Web Analytics Made Easy - Statcounter

امام جمعه اصفهان گفت: علما مرزبانان جامعه اسلامی هستند تصریح کرد: عالمان مردم را از فتنه ها و دام های شیاطین آگاه می کنند و بر آنان روشنگری می کنند که اگر در دام شیاطین بیفتند به چه بلایی دچار خواهند شد براین اساس همواره از مرز اسلام پاسبانی می کنند

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ به نقل از مباحث، آیت الله سید یوسف طباطبایی نژاد پیش از ظهر امروز در مراسم بزرگداشت  آیت الله سیدمحمدعلی صادقی رئیس اسبق حوزه علمیه اصفهان با اشاره به ضرورت علم اندوزی عنوان کرد: اسلام به آموختن هر آنچه که مورد نیاز جامعه اسلامی باشد توصیه کرده اما مراد از عالم در روایات علمای دینی هستند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی با بیان اینکه علما مرزبانان جامعه اسلامی هستند تصریح کرد: عالمان مردم را از فتنه ها و دام های شیاطین آگاه می کنند و بر آنان روشنگری می کنند که اگر در دام شیاطین بیفتند به چه بلایی دچار خواهند شد براین اساس همواره مرز اسلام را پاسبانی می کنند
امام جمعه  اصفهان در ادامه اظهار کرد: امام صادق علیه السلام می فرمایند: هرکس از شیعیان عالم به شریعت ما باشد و شیعیان را از ظلمت جهل بسوی نور علمی که اهل بیت به آنها دادند خارج کند در روز قیامت در صحرای محشر حضور می یابد در حالی که بر سرش تاجی از نور است که این تاج همه محشر را نورانی می کند.
وی با بیان اینکه این تاج نور به هرکسی عطا نخواهد شد افزود: برای اینکه به این درجات برسیم باید در جهت علم آموزی و آموختن آن به دیگران تا آخرین لحظه عمر با تمام توان تلاش کنیم.
مدیر حوزه علمیه اصفهان با اشاره به اینکه بهترین مصداق عالم شیعه که در روایت فوق ذکر شد آیت الله صادقی بودند تشریح کرد: هرچه ایشان را ملاقات کردم یا در راه درس بود و یا در راه حرم که بیشتر با استاد خویش مرحوم آیت الله فانی ارتباط داشت.
وی با بیان اینکه حوزه نجف پس از بیرون راندن علمای ایرانی توسط صدامیان ضربه سنگینی دید خاطرنشان کرد: بهترین علمایی که در حوزه نجف زبانزد بودند ایرانی ها بودند اما این علما در کشور پخش شدند و هرکجا که قرار گرفتند منطقه ای را روشن کردند.
عضو خبرگان رهبری با اشاره به اینکه آیت الله صادقی وقتی به اصفهان آمدند شاگردان خوبی را تربیت کردند افزود: ایشان تا آخرین لحظه عمر با برکت خود در راه تربیت و روشنگری تلاش کردند و مصداق بارز لایکلف الله نفسا الا وسعها بودند چرا که تا نفس داشتند کار کردند.
وی با بیان اینکه علما نباید در سنین کهنسالی دست از ترویج علم بردارند تاکید کرد: همانطور که آموزش دادن علم دائمی است و باید تا پایان عمر تعلیم شود آموختن علم هم دائمی است چراکه تا آخر عمر هم که تلاش کنیم نمی توانیم قطره ای از علم اهل بیت را بیاموزیم.
آیت الله طباطبایی نژاد در توصیه ای به علما گفت: همه ما باید به اندازه وسعمان برای اسلام تلاش کنیم که معنی حقیقی وسع تا زمانی است که انسان بیهوش شود و از حال برود براین اساس پیری و بیماری نباید باعث توقف فعالیت علمی شود همانطور که نماز را باید تا زمانی که جان داریم اقامه کنیم.
وی در پایان خاطرنشان کرد: طلاب و روحانیون نباید به بهانه کهولت سن یا بیماری از تبلیغ و ترویج دین غفلت ورزند هرکس باید به هر اندازه می تواند در راستای ترویج رسالت الهبیت تلاش کند

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۹۰۷۹۰ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

ترویج فرهنگ دینی و اسلامی بهترین خدمت به جامعه است

به گزارش گروه آموزش و دانشگاه خبرگزاری علم و فناوری آنا، نشست منطقه‌ای واحد‌های دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران به منظور برنامه ریزی برگزاری چهارمین جشنواره امامت و مهدویت، با حضور مدیرعامل موسسه امامت و مهدویت و با حضور واحد‌های دانشگاهی این استان به میزبانی دانشگاه آزاد دماوند برگزار شد.

