Web Analytics Made Easy - Statcounter

دانش > پزشکی - همشهری آنلاین:
محققان دریافتند درمان جدید احتمالی اگزما می‌تواند به کاهش شدت بیماری آسم هم کمک کند.

به گزارش خبرنگار مهر، به گفته محققان کودکان مبتلا به نوعی اگزما پوستی موسوم به «درماتیت آتوپیک» در معرض ریسک بالا ابتلا به آسم در سنین بالا قرار دارند.

محققان همچنین عنوان می‌کنند که گردوغبارهای خانگی از عوامل اصلی ابتلا به هر دو بیماری آسم و درماتیت آتوپیک هستند، چراکه قرارگیری در معرض آنها باعث ایجاد التهاب می‌شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در این مطالعه، محققان با ایجاد یک مدل موشی، به بررسی رابطه بین این دو بیماری پرداختند.

جولی دکرز، سرپرست تیم تحقیق از مرکز تحقیقات دانشگاه جنت بلژیک، در این باره می‌گوید: «آزمایش ما نشان داد التهاب پوستی ناشی از ذرات گردوغبار خانگی منجر به تشدید التهاب آلرژیک می‌شود.»

وی در ادامه می‌افزاید: «این واکنش متفاوت از واکنش به قرارگیری مستقیم ریه‌ها در معرض گردو غبار خانه و بدون وجود التهاب پوستی است.»

تیم تحقیق در این آزمایش دو ترکیب ضدالتهابی کورتیکواستروئیدها و آگونیست‌های PPAR (آلفا) را در قالب یک درمان واحد بر روی موش‌ها ترکیب کردند.

این درمان ترکیبی به شکل موثری موجب تسکین درماتیت آتوپیک شد، اما در پیشگیری از واکنش آسم آلرژیک در ریه‌ها ناموثر بود.

به گفته محققان، «این درمان به شکل قابل توجهی موجب کاهش شدت آسم از طریق مقابله با یک عامل واکنش ایمنی در ریه‌ها شد. از این رو این درمان می‌تواند معالجه احتمالی برای التهاب پوست آلرژیک و تشدید آتوپیک باشد.»

در همین زمینه: ۱۰ گزینه غذایی سالم برای بهبود آسم ارتباط مصرف داروهای آسم با کابوس شبانه و افسردگی کودکان در آستانه فصل تشدید آسم ترکیبات تلخ موثر برای پیشگیری و درمان آسم رعدوبرق موجب افزایش حملات آسم می‌شود خنده و گریه شدید می‌تواند منجر به آسم شود! شیوع ۱۰ درصدی آسم در کودکان و نوجوانان ایرانی چند توصیه برای درمان اگزما در کودکان کهیر و اگزما، شایع‌ترین مشکلات پوستی فصل بهار

منبع: همشهری آنلاین

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.hamshahrionline.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «همشهری آنلاین» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۸۸۴۸۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جایگزینی گوشت گاو با ماهی می‌تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند

به گزارش گروه سلامت خبرگزاری علم و فناوری آنا، یک مطالعه جدید نشان می‌دهد که تغییر جهانی از مصرف گوشت قرمز به مصرف برخی ماهی‌ها می‌تواند به طور چشمگیری میزان مرگ و میر ناشی از بیماری‌های غیرواگیر را کاهش دهد.

ماهی‌های مانند شاه ماهی، آنچوی و ساردین منبع غنی امگا ۳ و سایر مواد مغذی ضروری هستند و همچنین از نظر زیست محیطی پایدارتر از گوشت قرمز هستند.

بر اساس یافته‌ها، جایگزینی گوشت قرمز با این نوع ماهی‌ها می‌تواند تا سال ۲۰۵۰ از مرگ ۷۵۰۰۰۰ نفر و کاهش ناتوانی مرتبط با بیماری‌های مرتبط با رژیم غذایی جلوگیری کند.

محققان تاکید می‌کنند که این تغییر رژیم غذایی می‌تواند به‌ویژه برای کشور‌های با درآمد پایین و متوسط به دلیل مقرون‌به‌صرفه بودن و فراوانی این ماهی‌ها در آن مناطق، مفید باشد.

محققان سناریو‌های متمایزی را برای ارزیابی اثرات جایگزینی گوشت قرمز با ماهی بر اساس روند‌های غذایی پیش بینی شده در ۱۳۷ کشور تا سال ۲۰۵۰ ایجاد کردند.

آنها از یک چارچوب ارزیابی ریسک مقایسه‌ای استفاده کردند تا بررسی کنند که چگونه چنین جایگزینی می‌تواند بار جهانی بیماری‌های غیرواگیر مرتبط با رژیم غذایی را در بزرگسالان کاهش دهد.

در میان سناریو‌های پیشنهادی، اولویت توزیع ماهی در مناطق با مصرف کم ماهی، به ویژه در کشور‌های با درآمد پایین و متوسط، بیشترین امید را در کاهش بار بیماری‌های کلی نشان داد.

تجزیه و تحلیل جامع آنها نشان داد که جایگزینی گوشت قرمز با ماهی می‌تواند به طور بالقوه با کاهش بیماری‌های مرتبط با رژیم غذایی تا سال ۲۰۵۰ بین ۵۰۰۰۰۰ تا ۷۵۰۰۰۰ زندگی را نجات دهد.

به گفته محققان، اجرای این تغییر همچنین می‌تواند به کاهش ۸ تا ۱۵ میلیون مورد زندگی با ناتوانی کمک کند، که در درجه اول به نفع کشور‌های کم درآمد و متوسط درآمد است.

محققان خاطرنشان می‌کنند که نزدیک به نیمی از مرگ و میر‌های جهانی مرتبط با بیماری‌های غیرواگیر به بیماری‌های مانند بیماری عروق کرونر قلب، سکته مغزی، دیابت و سرطان کولورکتال نسبت داده می‌شود.

محققان این فواید را عمدتاً به اسید‌های چرب امگا ۳ ماهی مانند EPA و DHA نسبت می‌دهند که در کاهش التهاب، فشار خون، کلسترول بد (LDL) و سطوح تری گلیسیرید موثرند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • به ازای هر ۸۴۰ تولد یک نوزاد دچار شکاف لب می‌شود
  • روشی که طول عمر شما را بیشتر می‌کند
  • کوچک‌ترین ایمپلنتی که با تحریک مغز اختلالات عصبی را درمان می‌کند
  • رژیم غذایی DASH در کاهش خطرات پس از درمان سرطان سینه موثر است
  • ورزش ممکن است پیری را معکوس کند
  • نام بیماری ترانه علیدوستی اعلام شد
  • برای طول عمر به جای گوشت گاو، ماهی بخورید!
  • ۶ دمنوش عالی برای داشتن پوستی شفاف
  • ۶ دمنوش‌ عالی برای داشتن پوستی شفاف
  • جایگزینی گوشت گاو با ماهی می‌تواند از مرگ زودهنگام جلوگیری کند