Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - استاندار کرمانشاه گفت: ما در استان کرمانشاه با توجه به شناختي که از مشکلات داريم بايد تصميمات درست و صحيح را اتخاذ کنيم و اگر مديري در اين راستا ريسک پذير نيست و توانايي حل مشکلات را ندارد بهتر است که استعفا بدهد.
به گزارش خبرگزاري آريا ؛ مهندس هوشنگ بازوند در جلسه کارگروه آب و کشاورزي استان با اشاره به مهمترين مشکل استان يعني "بيکاري" خواستار ريسک پذيري مديران در انجام کارها شد و اظهار داشت: مديري که قدرت تصميم گيري در استان را با توجه به شرايط موجود نداشته باشد و تمامي کارها را محول به اتخاذ تصميمات خارخ از استان نمايد، استان کرمانشاه به چنين مديري نياز ندارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وي بيان داشت: مدير با توجه به اختيارات خود و ريسک پذيري بايد تصميم قاطعي براي حل مشکلات و برون رفت از مشکلات اتخاذ کند زيرا اين مديران استان هستند که بايد در مقابل بيکاران پاسخگو باشند و اگر مديري فقط چشم به اتخاذ تصميمات خارج از استان دارد، آيا مديران در بخش هاي مختلف وزارتخانه ها خود را پاسخگوي حل مشکلات بيکاران استان مي دانند؟
مقام عالي استان با بيان اينکه ما مدير شديم که مشکلات مردم را حل کنيم، تاکيد کرد: ما در استان کرمانشاه با توجه به شناختي که از مشکلات داريم بايد تصميمات درست و صحيح را اتخاذ کنيم و اگر مديري در اين راستا ريسک پذير نيست و توانايي حل مشکلات را ندارد بهتر است که استعفا بدهد.
استاندار کرمانشاه گفت: با توجه به فلسفه کاري مديران، اگر همه چيز را به مرکز محول سازيم پس اختيار مدير کجاست؟ زيرا اين ما هستيم که بايد با توجه به منافع استان و براي حل مشکلات سريعتر بيکاران، تصميمات لازم را اتخاذ کنيم.
مهندس بازوند اظهار داشت: وقتي منابعي همچون آب که در استان وجود دارد اختيار تخصيص و چگونگي اختصاص آن به طرح هاي کشاورزي با توجه به مصرف بهينه آن با خود استان است و ضرورتي ندارد که منتظر دستورالعمل از بيرون استان باشيم.
وي حل عمده مشکل بيکاري را در گرو ريسک پذيري و شجاعت مديران و حذف سيستم بورکراسي عنوان کرد و گفت: اشتغال براي اينکه در جامعه اي ايجاد شود عمده آن به حذف بورکراسي بستگي دارد و در مرحله بعد احترام به سرمايه گذاران بايد مد نظر قرار گيرد و بايد توجه داشت که اعتبار و منابع فقط تا 20 درصد رفع کننده مشکلات مربوط به بيکاري هستند.
وي از جهادکشاورزي و امور آب استان خواست که با همکاري يکديگر نسبت به معرفي سه قطعه زمين با هکتار مناسب در سامانه گرمسيري براي واگذاري و اجراي آنها به سرمايه گذاران اقدام کنند.
استاندار کرمانشاه در ادامه به توسعه کشت گلخانه در استان تاکيد کرد و گفت: اگر تاکنون در راستاي توسعه کشت گلخانه در استان اقدام مناسبي صورت انجام نشده بدون ترديد با توجه به ظرفيت هاي موجود يک فرصت سوزي در استان صورت گرفته است.
مهندس بازوند اظهار داشت: قطار توسعه گلخانه براي توسعه کشاورزي در کشور به راه افتاده و اگر ما در استان کرمانشاه بهره اي از اين قطار نبريم بدون ترديد مورد انتقاد آيندگان قرار خواهيم گرفت.
وي با اشاره به درآمد بالا و استفاده از مصرف آب کمتر در کشت محصولات گلخانه اي گفت: واقعاً براي استاني همانند استان کرمانشاه پذيرفتني نيست که تنها نيم درصد از سهم کشت گلخانه اي در کشور برخوردار باشد و اگر به استان هاي همجوار نگاه کنيم در اين زمينه بسيار جلوتر از استان کرمانشاه هستند.
استاندار کرمانشاه تصريح کرد: با آماده سازي و معرفي قطعه هاي زمين مي توان هلدينگ هاي شرکت بزرگ را براي توسعه کشت گلخانه اي در استان ترغيب و تشويق نمود و اين کار به مقداري تلاش و برنامه ريزي نياز دارد.
وي با بيان اينکه اولويت تمامي ساختارهاي اداري در کشور توسعه کشت گلخانه است، گفت: استان کرمانشاه با توجه به مزيت هاي ويژه خود از يک طرف و داشتن نرخ بيکاري بالا از طرف ديگر چرا نبايد از اين فرصت استفاده کند؟
وي از سازمان جهادکشاورزي استان خواست اقدامات خود را براي برگزاري همايشي جهت معرفي ظرفيت هاي استان در بحث توسعه کشت گلخانه اي در اسفند ماه با دعوت از سرمايه گذاران توانمند و متخصص که در اين راستا در کشور مشغول به فعاليت هستند، بکار گيرد.
مهندس بازوند ادامه داد: بدون شک زماني که کشاورزان سودآوري اين طرح را مشاهده کنند زمين هاي خود را به کشت گلخانه اي اختصاص خواهند داد.
مقام عالي استان تاکيد کرد: سازمان جهادکشاورزي موظف به تهيه برنامه اي مدون براي توسعه کشت گلخانه اي با هدف شناسايي و معرفي ظرفيت هاي لازم در اين بخش است زيرا کشاورزي سنتي ديگر پاسخگو نيست.

