Web Analytics Made Easy - Statcounter

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان گفت: باید با انتقال مفاهیم والای تربیتی به دانش‌آموزان کاری کنیم که اعتماد به نفس و شخصیت دانش‌آموزان بر همین اساس شکل گیرد. آموزش نباید نمره‌محور باشد.

به گزارش ایسنا، محمد تقی‌زاده در گردهمایی معلمان حق‌التدریس عشایری که امروز، چهارشنبه چهارم بهمن‌ماه در اهواز برگزار شد اظهار کرد: تاریخ ایران مدیون تاریخ عشایری است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

باید تلاش کنیم عدالت آموزشی در همه زمینه‌های سخت‌افزاری و نرم‌افزاری در مناطق عشایری برقرار شود. باید تلاش کنیم در مناطق عشایری نیروی کارآمد داشته باشیم. بزرگترین رسالت ما توانمندسازی نیروی انسانی است و دوام و قوام یک تمدن، فرهنگ، تاریخ و ادبیات متکی به نوع عملکرد نیروی انسانی است.

وی افزود: باید نیروی انسانی آگاه داشته باشیم. آموزش نیروی انسانی باید جزو اولویت‌های ما باشد. نیروهای حق‌التدریس و جدیدالورود باید بیشتر تحت پوشش کارگاه‌های آموزشی قرار گیرند. آموزش تنها آموزش الفبا، حساب و خواندن و نوشتن نیست و وظیفه اصلی آموزش و پرورش، تربیت انسان دانا است. تنها با آموزش الفبا مشکلات و آسیب‌های اجتماعی برطرف نمی‌شوند.

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان گفت: اختراع خط در 5 هزار سال پیش از میلاد مربوط به جیرفت کرمان در ایران بوده است. بیش از 7 هزار سال است که الفبا آموزش می‌دهیم، معنا و مفهوم ساده‌ترین واژه‌ها  یعنی محبت، دوستی، رفاقت، وحدت، هماهنگی و همدلی باید به خوبی به دانش‌آموزان آموزش داده شوند.

تقی‌زاده افزود: یک انسان دانا و نخبه انسانی است که ساده‌ترین واژه زندگی اجتماعی خود را بفهمد و آن‌ها را به کار ببندد و از توانایی، استعداد و ظرفیت‌های خود به خوبی استفاده کند. این مسیر واقعی زندگی علمی، فرهنگی و اجتماعی است. اگر این اتفاق بیافتد در علم، تکنولوژی و اقتصاد مشکل نخواهیم داشت.ما باید سهم بالایی در تولید علم و تکنولوژی در دنیا داشته باشیم. معنای نخبگی تنها موفقیت درسی نیست، بلکه هدف ما باید تربیت دانش‌آموز جامع‌پذیر باشد.

وی با اشاره به این‌که در خوزستان یک میلیون دانش‌آموز مشغول به تحصیل هستند، گفت: 70 هزار پرسنل در آموزش و پرورش فعالیت می‌کنند. خوزستان 600 سال قبل از آکسفورد دانشگاه داشت. معلمان ما باید با تاریخ اسلام و ایران کاملاً آشنا باشند و امروز باید بدانیم که فرزند ما باید برای چه چیزی تلاش کند، چه هویت و شخصیتی داشته باشد. اگر دانش‌آموز ضعیف داشته باشیم، در آینده انسان‌های تاریخ‌ساز نخواهیم داشت.

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان تصریح کرد: باید تلاش کنیم تا با انتقال مفاهیم والای تربیتی به دانش‌آموزان کاری کنیم که اعتماد به نفس و شخصیت دانش‌آموزان بر همین اساس شکل گیرد. آموزش نباید نمره‌محور باشد. تدوین برنامه توسعه آموزش و پرورش استان مهم‌ترین اقدام ما بوده و در این برنامه 20 اولویت برای آموزش و پرورش استان درنظر گرفته شده است. اولویت اول ما پیش دبستانی بود و اجباری شدن پیش دبستانی نقش مهمی در ارتقای شاخص‌های آموزشی دانش‌آموزان خوزستانی داشت.

تقی‌زاده خاطرنشان‌کرد: سالانه 7 هزار نفر متقاضی خروج از استان هستند. به کار گرفتن فرزندان فرهنگیان باید یکی از مهم‌ترین اولویت‌های ما باشد چراکه این اقدام نقش مهمی در حفظ نیروی انسانی در استان دارد. مشکل اساسی کشور بیکاری و عدم اشتغال است و در حال حاضر چهار هزار نفر در خوزستان معلم حق‌التدریس شدند با این کار جوانان صاحب مدرک در خوزستان به عنوان معلم حق‌التدریس مشغول به کار شدند. البته آموزش و پرورش اداره کاریابی نیست و هدف ما از این کار تنها کمک به حل مشکل اشتغال نبوده است.

