Web Analytics Made Easy - Statcounter

یک کارشناس مکانیک گفت: به طور میانگین اتوبوس‌ها از هر ۱۲ ساعت ۷ ساعت در جا کار می‌کنند که باعث هدر رفت ۹ میلیون لیتر سوخت در سال می‌شود.

به گزارش گروه اجتماعی خبرگزاری آنا، مهدی دوزندگان با اشاره به مصوبه هیات دولت در خصوص استاندارد یورو ۴ به اضافه فیلتر اظهار کرد: پس از این مصوبه کارگروهی برای تنظیم راهنما و جزئیات این مصوبه تشکیل شد، اما متاسفانه سند تهیه شده تا امروز منتشر نشده؛ به همین دلیل این قانون در اجرا با چالش‌های فراوان مواجه شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

این کارشناس مکانیک افزود: با وجود چالش‌هایی همچون کیفیت میزان گوگرد سوخت در کشور، برخی خودروسازان داخلی با همکاری شرکت‌های معتبر خارجی موفق به تولید خودروهای مجهز به فیلتر دوده سازگار با شرایط کشور شده‌اند.

وی با بیان اینکه آمار دقیقی از نصب فیلتر در خودروها وجود ندارد، گفت: براساس اظهارات تولیدکنندگان حداکثر ۱۰ هزار فیلتر روی خودروها نصب شده است که متاسفانه تعدادی زیادی از این فیلترها به دلیل فقدان نظارت و عدم شفافیت در جزئیات قانون پس از مدت کوتاهی باز میشوند.

دوزندگان با اشاره به اینکه شرایط در کلانشهرها به خصوص برای شرکت‌های اتوبوسرانی متفاوت است، اظهار کرد: برای اتوبو‌س‌ها سوخت مناسبی در اختیار داریم و هیچ چالش بزرگی در خصوص تجهیز اتوبوس‌های دیزلی به فیلتر دوده وجود ندارد. به طوری که از سه سال گذشته انواع فیلترها با سوخت‌های ایرانی تست و مناسب ترین فیلترها برای شرایط موجود در ایران مشخص و در حال حاضر ۵۰ فیلتر بر روی اتوبوس‌های تهران نصب شده که به زودی به ۲هزار دستگاه افزایش خواهد یافت.

وی یکی از چالش‌های مهم کشور را کیفیت سوخت دانست و گفت: اگرچه اقدامات خوبی برای بهبود سوخت صورت گرفته و به طور مثال میزان گوگرد در سوخت کلانشهرها در سال ۹۲ که حدود 8 هزار ppm بود، در سال ۹۵ به زیر ۵۰ ppm رسیده است، که امیدواریم به تمام شهرهای کشوری تسری یافته و در آینده مشکلات سطح گوگرد سوخت به طور کامل حذف شود.

وی با اشاره به فقدان تدوین جزئیات مصوبه یورو ۴ به اضافه فیلتر و نظارت بر این مصوبه گفت: به روز رسانی مراکز معاینه فنی و انتشار جزئیات قانون فیلتر در سال آینده به صورت جدی تر دنبال خواهد شد.

منبع: آنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت ana.press دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «آنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۸۹۰۵۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراجعه بیش از ۸۰ هزار دستگاه خودروی سنگین به مراکز معاینه فنی استان همدان 

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما استان همدان، مهرداد آهکی گفت: هدف از معاینه فنی خودرو‌های سنگین، افزایش سطح ایمنی برای کاربران جاده‌ای در محور‌های مواصلاتی، کاهش ترافیک حاصل از نقص فنی خودرو و در نهایت حفظ محیط زیست در برابر آلودگی هواست که می‌تواند نقش پدافند غیرعامل در چرخه صنعت حمل و نقل جاده‌ای را نیز ایفا کند.

او با اشاره به فعالیت ۵ مرکز معاینه فنی سنگین در استان همدان تصریح کرد: یک مرکز در شهرستان همدان به سمت ملایر کیلومتر ۶، یک مرکز در شهرستان ملایر محور اراک کیلومتر ۱۰، یک مرکز در شهرستان نهاوند، یک مرکز در شهرستان اسدآباد و یک مرکز دیگر در شهرستان کبودرآهنگ از آمادگی لازم برای خدمت‌رسانی به‌منظور انجام معاینات فنی برخوردارند.

مدیر کل راهداری و حمل و نقل جاده‌ای استان همدان گفت: در سال ۱۴۰۲، ۸۰ هزار و ۶۸۰ دستگاه انواع وسیله نقلیه سنگین به ۵ مراکز معاینه فنی فعال در این استان مراجعه کرده درحالی‌که در سال ۱۴۰۱ این میزان ۷۸ هزار و ۸۴۸ دستگاه بوده است که شاهد افزایش ۲ درصدی هستیم.

مهرداد آهکی افزود: در سال ۱۴۰۲ از مجموع وسایل نقلیه سنگین مراجعه کننده به مراکز معاینه فنی در استان، ۶۴ هزار و ۲۴۵ دستگاه موفق به اخذ کارت معاینه فنی شده، و ۱۶ هزار و ۴۳۵ دستگاه در انجام تست‌های مکانیزه مردود شده اند.

او تصریح کرد: در مراکز فوق‌الذکر، علاوه بر بازدید‌های ظاهری شامل کیفیت آج لاستیک‌ها، شیشه‌ها و آینه‌ها، چراغ‌ها، کمربند ایمنی، کپسول آتش نشانی، باک‌ها، درب‌ها و موارد ایمنی داخل خودرو، آزمون‌های مکانیزه شامل تست ترمز، لغزش جانبی چرخ‌ها، تست آلاینده‌ها، کیلومترشمار و تست نور انجام می‌شود.

دیگر خبرها

  • تعیین ۶۰۰ میلیون یورو اعتبار برای واردات اتوبوس برون‌شهری ویژه اربعین
  • تخصیص ۶۰۰ میلیون یورو برای واردات اتوبوس برون‌شهری ویژه اربعین
  • موارد مطرح شده شهروندان در تماس با سامانه پاسخگو ستاد معاینه فنی تهران
  • تاکید بر بروز رسانی دانش پژوهشگران بخش کشاورزی
  • مراجعه بیش از ۴۶ هزار ناوگان سنگین به مراکز معاینه فنی سیستان وبلوچستان
  • مراجعه ۸۰ هزار خودروی سنگین به مراکز معاینه فنی استان همدان
  • مراجعه بیش از ۸۰ هزار دستگاه خودروی سنگین به مراکز معاینه فنی استان همدان 
  • ورود ماهانه ۱۵ دستگاه اتوبوس به چرخه خدمت‌رسانی مشهد
  • معاینه فنی ۸۰ هزار دستگاه خودروی سنگین استان همدان ​
  • لزوم ضابطه‌مند کردن داشتن معاینه فنی تهران برای تردد در پایتخت