Web Analytics Made Easy - Statcounter

قائم مقام اتاق بازرگانی استان تهران گفت: سهم مالیات اشخاص حقوقی در استان تهران بیش از ۵۰ درصد است. ۰۴ بهمن ۱۳۹۶ - ۱۸:۱۶ استانها تهران نظرات

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تهران، محمد عیدیان امروز در جلسه توسعه صادرات غیرنفتی استان تهران با اشاره به وضعیت شهرک‌ صنعتی چرمشهر اظهار داشت: روزی که شهرک صنعتی چرمشهر افتتاح شد قرار بود ضمن تولید کل چرم کشور در این شهرک، تولید و فرآوری ژلاتین و پشم پوست هم در این شرکت صورت پذیرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی بیان کرد: تعداد 170 شرکت در شهرک صنعتی چرمشهر وجود داشت؛ این در حالی است که امروز به این دلیل ضعف در خدمت‌رسانی و پشتیبانی از صنایع، به 73 شرکت رسیده و بقیه تعطیل شده‌اند.

قائم مقام اتاق بازرگانی استان تهران افزود: 900 هزار جلد چرم گاوی و 19 میلیون پوست گوسفند و بزی و 5.5 میلیون روده به این شهرک می‌آید؛ اما اکثر این مواد به شکل فراوری اولیه است که قرار بود در ابتدا ژلاتین این مواد گرفته شود که تاکنون این امر محقق نشده است.

عیدیان با اشاره به اهداف صادراتی استان تهران در برنامه ششم توسعه تصریح کرد: بنابر برنامه‌ریزی‌های صورت گرفته حجم صادرات کالا و خدمات در سال 95، می‌بایست به 16 میلیارد و 113 میلیون دلار می‌رسید که تنها 13 میلیارد 878 میلیون دلار آن تحقق یافت.

وی همچنین ادامه داد: در سال 96 نیز طبق پیش‌بینی‌های صورت گرفته حجم صادرات کالا و خدمات در استان تهران باید به 18 میلیارد و 369 میلیون دلار برسد.

قائم مقام اتاق بازرگانی استان تهران گفت: درصدد هستیم حجم صادرات خود در سطح استان را تا سال 1400 یعنی پایان برنامه ششم به 31 میلیارد و 534 میلیون دلار و تا سال 1404 یعنی پایان سند 20 ساله به 52 میلیارد و 398 میلیون دلار برسد.

عیدیان با بیان اینکه فاصله عملکردی ما در حوزه صادرات با آنچه که در برنامه ششم توسعه مورد انتظار بوده بسیار فاحش است گفت: حدود مانده تسهیلات در استان تهران تا پایان آذر ماه 96، 672 میلیارد تومان و در سایر استان‌ها 410 میلیارد تومان است، یعنی بخش اعظم پول در استان تهران است؛ همچنین مانده کل سپرده‌های بانکی در استان تهران 842 هزار میلیارد تومان و در سایر استان‌ها 600 هزار میلیارد تومان است.

وی در پایان با بیان اینکه سهم مالیات اشخاص حقوقی در استان تهران بیش از 50 درصد است خاطرنشان کرد: این درحالی است که استفاده از ظرفیت‌های تولیدی در سطح استان به مراتب کمتر از این میزان است که کار و تلاش دستگاه‌ها و ارگان‌های مرتبط را می‌طلبد.

انتهای پیام/ش

R7840/P1377/S6,60/CT11

منبع: تسنیم

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۹۶۰۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

چه کسانی از پرداخت مالیات بر عایدی سرمایه معاف شدند؟

نمایندگان مجلس شورای اسلامی جهت تامین نظر شورای نگهبان مواردی را تصویب کردند که به موجب آن افراد غیرتجاری مشمول معافیت مالیات بر عایدی سرمایه می‌شوند.

به گزارش ایسنا، نمایندگان مجلس شورای اسلامی در جلسه علنی امروز ایرادات شورای نگهبان در ماده ۲۵ طرح مالیات بر سوداگری و سفته بازی را رفع و تصویب کردند.

