Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-09@12:31:53 GMT

کاهش سهام‌ها در بازارهای آسیایی

تاریخ انتشار: ۴ بهمن ۱۳۹۶ | کد خبر: ۱۶۷۹۳۹۴۶

پس از رکوردشکنی بورس هنگ‌کنگ و رسیدن شاخص بورس توکیو به بالاترین سطح ربع قرن اخیر، اکثر بازارهای آسیایی امروز کاهش یافتند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری فرانسه، خوش‌بینی نسبت به اقتصاد جهانی که این هفته با انتشار گزارش صندوق بین‌المللی پول تقویت شد، درآمدهای بالای شرکت‌ها و لایحه کاهش مالیاتی ترامپ منجر به رشد بازارهای سهام جهانی شده‌اند که انتظار می‌رود این روند باز هم ادامه یابد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

افزایش انتظارات نسبت به تعدیل سیاست‌های محرک بانک‌های مرکزی جهان کماکان برروی دلار تاثیر می‌گذارد و باعث شده است ارزش پوند به بالاترین سطح خود از ژوئن ۲۰۱۶ که انگلیس رای به خروج از اتحادیه اروپا داد برسد و ین بالاترین قیمت خود از ماه سپتامبر سال گذشته را به ثبت رساند.

در معاملات اولیه، شاخص "هانگ سنگ" بورس هنگ کنگ که به صعود خود پس از رسیدن به قله تاریخی خود در هفته گذشته ادامه داده بود، با ۰.۴ درصد کاهش به ۳۲۸۰۶.۳۴ واحد رسید، شاخص "شانگهای کامپوزیت" چین، ۰.۲ درصد کاهش یافت و به ۳۵۴۰.۹۱ واحد رسید، شاخص "نیک کی ۲۲۵" ژاپن  با ۰.۶ درصد کاهش به ۲۳۹۸۹.۰۸ واحد رسید.

بورس سنگاپور هم ۰.۱ درصد، بورس تایوان بیش از ۱ درصد و بورس فیلیپین ۰.۵ درصد کاهش داشتند. بورس اندونزی هم پس از رکوردشکنی در روز سه شنبه، امروز ۰.۶ درصد کاهش یافت. بورس کره جنوبی نسبتا بدون تغییر باقی ماند و بورس سیدنی ۰.۳ درصد افزایش یافت.

در بورس نیویورک، شاخص "داوجونز" بدون تغییر در سطح ۲۶۲۱۰.۸۱ واحدی باقی ماند و شاخص "فوتسی ۱۰۰" لندن با ۰.۲ درصد افزایش به ۷۷۳۱.۸۳ واحد رسید.

کاهش ارزش دلار

در بازار ارز، احتمال اتخاذ سیاست‌های انقباضی‌تر توسط بانک‌های مرکزی مهم در راستای بانک مرکزی آمریکا، باعث عرضه بیش از حد دلار شد. با افزایش احتمال خروج آسان‌تر انگلیس از اتحادیه اروپا، پوند بالای ۱.۴ دلار باقی ماند و از ۱.۴۰۰۱ دلار به ۱.۴۰۲۱ دلار رسید.

نرخ یورو در برابر دلار هم از ۱.۲۳۰۰ به ۱.۲۳۰۷ دلار افزایش یافت. پس از انتشار آماری مبنی بر این که تجارت قوی، تصمیم بانک مرکزی ژاپن مبنی بر اتخاذ نکردن سیاست انقباضی‌تر و حتی داشتن برنامه‌ای برای اتخاذ چنین سیاستی را تحت الشعاع قرار داد، دلار با رسیدن به ۱۰۹.۹۴ ین، برای نخستین بار از سپتامبر سال گذشته، به کمتر از ۱۱۰ ین رسید.  

بیشتر ارزهای پربازده دیگر نیز افزایش یافتند، دلار استرالیا ۰.۵ درصد افزایش یافت و یوان چین با ۰.۲ درصد افزایش به بالاترین سطح دو سال اخیر رسید.

نفت " وست تگزاس اینترمدیت" با ۸ سنت افزایش به ۶۴.۵۵ دلار در هر بشکه و نفت برنت با ۳ سنت کاهش به ۶۹.۹۳ دلار رسید.

انتهای پیام

منبع: ایسنا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۹۳۹۴۶ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طلای جهانی ثابت شد

قیمت طلا امروز چهارشنبه ثابت بود، در حالی که فعالان بازار منتظر سرنخ‌های تازه مقامات فدرال رزرو آمریکا برای شفافیت بیشتر در مورد جدول زمانی کاهش احتمالی نرخ بهره بودند.

به گزارش ایسنا، بهای هر اونس طلا  ۲۳۱۴ دلار و ۲۹ سنت بود و قیمت طلای آمریکا با ۰.۱ درصد کاهش به ۲۳۲۲ دلار و ۹۰ سنت رسید.

نرخ‌های پایین‌تر، جذابیت نگهداری طلای بدون بازده را افزایش می‌دهد. بر اساس گزارش FedWatch Tool، بازارها در حال حاضر شاهد ۶۵ درصد احتمال کاهش نرخ بهره در ایالات متحده در ماه سپتامبر هستند.

نیل کشکاری، رئیس فدرال رزرو مینیاپولیس، روز سه شنبه گفت که تورم متوقف شده که تا حدی به دلیل قدرت بازار مسکن تقویت شده است به این معنی است که بانک مرکزی ایالات‌متحده باید هزینه‌های استقراض را برای یک دوره طولانی و احتمالاً در تمام سال ثابت نگه دارد.

ذخایر اس‌پی‌دی آرگلدتراست، بزرگترین صندوق سرمایه گذاری تحت پشتوانه طلا در جهان با ۰.۲۱ درصد کاهش به ۸۳۰.۴۷ تن در روز سه شنبه از ۸۳۲.۱۹ تن در روز دوشنبه رسید.

بر اساس گزارش رویترز، یک مطالعه نشان می‌دهد که با افزایش بدهی‌های جهانی به رکورد ۳۱۵ تریلیون دلاری در سه ماهه اول سال، که ناشی از استقراض در بازارهای نوظهور، ایالات‌متحده و ژاپن بوده است، یک معیار کلیدی از بدهی جهانی دوباره صعود خود را از سر گرفته است.

در بازار سایر فلزات ارزشمند، بهای هر اونس نقره با ۰.۱ درصد کاهش به ۲۷.۲۵ دلار رسید، پلاتین با ۰.۵ درصد افزایش به ۹۸۱.۱۰ دلار و پالادیوم ۰.۴ درصد افزایش یافت و به ۹۷۴.۵۹ دلار رسید.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • قیمت جهانی طلا امروز ۱۴۰۳/۰۲/۲۰
  • این افراد بازنده بزرگ بورس هستند
  • گزارش بورس امروز چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • اقتصاد جهانی بی رمق می شود!
  • طلای جهانی ثابت شد
  • پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳
  • بانک دی در مسیر کاهش شناوری سهم و افزایش سرمایه نقدی
  • پیش بینی بورس چهارشنبه ۱۹ اردیبهشت ۱۴۰۳/ نوشداروی دلسردی سهامداران چیست؟
  • گزارش بورس امروز سه شنبه ۱۸ اردیبهشت ماه ۱۴۰۳
  • قیمت نفت صعودی شد