Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «خبرگزاری آریا»
2024-05-05@02:21:52 GMT

محصول کاهوي کشاورزان شوش مشتري ندارد

تاریخ انتشار: ۴ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۷۸۷۶۰۰

محصول کاهوي کشاورزان شوش مشتري ندارد

خبرگزاري آريا - دزفول - ايرنا - فصل برداشت محصول کاهو از مزارع شهرستان شوش در حالي آغاز شده که قيمت اين محصول در بازار به شدت کاهش يافته و کشاورزان تمايلي به برداشت محصول از مزرعه ندارند.

به گزارش ايرنا کشاورزان کاهوکار شهرستان شوش که بين 50 تا 60 ميليون ريال براي کشت هر هکتار مزرعه با احتساب اجازه زمين هزينه کرده اند ، چشم انتظار مشتري براي فروش محصول مي باشند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


تعدادي از کشاورزان شهرستان شوش در گفت و گو با خبرنگار ايرنا اظهار داشتند: قيمت فروش محصول کاهو در بازار استان خوزستان به حدي پايين است که حتي نصف هزينه تمام شده براي کشت و برداشت اين محصول را جبران نمي کند.
آنان افزودند: محصول کاهوي توليد شمال خوزستان به ويژه شهرستان شوش از کيفيت بالايي برخوردار بوده و در بازار سراسر کشور به عنوان يک محصول با کيفيت شناخته شده اما امسال به دليل اشباع بازار و کاهش قيمت کاهو اکنون روي دست کشاورزان باقي مانده است.
آنان با بيان اينکه بخش زيادي از محصول کاهو در مزارع شهرستان شوش آماده برداشت است اما به دليل نبود بازار در مزارع باقي مانده افزودند: برخي کشاورزان به دليل کسادي بازار به ناچار مزرعه کاهوي خود را که هزينه زيادي براي کشت آن کرده اند شخم زده و يا براي چراي دام به دامدار واگذار کنند.
به گزارش ايرنا قيمت هر کيلوگرم محصول کاهوي درجه يک در بازار عمده فروشي تره بار دزفول بين 2 هزار تا 4 هزار ريال مي باشد اين درحالي است که به گفته کشاورزان محصول کاهوي درجه يک در مزرعه با قيمت هر کيلوگرم يک هزار ريال نيز مشتري ندارد.
رئيس انجمن صنفي کشاورزان شوش نيز در خصوص مشکلات کشاورزان کاهوکار اين شهرستان به خبرنگار خبرگزاري جمهوري اسلامي گفت:به علت ناچيز بودن قيمت محصولات استراتژيکي چون گندم و ذرت دانه اي ،کشاورزان کشت اين محصولات را مقرون به صرفه ندانسته و به سراغ کشت صيفي جات و سبزي از جمله کاهو رفته اند.
عبدالرحيم رحيمي نيا گفت:استقبال کشاورزان شوش از کشت سبزي و صيفي در حالي است که بازار فروش اين محصولات مناسب نيست و در شرايطي که هر کشاورز براي کاشت و داشت يک هکتار کاهو همراه با اجاره زمين بين 50 تا 60 ميليون ريال هزينه کرده بازاري براي فروش محصول وجود ندارد و برخي کشاورز ناچار مزرعه را شخم زدند.
وي اجرا نشدن الگوي کشت و نبود برنامه ريزي را از دلايل ايجاد چنين مشکلي براي کشاورزان دانست و گفت:علاوه بر اين در حوزه بازرگاني خارجي و صادرات محصولات نيز مشکل داريم و با وجود اينکه کشورهاي همسايه به محصولات سبزي و صيفي توليد ما نياز دارند مشکلات و موانع صادرات باعث ضرر و زيان کشاورزان شده است.
عليرضا ملک زاده مدير جهاد کشاورزي شوش نيز در گفت و گو با خبرنگار ايرنا سطح زير کشت مزارع کاهوي اين شهرستان را يکهزار و 390 هکتار عنوان کرد و گفت: با احتساب برداشت 45 تن محصول از سطح هر هکتار پيش بيني مي شود 62 هزار و 550 تن محصول از اين مزارع برداشت شود.
7278/6068
خبرنگار:رقيه کردي-انتشار:محمدعلي فريدپناه
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۸۷۶۰۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

حل مشکل آب کشاورزان قزوین اولویت مسؤولان باشد

به گزارش خبرنگار مهر، آیت‌الله عبدالکریم عابدینی در خطبه‌های نماز جمعه که در مسجدالنبی (ص) قزوین برگزار شد، اظهار کرد: از منظر امام صادق (ع) کسانی که از عبادت خود بیشتر لذت می‌برند و کسانی که بیشتر مراقب عبادت خود هستند، افراد عاقلی محسوب می‌شوند.

