تمامی کارشناسان موسیقی بود.

وی ضمن اشاره به تاریخ شروع جشنواره گفت: شروع جشنواره فجر امسال تقریبا همزمان با شروع جشنواره موسیقی فجر کشور است البته جشنواره موسیقی فجر کشوری از بیستم دیماه شروع شده است، اما جشنواره موسیقی استان از بیست و پنجم دیماه شروع بکار کرده است و تا دوم بهمن ماه ادامه داشت.

جشنواره به صورت هماهنگ در سه نقطه شهر برگزار شد

رئیس انجمن موسیقی فارس با اشاره به اینکه جشنواره موسیقی فجر و موسیقی استان به طور همزمان در سه سالن برگزار شد ابراز داشت: تالار حافظ، تالار احسان و مجموعه خدماتی و رفاهی جهاد دانشگاهی محل برگزاری جشنواره بود که ما برای آنکه جامعه با موسیقی تلفیق شود این جشنواره به صورت هماهنگ در سه نقطه شهر برگزار کردیم.

رضایی افزود: روزهای بیست پنج دیماه تا دوم بهمن ماه گروه های پاپ از جمله ماکام بند، سون، مهدی جهانی، رضا یزدانی، شهاب مظفری، امیر عباس گلاب و بابک جهان بخش در تالار حافظ و در موسیقی ایرانی سنتی محمد معتمدی، سالار عقیلی، سینا سرلک، حسین(ایرج) خواجه امیری، علیرضا افتخاری و حجت اشرف زاده که همگی در سالن جهاد دانشگاهی اجرای خود را انجام دادند.

وی افزود: حجت اشرف زاده علاوه بر اجرا در سالن جهاد دانشگاهی، یک اجرا هم در سالن احسان برگزار کرد و ده گروه استانی که از گروه هایی کار کودک، مقامی، سنتی و محلی اجرا میکنند تشکیل شده بود و در سالن احسان برنامه خود را اجرا کردند.

مسئول جشنواره موسیقی فجر به هدف انجمن موسیقی اشاره کرد و گفت: هدف انجمن موسیقی حمایت از گروه های بومی بوده که این ده گروه، گروه هایی هستند که برگزیده استان فارس بودند و انجمن آنها را در این جشنواره جای داد آنها برنامه اجرا میکنند.

وی اظهار داشت: تلاش کردیم که استقبال از کنسرت هایی که عمدتا ایرانی است و خیلی مظلوم واقع شده را با فروش بلیط در کنسرت هایی که استقبال از آنها بیشتر است جبران کنیم تا کمک شود آنها هم اجرا داشته باشند و این کار دقیقا همان کاری است که در جشنواره های کشوری هم انجام می شود.

حضور گروه ها بیشتر از سال گذشته است

رضایی گفت: ترکیب بندی گروه ها کاملا رضایت بخش است و حضور گروه های شرکت کننده نسبت به سال گذشته خیلی بیشتر بوده است و حضور هفت گروه سنتی در طول جشنواره های فجر شیراز بی سابقه است.

وی افزود: استقبال مردم از این دوره خیلی خوب بوده زیرا آنها دنبال نشاط در جامعه هستند که آنها را خوشحال و شاداب کند و امروز هم این یکی از نیاز های اصلی جامعه ماست تا ناراحتی هایی که در جامعه وجود دارد کمتر شود و ما سعی کنیم که با اجرای اینچنین برنامه های جامعه را به سمت شادی و شادابی حرکت دهیم.

گروهایی که تمرین و ملاقات با اساتید موسیقی دارند قطعا موفق اند

مسئول جشنواره موسیقی فجر در توصیه ای به گروه های سنتی گفت: رمز موفقیت در تلاش و کوشش و تمرین است و قطعا گروهایی موفق هستند که معمولا تمرین می کنند و اساتید موسیقی بیشتری را ملاقات می کنند و به قول حافظ که گفته است "سعی نابرده در این راه به جایی نرسی مزد اگر می طلبی طاعت استاد ببر" لذا شما اساتید بیشتری را ببینید و با کسانی که تجارب زیاد در موسیقی دارند رابطه داشته باشید.