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۹۰۲۱۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

خام فروشی محصولات یکی از عوامل اصلی درآمد پایین کشاورزان

ایسنا/خراسان رضوی مدیر جهاد کشاورزی خوشاب، خام فروشی محصولات را یکی از عوامل اصلی پایین بودن درآمد کشاورزان در این شهرستان عنوان کرد.

ابراهیم رودسرابی در گفت و گو با ایسنا، حمایت از سرمایه‌گذاری در صنایع جانبی محصولات کشاورزی در خوشاب را ضروری دانست و افزود: ایجاد ارزش افزوده برای محصولات کشاورزی و دامی نقش مؤثری بر اقتصادی کردن تولید محصولات در این بخش دارد.

وی خام فروشی محصولات را یکی از عوامل اصلی پایین بودن درآمد کشاورزان دانست و افزود: ایجاد صنایع تبدیلی و تکمیلی محصولات کشاورزی در مقیاس‌های مختلف تأثیر بسزایی در ارزش افزوده محصولات خواهند داشت و به این منظور حمایت‌های همه جانبه از سرمایه‌گذاران در این حوزه صورت می‌پذیرد.

رودسرابی با اشاره به تولید هزاران تن انواع محصول کشاورزی و دامی ازجمله پسته، تخمه هندوانه آجیلی، انگور، زیره، زعفران و سایر محصولات کشاورزی در شهرستان افزود: ایجاد، توسعه و تکمیل واحدهای فرآوری و بسته‌بندی محصولات کشاورزی باعث رونق اقتصادی در بخش کشاورزی شهرستان خواهد شد.

وی در همین خصوص به اهمیت ویژه کارگاه‌های کوچک روستایی در فرآوری محصولات تولیدی اشاره کرد و بر حمایت جهاد کشاورزی از ایجاد کارگاه‌های مذکور در قالب مشاغل خرد و خانگی تأکید کرد.

مدیر جهاد کشاورزی خوشاب خام فروشی را آفت محصولات کشاورزی دانست و گفت: بدون شک از طریق پایدارسازی درآمدهای کشاورزی می‌توان شاهد توسعه کشاورزی پایدار در شهرستان خوشاب بود.

وی در ادامه به اهمیت گسترش کشت گلخانه‌ای اشاره کرد و افزود: با پیگیری‌های انجام شده توسط جهاد کشاورزی شهرستان تاکنون ۴ مورد پروانه تأسیس واحد گلخانه‌ای به مساحت ۱۲ هزار متر مربع صادر شده است.

رودسرابی با بیان اینکه در سال جدید ۶۰۰۰ متر مربع گلخانه به بهره‌برداری رسیده و به کشت سبزی و صیفی‌جات اختصاص یافته است، عنوان کرد: توسعه کشت گلخانه‌ای بستری برای افزایش تولید محصولات کشاورزی است.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خوشاب با اشاره به اینکه با بهره‌برداری از واحدهای جدید گلخانه در شهرستان زمینه اشتغال برای ۱۵ نفر فراهم شده است، توسعه کشت‌های گلخانه‌ای را بستری برای افزایش تولید محصولات و رونق کشاورزی در منطقه و همچنین افزایش بهره‌وری آب دانست و افزود: یکی از اولویت‌های مدیریت جهاد کشاورزی خوشاب در زیر بخش باغبانی توسعه گلخانه‌ها و کشت در محیط‌های کنترل شده است.