وی با بیان اینکه افراد عاقل در زندگی دنیایی بهشت را برای خودش کسب می‌کند افزود: همه باید در زندگی تلاش کنیم تا آخرت خود را آباد کنیم و به این درک برسیم که دنیا مزرعه آخرت است.

امام جمعه قزوین با بیان اینکه انسان عاقل عاشقانه به سمت عبادت می‌رود، تاکید کرد: انسان عاقل مجاهدانه برای آخرت و بهشت خود تلاش می‌کند.

وی با اشاره به فرارسیدن روز اسناد ملی و میراث مکتوب تصریح کرد: امام جمعه قزوین افزود: امروز در شهرهای کهنی مانند قزوین خانواده‌هایی هستند که کتاب علما و بزگان خود را را در خانه نگه می‌دارند و متأسفانه این نوع نگهداری باعث می‌شود این کتب به مرور زمان از بین برود.

آیت الله عابدینی اضافه کرد: خانواده‌ها آثار مکتوب و با ارزش دارای قدمت و قیمت را می‌توانند به مراکز اسناد رسمی و کتابخانه های معتبر بسپارند تا به عنوان میراث معنوی حفظ شود.

وی در بخش دیگری از سخنان خود با بیان اینکه ظلم ستیزی در دنیا همه گیر شده است، ادامه داد: انزجار و نفرت امروز علیه صهیونیست‌ها نوید آینده‌ای بدون اسرائیل را می‌دهد.

امام جمعه قزوین با بیان اینکه امروز ما از دانشجویان قیام کننده علیه ظلم آمریکایی و صهیونیستی حمایت می‌کنیم، تصریح کرد: با آغوش باز از موج ظلم ستیزی دانشجویان دنیا حمایت می‌کنیم و قدردان آن هستیم.

امام جمعه قزوین با اشاره به لزوم حمایت خیرین از درمان بیماری‌های خاص عنوان کرد: همراهی بخش مردمی و دولت می‌تواند مشکلات این بیماران را رفع کند.

وی با اشاره به لزوم صرفه جویی در مصرف آب تاکید کرد: تشویق کشاورزان به استفاده از شیوه‌های مدرن آبیاری و مدیریت صحیح می‌تواند علاوه بر صرفه جویی در مصرف آب باعث افزایش بهره وری شود.

آیت الله عابدینی با بیان اینکه کشت محصول باید مدیریت شود، ادامه داد: باید با توجه به وضعیت آبی اطلاعات دقیقی به کشاورز برای اولویت کاشت محصول داد تا کشاورز بعد از کشت محصول با بحران بی آبی مواجه نشود.

وی در پایان با بیان اینکه حل مشکل آب کشاورزان قزوین اولویت مسؤولان باشد، یادآور شد: امروز زحمت یک سال کشاورزان به خطر افتاده و نیاز است مسؤولان با جدیت بیشتری به دنبال حل مشکل این زحمتکشان باشند.

کد خبر 6095812

دیگر خبرها

  • معاملات مسکن به این روش عجیب انجام می‌شود
  • تخریب جاده‌های بین مزارع و عشایری شهرستان آبدانان بر اثر سیلاب
  • حل مشکل آب کشاورزان قزوین اولویت مسؤولان باشد
  • ۲۸ هزار تن گندم از کشاورزان استان بوشهر خریداری شد
  • خرید ۲۸ هزار تن گندم از کشاورزان استان بوشهر
  • نیمی از ۱۴ هکتار باغ گوجه سبز سرخه سامانه آبیاری نوین دارد
  • برداشت توت فرنگی از مزارع مازندران (فیلم)
  • عرضه سیب زمینی ایرانشهر به بازار مصرف
  • پیش بینی برداشت ۴٠٠هزار تن گندم از مزارع استان ایلام
  • خرید بیش از ۲۱ هزار تن گندم در سیستان و بلوچستان