به منظور حضور در این نشست سید جواد جعفری مدیرعامل موسسه امامت و مهدویت و دیگر همراهان در مزار شهدای گمنام واحد دماوند حضور یافته و در طلیعه برگزاری جلسات هماهنگی چهارمین جشنواره امامت و مهدویت با آرمان‌های بلند شهدای انقلاب اسلامی تجدید بیعت کردند.

در ابتدای این نشست سید جواد جعفری مدیرعامل موسسه امامت و مهدویت؛ با تاکید بر این که باید شاکر و قدردان خداوند باشیم که در زمانه‌ای بسر می‌بریم که نظام جمهوری اسلامی ایران حاکم است گفت: ما در این نظام مقدس فرصت پیدا کرده ایم که در ساحت مقدس دانشگاه خدمت کنیم.

دبیر جشنواره امامت و مهدویت افزود: ترویج فرهنگ دینی و اسلامی بهترین خدمت به جامعه است و این خدمت در ادامه مسیر انبیا قرار دارد که به خدمتگزاران حوزه فرهنگ سپرده شده است.

وی با بیان اینکه خدمت در عرصه فرهنگ امامت و مهدویت و اهل بیت پیامبر نعمتی است که خداوند به ما ارزانی داشته است اظهار کرد: خدا را شاکریم که در این مسیر دوستان خوب وهمدلی داریم واین همدلی را می‌شود در نشست‌های منطقه‌ای جشنواره علمی فرهنگی وهنری امامت ومهدویت که به میزبانی واحد دماوند و با حضور فرهیختگان برگزار می‌شود به وضوح مشاهده کرد.

در ادامه این نشست پیام دکتر طهرانچی رئیس دانشگاه آزاد اسلامی مورد تبادل نظر قرار گرفت و نسبت به چگونگی اجرایی شدن مفاهیم زیارت جامعه کبیره از طریق تولید آثار فرهنگی وهنری تصمیمات لازم اتخاذ شد.

هم چنین در این نشست هریک از واحد‌های دانشگاهی استان تهران گزارشی از دوره سوم جشنواره را ارائه کردند.

در ادامه اولین نشست منطقه‌ای برنامه ریزی چهارمین دوره جشنواره علمی فرهنگی و هنری امامت و مهدویت، در خصوص بعضی از عناوین جشنواره تجدید نظر صورت گرفت و در بعضی عناوین نیز در بین واحد‌ها جابجایی صورت گرفت.

هم چنین در مقرر شد شاخص‌های فنی تولید پوستر جشنواره تدوین و به دبیرخانه‌های جشنواره ابلاغ شود.

واحد‌های دماوند، تهران مرکزی، اسلامشهر، ورامین، استاد فرشچیان، علوم و تحقیقات، علوم پزشکی، پرند، تهران جنوب، تهران شرق، تهران شمال و یادگار امام واحد‌های دانشگاهی منطقه یک چهارمین جشنواره امامت و مهدویت را تشکیل می‌دهند.

انتهای پیام/

دیگر خبرها

  • ترویج فرهنگ دینی و اسلامی بهترین خدمت به جامعه است
  • مسجد و هویت‌بخشی به محله
  • معلم، عنصری تاثیرگذار در تربیت دینی و اخلاقی دانش آموزان است
  • جامعه ما با شبیخون فرهنگی دشمن روبروست/پاسدار و نگهبان مساجد، علما و طلاب هستند
  • حوزه‌های علمیه مهمترین نقش تربیتی را در جامعه دارند
  • مأموریت‌گرا شدن دانشگاه‌ها از رسالت‌های اصلی استادان دانشگاه است
  • اعتلای فرهنگ جامعه از مسیر تعلیم و تربیت معلمان می‌گذرد
  • امام صادق (ع) جامعه بشری را هدایت کرد
  • امام صادق(ع) آغازگر جهاد در عرصه فقه و تربیت جامعه اسلامی بود
  • امام صادق (ع) بنیانگذار تمدن نوین بشری