رودسرابی ادامه داد: راه‌اندازی واحدهای گلخانه‌ای در راستای استفاده بهینه از آب، تولید محصولات کشاورزی با کیفیت و استفاده مناسب از انرژی و کاهش هزینه‌های کاشت، داشت و برداشت محصولات است.

وی با بیان اینکه برنامه توسعه گلخانه‌ها در سال‌های آتی، همچنان از اولویت کاری واحد باغبانی شهرستان است، اذعان کرد: با توجه به محدودیت‌های منابع آبی، احداث و توسعه گلخانه‌ها باید با سرعت بیشتری گسترش یافته و توسعه کشت محصولاتی چون سبزی و صیفی به دلیل صرفه اقتصادی و بازار فروش در اولویت قرار گیرد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خوشاب ترویج و توسعه گلخانه‌ها را در راستای کاهش مصرف آب در بین کشاورزان بسیار مثمر ثمر دانست و گفت: با توجه به اینکه پرورش محصولات در فضای بسته و گلخانه‌ای علاوه بر آب‌بری کم باعث ایجاد اشتغال و درآمد پایدار می‌شود از تمامی سرمایه‌گذارانی که در این بخش سرمایه‌گذاری می‌کنند حمایت می‌کنیم.

وی همچنین به وضعیت نوغانداری در شهرستان اشاره کرد و افزود: برای رونق این صنعت تاکنون جلسات بسیاری در شهرستان برگزار شده و به نتایج خوبی نیز رسیده‌ایم.

رودسرابی خاطرنشان کرد: پیرو انعقاد تفاهم‌نامه مدیریت جهاد کشاورزی و کمیته امداد شهرستان، در راستای اجرای هرچه بهتر تفاهم‌نامه، با هدف شناسایی متقاضیان پرورش کرم ابریشم، جذب حداکثری تخم نوغان و برنامه‌ریزی ارائه آموزش‌های لازم در راستای مدیریت پرورش کرم ابریشم در شهرستان جلساتی برگزار شده است.

وی ادامه داد: سال گذشته تعداد ۹۵ نوغاندار، آموزش‌های لازم را در قالب کلاس‌های آموزشی دریافت کردند و تعداد ۲۴۲ جعبه تخم نوغان در شهرستان توزیع شد که منتج به تولید بالغ‌بر ۸ تن پیله تر در شهرستان شد.

مدیر جهاد کشاورزی شهرستان خوشاب با بیان اینکه می‌توان متوسط تولید پیله تر از هر جعبه در سال گذشته را معادل ۳۵ کیلو در نظر گرفت، افزود: در سال جدید تعهد شهرستان در جذب تخم نوغان، تعداد ۲۷۰ جعبه است که برنامه‌ریزی‌های لازم برای جذب حداکثری انجام شده است.

شهرستان خوشاب با ۳۶ هزار هکتار کشتزار و باغ، ۲۲۵ حلقه چاه عمیق و نیمه عمیق، ۲۶۵ رشته قنات و ۲ رودخانه دائمی، یکی از قطب‌های کشاورزی غرب خراسان رضوی است.

سلطان‌آباد، مرکز شهرستان ۳۸ هزار نفری خوشاب در ۱۷۵ کیلومتری غرب مشهد واقع است.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • خام فروشی محصولات یکی از عوامل اصلی درآمد پایین کشاورزان
  • رفع مشکلات مناطق سیل‌زده خراسان جنوبی تکلیف مدیران است
  • بازار هیپنوتیزم در شبکه‌های اجتماعی/ هیپنوتیزم چیست و اصلا فایده‌ای هم دارد؟
  • نظام آموزشی کارآمد بسیاری از مشکلات و چالش‌های کشور را حل می‌کند
  • رفع مشکل بیکاری در لرستان نیازمند اعتبار و سرمایه‌گذاری است
  • مدیران شهرستان بوشهر پیگیر جذب اعتبارات استانی و ملی باشند
  • طرح مشکلات بانکی خراسان شمالی در هیئت دولت
  • ۲۵۰۰ میلیارد تومان برای توسعه زیرساخت‌های آموزشی بوشهر اختصاص می‌یابد
  • اتریوم و کاردانو چه تفاوتی دارند؟
  • پیشنهاد استاندار هرمزگان برای ایجاد ‌راه زمینی به کیش