Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «پول نیوز»
2024-04-28@11:15:58 GMT

گران‌ترین شهرهای جهان برای زندگی کدامند؟

تاریخ انتشار: ۴ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۷۸۴۷۷۲

گران‌ترین شهرهای جهان برای زندگی کدامند؟

پول‌نیوز -نتایج رده‌بندی گران‌ترین شهرهای جهان برای زندگی، حاصل از بررسی حدود ۳۰۰ نقطه با جمعیت بالاست.



به گزارش بیزینس اینسایدر، چهاردهمین تحقیقات سالانه "دموگرافیک اینترنشنال هاوسینگ افوردبلیتی"، بازار مسکن ۲۹۳ شهرهای بزرگ در ۹ کشور شامل استرالیا، کانادا، هنگ کنگ، ایرلند، ژاپن، نیوزلند، سنگاپور، انگلیس و آمریکا را در سه ماهه سوم سال ۲۰۱۷ میلادی بررسی کرده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!



در این تحقیقات از شاخص "مدین مولتیپل" استفاده شده است که از تقسیم متوسط بهای خانه بر متوسط درآمد خانوار به دست می‌آید. به عنوان مثال اگر متوسط درآمد ۵۰۰۰۰ دلار و متوسط بهای خانه در شهری ۲۵۰۰۰۰ دلار باشد، شاخص "مدین مولتیپل" آن برابر پنج خواهد بود.

طبق نتایج حاصل از این تحقیق، ۱۰ شهر گران قیمت جهان به ترتیب عبارتند از:

۱- هنگ کنگ، چین

گران‌ترین شهر جهان برای هشتمین سال متوالی هنگ کنگ است که با رسیدن به شاخص ۱۹.۴ واحد، رکورد ۱۸.۱ ثبت شده سال گذشته را شکست.

۲- سیدنی- استرالیا

این شاخص برای سیدنی امسال به ۱۲.۹ واحد رسید که رشدی قابل توجه را به نسبت به ۶.۳ واحد در سال ۲۰۰۱ تجربه کرده است. طبق شاخص حباب مسکن " یو. بی. اس گلوبال"، سیدنی در کنار ونکوور، چهارمین شهر دارای بدترین حباب مسکن جهان معرفی کرده است.

۳- ونکوور- کانادا

گران‌قیمت‌ترین شهر کانادا با مدین مولتیپل ۱۲.۶، که قیمت مسکن آن به نسبت سال ۲۰۰۴ که در پایین‌ترین سطح خود بود، ۲.۳۵ برابر شده است.

۴- سانتا کروز- کالیفرنیا- آمریکا

گران‌قیمت‌ترین بازار مسکن آمریکا هم در خلیج سان فرانسیسکو واقع است، نسبت مدین مولتی پل این شهر ۱۰.۴ است.

۵- سن خوزه- کالیفرنیا- آمریکا

یکی از گران‌قیمت‌ترین بازار مسکن در خلیج سان فرانسیسکو که نسبت مدین مولتیپل آن ۱۰.۳ است.

۶- ملبورن- استرالیا

نسبت مدین مولتیپل شهر سیدنی با جهشی چشمگیر از نسبت زیر ۳ در دهه ۱۹۸۰ و نسبت ۶.۳ در سال ۲۰۰۱، به ۹.۹ در سال ۲۰۱۸ رسیده است.

۷- شهرهای لس آنجلس و سانتا باربارا- کالیفرنیا- آمریکا

این دو شهر با نسبت مدین مولتیپل ۹.۴ به طور مشترک در رده هفتمین شهر گران جهان قرار دارند.

۸- هونولولو- هاوایی- آمریکا

نسبت مدین مولتیپل پایتخت ساحلی ایالت هاوایی که در جنوب سواحل " اوناهو" قرار دارد، برابر با ۹.۲ است.

۹- شهرهای سالیناس و سان فرانسیسکو- کالیفرنیا- آمریکا

این دو شهر که هر دو در ایالت کالیفرنیا قرار دارند، با نسبت "مدین مولتیپل" ۹.۱، به طور مشترک در رده نهمین شهر گران قیمت جهان قرار دارند. سالیناس ۱۵۰۰۰۰ نفر جمعیت دارد.

۱۰- تاورانگا- وسترن بی- نیوزلند

قیمت خانه در نیوزلند شدیدا بالاست و متوسط نسبت " مدین مولتیپل" در این کشور، ۵.۸ است، اما در شهر تاورانگا، این نسبت برابر ۸.۹ است.

منبع: پول نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.poolnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «پول نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۸۴۷۷۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بلیط سینما بی‌سروصدا گران شد

به گزارش خبرگزاری خبرآنلاین، بدون اطلاع‌رسانی رسمی، آن تبصره مهم فروش بلیت ۸۰ هزار تومانی در ساعات طلایی برداشته شده و سالن‌های سینما در ۵ روز هفته (چهارشنبه تا یکشنبه) در همه ساعات روز می‌توانند بلیت را به قیمت ۸۰ هزار تومان به فروش برسانند.

نتیجه این گرانی، آن است که میانگین قیمت بلیت (که از تقسیم گیشه کل سینما به تعداد کل تماشاگران به دست می‌آید) حدود ۲۷ درصد افزایش نشان می‌دهد و از حدود ۴۴ هزار و ۹۰۰ تومان (در هفته‌های پایانی ۱۴۰۲) به حدود ۵۷ هزار تومان (در این روزها) رسیده است. یعنی با احتساب روزهای نیم‌بها و سینماهای کم‌کیفیت‌تر، هر تماشاگر به‌طور میانگین ۲۷ درصد پول بیشتری بابت بلیت سینما پرداخت می‌کند.

این درحالی است که همواره مصوبات شورای صنفی نمایش و شورای راهبردی اکران به‌عنوان دو کمیته تخصصی تعیین آیین‌نامه عرضه در سینمای ایران، به اطلاع عموم می‌رسید و هرگونه تغییر در بهای بلیت سینما نیز از این قاعده مستثنی نبود. این اتفاقی نادر است که نه سازمان سینمایی وزارت فرهنگ و نه صنوف سینمایی حاضر در شورا، خود را موظف ندیده‌اند تا گران شدن بلیت را به اطلاع علاقه‌مندان سینما برسانند.

۵۷۵۷

برای دسترسی سریع به تازه‌ترین اخبار و تحلیل‌ رویدادهای ایران و جهان اپلیکیشن خبرآنلاین را نصب کنید. کد خبر 1900253

دیگر خبرها

  • قصه دو زار و ده شاهی کرایه تاکسی‌ها به تاریخ پیوست
  • بزرگ‌ترین شهرهای جهان ۲۰۲۴ بر اساس جمعیت و مساحت
  • سیگنال مهم دبی و عربستان به دلار تهران
  • بلیط سینما بی‌سروصدا گران شد
  • روند نزولی قیمت دلار در بازار آزاد سرعت گرفت
  • روز حساس برای سکه‌ بازان؛ شرط مهم برای کاهش قیمت سکه
  • لحظه اصابت موشک یمن به پهپاد گران قیمت آمریکایی | ویدئو
  • کاهش قیمت طلا در بازار جهانی فلزات گران بها
  • ◄ تاثیر راه‌ آهن حومه و سریع در جوانی جمعیت، تجربیات کره و انگلیس
  • پیش‌بینی قیمت‌ها در بازار خودرو؛ وارداتی‌ها گران‌تر می‌شوند؟!