وی با بیان این‌که در سال جاری 105 هزار نوآموز پیش‌دبستانی جذب شدند، گفت: در پیش دبستانی باید مسائل ساده را به دانش‌آموز آموزش دهیم. احترام به والدین، احترام به بزرگتر، محبت به هم‌نوع، نحوه برقرار ارتباط در جامعه باید در این دوره آموزش داده شود.

مدیرکل آموزش و پرورش خوزستان تاکید کرد: توجه ویژه به مدارس دخترانه از اولویت‌های 20 گانه آموزش و پرورش است. هر چه دختران جامعه ما باسوادتر باشند سطح فرهنگ عمومی جامعه بالاتر می‌رود.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۹۳۴۲۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

فعالیت کلاس‌های درس مدارس خوزستان تا روز آخر

به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان خوزستان، امین برملا اظهار کرد: مسائل آموزشی باید ریشه‌ای‌تر تحلیل شوند و برنامه بلندمدت‌تری برای برون‌رفت از این وضعیت و رفع مشکلات انجام شود. این کار آغاز شده است، اما نیازمند کمک سایر دوستان هستیم.

وی افزود: یکی از مشکلات در این زمینه این است که در خوزستان در هدایت تحصیلی، شرایط خوبی نداشتیم و سهم هدایت تحصیلی دانش‌آموزان در رشته‌های فنی و حرفه‌ای و کار و دانش در انتها بود و در نتیجه، انتخاب رشته نادرست در نمرات امتحانات پایانی تاثیرگذار بود. تلاش برای رفع این مساله در حال انجام است و نتایج آن را خواهیم دید.

معاون آموزش متوسطه اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان با اشاره به تحلیل نمرات نوبت اول و شناسایی دانش‌آموزان لازم‌التوجه گفت: بر اساس این اطلاعات، کلاس‌های آموزشی برای دانش‌آموزان لازم‌التوجه بر اساس دروس هدف تعیین‌شده در حال برگزاری است.

وی افزود: ۱۰ منطقه در استان خوزستان، بضاعت علمی و نیروی انسانی ضعیف‌تر دارند که برای بهبود وضعیت این مناطق، نیرو‌های سرگروه استان در حال برگزاری همایش‌های جمع‌بندی در این مناطق هستند.

برملا ادامه داد: همچنین روزانه دو سه وبینار آموزشی در مورد دروس هدف در کانال‌های دانش‌آموزی برگزار می‌شود تا آموزش در دورافتاده‌ترین نقاط توسط بهترین معلمان ارائه شود.

وی بیان کرد: از ظرفیت اپلیکیشن‌های آموزشی و تولید محتوا‌های آموزشی برای توانمندسازی معلمان توسط مولفان کتب درسی نیز استفاده شده است. در کنار آموزش، سنجش نیز در حال انجام است و آزمون‌ها از دروس هدف در سه پایه در حال برگزاری است و قرار است نتایج استخراج شود.

معاون آموزش متوسطه اداره‌کل آموزش و پرورش خوزستان با بیان اینکه در ایام نوروز ۹ هزار دانش‌آموز در پایگاه‌های مطالعاتی شرکت کردند، گفت: بعد از کنکور، این پایگاه‌ها دوباره فعال می‌شوند.

وی با تاکید بر لزوم برگزاری کلاس‌های درس تصریح کرد: پیش از این، بدعت تعطیلی کلاس‌ها را داشتیم. با نظارت‌های انجام‌شده فعالیت‌های آموزشی تا روز آخر استمرار خواهد داشت.

برملا با اشاره به تلاش برای بهبود رتبه علمی خوزستان بین دیگر استان‌ها گفت: طبق برنامه‌ریزی‌های انجام‌شده، امسال حتما رتبه علمی خوزستان ارتقا می‌یابد.

دیگر خبرها

  • پیش بینی ۵۲ میلیارد اعتبار در حوزه عمرانی آموزش و پرورش رزن
  • نواخته شدن زنگ سلامت در شهرضا
  • طرح مراقبت‌های روانی اجتماعی دانش‌آموزان در سمنان اجرا شد
  • باور‌های اعتقادی مهم‌ترین عامل پیشگیری از آسیب‌های اجتماعی است
  • پایان دوره توانمند سازی معاونین و مربیان پرورشی مدارس سمپاد در قم
  • از متن تا حاشیه تغییر کتب درسی
  • تمامی مدارس بهشهر تک نوبته هستند
  • فعالیت کلاس‌های درس مدارس خوزستان تا روز آخر
  • تلاش برای ارتقای رتبه علمی آموزش در خوزستان
  • جذب ۳ هزار نیروی دبیری در خراسان رضوی در سال جاری