هزینه یک میلیاردی جشنواره موسیقی فجر فارس

رضایی درباره هزینه های این دو جشنواره تصریح کرد: متاسفانه ما امیدی به بخش های دولتی نداشته و نداریم و این جشنواره حدود یک میلیارد تومان برای انجمن هزینه داشته است و جشنواره موسیقی استان فارس هم حدود دویست و سی میلیون تومان هزینه برده است؛ این درحالی است که حتی یک ریال هم از بخش های دولتی نتوانستیم کسب کنیم و ما به واسطه حمایت های بخش های خصوصی توانستیم این دو جشنواره را برگزار نماییم.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۸۰۸۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

کنگره ملی طب ایرانی، فرصتی برای احیای میراث کهن و ارتقای سلامت جامعه

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، روشنک مکبری نژاد، رئیس انجمن علمی طب سنتی ایران با بیان اینکه نهم تا یازدهم خرداد ماه 1403، شاهد برگزاری رویدادی مهم در عرصه ی پزشکی کشور خواهیم بود، اظهار کرد: اولین کنگره ملی طب ایرانی با همت و تلاش انجمن علمی طب سنتی ایران و با حمایت دفتر طب ایرانی و مکمل وزارت بهداشت، برگزار می شود و فرصتی مغتنم برای تبادل دانش، تجربیات و دستاوردهای علمی در زمینه ی این طب کهن و ارزشمند خواهد بود.

رئیس انجمن علمی طب سنتی ایران افزود: طب ایرانی، گنجینه ‌ای بی نظیر از دانش و تجربه هزاران ساله پزشکان و حکیمان این مرز و بوم است که در صورت استفاده از این ظرفیت غنی می ‌تواند در تداوم سلامت و ارتقای کیفیت زندگی مردم نقشی بی‌ بدیل ایفا کند.

 مکبری نژاد با بیان اینکه حفظ و احیای طب ایرانی، رسالتی ملی و وظیفه‌ای خطیر بر دوش همه ی ماست؛ تصریح کرد: برگزاری این کنگره فرصتی ارزشمند برای تبادل دانش و تجربیات در زمینه ی طب سنتی ایران و ارتقای جایگاه این طب کهن و ارزشمند در نظام سلامت کشور است.

وی افزود: این کنگره دریچه ‌ای نو به سوی دستاوردهای علمی نوین در حوزه طب سنتی ایران خواهد گشود و افق‌ های تازه‌ ای را برای درمان بیماری ‌ها و ارتقای سلامت جامعه ترسیم خواهد کرد.

رئیس انجمن علمی طب سنتی ایران با بیان اینکه حضور در این کنگره، گامی در جهت احیای طب ایرانی و حفظ هویت ملی ماست، از تمامی متخصصان، پژوهشگران، دانشجویان و علاقه‌ مندان به طب سنتی ایران دعوت کرد تا با حضور فعال در این کنگره، در مسیر اعتلای این طب کهن و ارزشمند گام بردارند.

وی در پایان گفت: امیدوارم این کنگره نقطه عطفی در تاریخ طب سنتی ایران باشد و شاهد پیشرفت‌ های روزافزون در این عرصه باشیم.

گفتنی است، این کنگره  نهم تا یازدهم خردادماه 1403 برگزار می شود و دارای امتیاز فرهنگی برای اعضای هیات علمی و امتیاز بازآموزی برای پزشکان و داروسازان است.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • آغاز ثبت‌نام پشت‌کنکوری‌های متقاضی «ترمیم نمره» + جزئیات و هزینه
  • شیراز میزبان ۲۰۰ هنرمند گروه‌های کُر سراسر ایران می‌شود
  • تالار حافظ شیراز میزبان۲۰۰ هنرمند گروه‌های کُر سراسر ایران می‌شود
  • برگزاری سومین دوره جشنواره گروه های کر ایران به میزبانی شیراز
  • تشریح جزئیات برگزاری جشنواره سرود فجر/ سرود تقویت می‌شود
  • آغاز ثبت‌ نام پشت‌ کنکوری‌ ها برای «ترمیم نمره» + جزئیات و هزینه
  • اعلام آمادگی دفتر موسیقی برای همکاری با فضای دانشگاهی کشور
  • کنگره ملی طب ایرانی، فرصتی برای احیای میراث کهن و ارتقای سلامت جامعه
  • اسامی ۱۶ گروه برگزیده دومین جشنواره ملی سرود کانون اعلام شد
  • حضور ۴ نونهال فارس در اردوی تیم ملی بوکس