Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری بسیج از خراسان رضوی امیر عزیزی در برنامه زنده رادیویی «شهر ما» که از صدای خراسان رضوی پخش شد، اظهار کرد: یکی از الزامات توسعه کلانشهر‌ها برخورداری از نقشه‌های خطرپذیری است. به منظور تهیه طرح جامع پیشگیری از زلزله، اقدامی سه‌جانبه با مشارکت شهرداری مشهد به عنوان بازوی اجرایی، دانشگاه فردوسی به عنوان قطب دانشگاهی و علمی و سازمان جایکای ژاپن به عنوان یک مجموعه بین‌المللی در دست انجام است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی بیان کرد: در این طرح مباحثی دنبال می‌شود که به کمک شهروندان می‌آید. برای مثال اگر قرار است حادثه‌ای رخ دهد، چند ثانیه قبل از طریق گوشی‌های هوشمند به شهروندان اطلاع‌رسانی می‌شود.
سرپرست مدیریت ساماندهی و مهندسی بحران شهرداری مشهد افزود: این پروژه در آمریکا و ژاپن به مرحله اجرا درآمده، اما نیازمند تحقیقات گسترده است تا راستی آزمایی دقیقی صورت پذیرد. یکی از کارآیی‌های طرح آن است که ۱۰ تا ۱۵ ثانیه قبل از وقوع حادثه، موضوع اطلاع‌رسانی می‌شود.
عزیزی گفت: در سال‌های گذشته پیرامون پیشگیری از زلزله به صورت ناپیوسته فعالیت‌هایی صورت می‌گرفت، اما به سرانجام نرسیده یا قابلیت اجرایی شدن نداشت.
وی با بیان اینکه طرح جامع پیشگیری از زلزله دارای سطوح مختلفی است، گفت: می‌توان به لزوم برخورداری از نقشه راه و خطرپذیری در مدیریت بحران اشاره کرد. از طریق این طرح مشخص می‌شود کدام مناطق دارای ریسک بالاتری است. در کدام مناطق باید ساخت وساز‌های کمتری صورت گیرد و در صورت بروز زلزله به چه امکاناتی نیاز است.
سرپرست مدیریت ساماندهی و مهندسی بحران شهرداری مشهد خاطر نشان کرد: این نقشه مدل است و قابلیت به‌روز رسانی دارد.
عزیزی با تاکید بر اینکه همکاری وسیع‌تری در آینده بین مدیریت شهری و دانشگاه فردوسی شکل می‌گیرد، گفت: شروع کار با پروژه‌های مدیریت بحران بود. اما به دنبال این مهم هستیم که در تمام مباحث مدیریت شهری تفاهم‌نامه امضا کرده و از پتانسیل دانشگاه فردوسی در همه مسایل مدیریت شهری استفاده کنیم.

منبع: بسیج نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت basijnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «بسیج نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۸۶۲۲۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

هشدار سیلابی شدن مسیل‌ها در استان تهران / باد شدید در راه است

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران از صدور هشدار زرد هواشناسی برای چهار روز آینده در این استان خبر داد و گفت: شهروندان از حضور در ارتفاعات و حاشیه رود‌ها بپرهیزند.

به گزارش پایگاه اطلاع رسانی استانداری تهران، حامد یزدی مهر، بعد از ظهر یکشنبه از صدور هشدار زرد هواشناسی مبنی بر وقوع فعالیت متناوب سامانه بارشی و وزش باد شدید از ظهر دوشنبه ۱۷ اردیبهشت ماه تا روز پنج شنبه ۲۰ اردیبهشت ماه خبر داد و اظهار کرد: در مدت مذکور، وقوع مخاطراتی نظیر بارش باران، رگبار و رعد و برق برای همه استان تهران به ویژه نیمه شمالی و ارتفاعات پیش بینی شده است.

یزدی مهر در خصوص لغزندگی جاده‌ها، آب گرفتگی بعضی معابر و اختلال در ترددها، به ویژه در نیمه شمالی استان هشدار داد و گفت: احتمال سیلابی شدن مسیل‌ها و بالا آمدن سطح آب رودخانه‌ها وجود دارد لذا از همه مردم استان تهران و گردشگران احتمالی می‌خواهیم ضمن عدم توقف در بستر مسیل‌ها از حاشیه رودخانه فاصله بگیرند.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران در رابطه با وقوع مه و محدودیت دید در گردنه‌های کوهستانی نیز هشدار داد و گفت: با توجه به هشدار زرد صادر شده، امکان لغزش سنگ و ریزش بهمن در ارتفاعات بالادست دور از انتظار نیست. لذا از همه عزیزانی که قصد تردد در مناطق کوهستانی را دارند می‌خواهیم در صورت عدم ضرورت از تردد در این محور‌ها خودداری کنند.

وی توصیه اکید کرد که از فعالیت‌های کوهنوردی به ویژه صعود به ارتفاعات بالادست در مدت مذکور خودداری شود و با توجه به احتمال وقوع باد شدید در مدت یاد شده در نیمه جنوبی، غربی و ارتفاعات شرقی در فعالیت‌های عمرانی احتیاط و از تردد کنار سازه‌های نیمه کاره پرهیز شود.

یزدی مهر بر ضرورت استحکام سازه‌های موقت و سست مانند داربست‌ها و تابلو‌های تبلیغاتی و پاک سازی دهانه پل‌ها، لایروبی کانال‌ها و نهر‌ها و آماده سازی و راه اندازی سامانه‌های ضد تگرگ و سایر تجهیزات برای آمادگی دستگاه‌های اجرایی و امدادی تاکید و عنوان کرد: به همه بهره برداران و پیمانکاران عرصه منابع طبیعی و آبخیزداری توصیه می‌شود تمهیدات لازم را در خصوص هشدار صادر شده بیندیشند.

مدیرکل مدیریت بحران استان تهران از ابلاغ هشدار زرد صادر شده توسط هواشناسی به همه دستگاه‌های اجرایی و امدادی عضو ستاد مدیریت بحران خبر داد و گفت: با توجه به هشدار ابلاغی، مدیریت بحران تا پایان فعالیت سامانه‌های مذکور در آماده باش خواهد بود.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی شهری

دیگر خبرها

  • هشدار سیلابی شدن مسیل‌ها در استان تهران
  • هشدار سیلابی شدن مسیل‌ها در استان تهران/ باد شدید در راه است
  • هشدار برای تهرانی ها در ۴ روز آینده
  • هشدار سیلابی شدن مسیل‌ها در تهران
  • هشدار مدیریت بحران برای تهرانی‌ها
  • هشدار سیلابی شدن مسیل ها در استان تهران
  • هشدار سیلابی شدن مسیل‌ها در استان تهران / باد شدید در راه است
  • قطع‌نامه‌ای در حوزه تاب‌آوری و مدیریت بحران برای مسئولان تدوین می شود
  • بهبود خدمات‌رسانی شهرداری تبریز با بهره‌برداری از مرکز کنترل ترافیک و مدیریت بحران
  • چرا در پارک لاله حصار کشیده شده/ شهردار تهران اطلاع‌رسانی درست انجام دهد