Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «فردا»
2024-04-30@18:49:51 GMT

بهای نفت برنت به ۶۹.۸۳ دلار در هر بشکه رسید

تاریخ انتشار: ۴ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۷۸۸۶۹۷

بهای نفت برنت به ۶۹.۸۳ دلار در هر بشکه رسید

بهای معاملات نفت برنت با ۱۳ سنت کاهش نسبت به قیمت نهایی روز سه‌شنبه، به ۶۹.۸۳ دلار در هر بشکه رسید.

باشگاه خبرنگاران جوان: به نقل از رویترز؛ بهای معاملات نفت برنت با ۱۳ سنت کاهش نسبت به قیمت نهایی روز سه‌شنبه، به ۶۹.۸۳ دلار در هر بشکه رسید.

بهای معاملات وست تگزاس اینترمدیت آمریکا با چهار سنت کاهش نسبت به قیمت نهایی روز گذشته، ۶۴.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!
۴۳ دلار در هر بشکه بود. به گفته معامله‌گران؛ قیمت‌ها از انتشار آمار آمریکا که افزایش ذخایر نفت و بنزین را نشان داد تحت فشار منفی قرار گرفتند.

موسسه آمریکن پترولیوم اواخر روز سه‌شنبه اعلام کرد: ذخایر نفت آمریکا پس از ۹ هفته کاهش متوالی، در هفته منتهی به ۱۹ ژانویه به میزان ۴.۸ میلیون بشکه افزایش یافته و به ۴۱۶.۲ میلیون بشکه رسیده است. ذخایر بنزین در همین مدت ۴.۱ میلیون بشکه افزایش یافت، در حالیکه فعالیت پالایشگاهی ۴۲۰ هزار بشکه در روز کاهش داشت. در آسیا مازاد عرضه بنزین سود پالایشگاه برای این محصول را به پایین‌ترین میزان از سال ۲۰۱۵ کاهش داد.

در بحبوحه این شاخص‌های ضعیف، معامله‌گران برای حمایت در برابر کاهش احتمالی قیمت‌های نفت دست به کار شدند. آمار معاملات نشان داد پیشنهادات فروش برنت در قیمت‌های ۷۰ دلار، ۶۹ دلار و ۶۸ دلار در هر بشکه از اواسط هفته گذشته در بازار بورس اینر کانتیننتال افزایش یافته است. در حال حاضر پیشنهاد‌ها برای فروش برنت بسیار بیشتر از درخواست‌های خرید است. این افزایش پیشنهاد‌های فروش، نتیجه انباشته شدن میزان متنابهی قرارداد‌های خرید است که طی ماه‌ها افزایش قیمت‌های نفت روی داده است.

با وجود این معامله‌گران می‌گویند؛ قیمت‌های نفت بعید است ریزش قابل توجهی پیدا کند، زیرا بازار‌ها همچنان از رشد اقتصادی مطلوب و همچنین محدودیت‌های عرضه تولیدکنندگان اوپک و غیراوپک به خوبی پشتیبانی شده‌اند.

طبق یافته‌های یک نظرسنجی که جدیدترین نشانه از رشد اقتصادی جهانی است، فعالیت تولیدکنندگان ژاپنی در ژانویه با سریع‌ترین روند در چهار سال گذشته گسترش یافت. رشد اقتصادی به معنای رشد مطلوب تقاضا برای نفت است که همزمان با محدود شدن عرضه به دلیل اجرای توافق کاهش تولید اوپک روی داده است. لینک کوتاه خبر: farda.fr/003Fnq

منبع: فردا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.fardanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فردا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۸۸۶۹۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تداوم کاهش تورم شاخص بهای تولیدکننده در فروردین‌ماه ۱۴۰۳

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از روابط عمومی بانک مرکزی، با توجه به نامگذاری سال ۱۴۰۳ با عنوان «جهش تولید با مشارکت مردم»، سیاست بانک مرکزی در سال جاری هدف‌گذاری برنامه‌ریزی شده برای تداوم کاهش تورم و نرخ رشد نقدینگی به همراه هدایت هدفمند اعتبارات بانکی به سمت تولید است. در همین راستا بررسی‌ها نشان می‌دهد سیاست‌ها و اقدامات اتخاذ شده توسط مجموعه اقتصادی دولت و بانک مرکزی در ابتدای سال جدید در راستای بهبود متغیرهای کلان اقتصادی و به خصوص مهار تورم موفقیت‌آمیز بوده است. به طوری که بررسی تحولات شاخص بهای تولیدکننده بیانگر ادامه روند کاهشی این شاخص در فروردین سال ۱۴۰۳ می‌باشد. بر اساس آخرین آمار، تورم دوازده‌ماهه شاخص بهای تولیدکننده از ۳۷.۳ درصد در فروردین ماه سال ۱۴۰۲ به ۳۱.۲ درصد در فروردین‌ماه ۱۴۰۳ کاهش یافته که موید کاهش ۶.۱ واحد درصدی نرخ تورم شاخص بهای تولیدکننده در این مقطع است.

در همین راستا تورم نقطه به نقطه شاخص بهای تولیدکننده نیز در ادامه روند کاهشی خود از سال گذشته، با ۱۶.۹ واحد درصد کاهش از ۴۰.۷ درصد در فروردین ۱۴۰۲ به ۲۳.۸ درصد در فروردین‌ماه سال جاری رسیده است. بررسی تحولات شاخص بهای تولیدکننده به تفکیک گروه‌های اصلی «کالا» و «خدمت» در فروردین ماه سال ۱۴۰۳ حاکی از کاهش تورم نقطه به نقطه هر دو گروه اختصاصی «کالا» و «خدمت» به ترتیب از ۴۱.۰ و ۴۰.۰ درصد در فروردین سال ۱۴۰۲ به ۲۰.۶ و ۳۱.۴ درصد در فروردین سال ۱۴۰۳ است.
تورم ماهانه شاخص بهای تولیدکننده در فروردین‌ماه ۱۴۰۳ به ۱.۳ درصد رسید. بررسی تورم ماهانه به تفکیک گروه‌های اختصاصی «کالا» و «خدمت» نیز حاکی از تحقق تورم ۲.۱ درصدی گروه کالا (ضریب اهمیت ۶۵.۷ درصد) با سهم از تورم ۱.۴ واحد درصد و تورم ۰.۴- درصدی خدمات (ضریب اهمیت ۳۴.۳ درصد) با سهم از تورم ۰.۱- واحد درصد می‌باشد.


شاخص بهای تولیدکننده - فروردین ۱۴۰۳

‌ کد خبر 6090650 محمدحسین سیف اللهی مقدم

دیگر خبرها

  • نزول بیت‌کوین و اتریوم / قیمت روز ارزهای دیجیتال
  • قیمت طلا به ۲۳۳۱ دلار رسید
  • ترمز طلای جهانی در مسیر صعود
  • قیمت جهانی نفت امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۱ |برنت ۸۸ دلار و ۳۳ سنت شد
  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۱۱
  • چشم بازار نفت به خاورمیانه/ ضعف کوتاه‌مدت نفت نشانه چیست؟
  • جدیدترین قیمت رمزارزها در جهان: ۹ ارديبهشت
  • ریزش سنگین دلار در بازار تهران؛ بازگشت دوباره به کانال ۵۰ هزاری را شاهدیم؟
  • تداوم کاهش تورم شاخص بهای تولیدکننده در فروردین‌ماه ۱۴۰۳
  • نزول طلا و ارز ادامه دارد | افزایش تیراژ تولید خودرو