بند (الف) ماده (۲۵) به شرح زیر اصلاح شد:

الف- در هر سال مجموع درآمد‌های موضوع ماده (۱۲۴) این قانون برای اشخاص غیرتجاری تا آستانه پنج برابر معافیت موضوع ماده (۸۴) این قانون یا ۲۰ میلیارد ریال هر یک بیشتر باشد، در آن سال معاف از مالیات موضوع این فصل و نسبت به مازاد آن، مشمول مالیات با نرخ ماده (۱۳۱) این قانون است.

بند (ب) ماده (۲۵) به شرح زیر اصلاح شد:

ب- هر شخص غیرتجاری ایرانی بالای ۱۸ سال، در طول عمر خود در مجموع تا آستانه ۱۰۰ برابر معافیت موضوع ماده (۸۴) این قانون، معاف از مالیات موضوع این فصل است. استفاده از این معافیت در هر سال بنا به درخواست اشخاص موضوع این بند از طریق کارپوشه غیرتجاری است و درصد (سهم) استفاده از معافیت این بند در هر سال از میزان باقیمانده آستانه مذکور که در سال‌های آتی قابل استفاده است، کسر می‌گردد. اشخاص فوق در طول عمر خود، حداکثر سه سال می‌توانند نسبت به درخواست و استفاده از این معافیت اقدام کنند.

بند (ج) ماده (۲۵) به شرح زیر اصلاح شد:

ج ـ به‌منظور تسهیل معاملات سرپرست خانوار از قبیل فروش کالا‌های مستعمل، نصاب بند «الف» این ماده برای اشخاص مذکور معادل است با ۶ برابر معافیت موضوع ماده (۸۴) این قانون یا ۲۴ میلیارد ریال هر یک که بیشتر باشد و نصاب موضوع بند (ب) این ماده، معادل است با ۱۲۰ برابر معافیت موضوع ماده (۸۴) این قانون.

بند (د) ماده (۲۵) به شرح زیر اصلاح شد:

د- در صورتی که در طول سال، مجموع درآمد‌های موضوع ماده (۱۲۴) اشخاص غیرتجاری از میزان آستانه ۱۰۰ برابر معافیت موضوع ماده (۸۴) این قانون بیشتر شود، مابه‌التفاوت از مجموع مقادیر مذکور این ماده به‌صورت علی‌الحساب مشمول پرداخت مالیات به نرخ مقرر در ماده (۱۳۱) این قانون می‌شود.

شخص مذکور مکلف است ظرف ۱۰ روز کاری از تاریخ اعلام سازمان، نسبت به صدور، اصلاح یا ابطال صورتحساب الکترونیکی مربوط یا پرداخت یا ترتیب پرداخت مالیات یا ارائه ضمانت به میزان مالیات متعلق اقدام نماید؛ در غیر این صورت اشخاص موضوع بند (الف) ماده (۱۱) قانون پایانه‌های فروشگاهی و سامانه مؤدیان موظف‌اند با اعلام بانک مرکزی به میزان مالیات مذکور، وجوه متعلق به شخص بدهکار را تا زمان انجام اقدامات فوق در حساب وی مسدود نمایند.

تبصره – آیین‌نامه اجرایی این ماده حداکثر ظرف یک سال پس از تاریخ لازم‎الاجرا شدن این ماده، توسط سازمان با همکاری بانک مرکزی تهیه می‌شود و به تصویب هیأت وزیران می‌رسد.

دیگر خبرها

  • صادرات ۷۰ قلم کالا از مازندران
  • چه کسانی از پرداخت مالیات بر عایدی سرمایه معاف شدند؟
  • اشخاص غیرتجاری مشمول معافیت از مالیات بر عایدی سرمایه شدند
  • صادرات ۴۸۹ میلیون دلاری نساجی/ واردات به ۲.۲ میلیارد دلار رسید
  • ۱۷۵ پایگاه نماز جمعه در سال گذشته ساماندهی و شناسه‌دار شدند
  • ۱۷۵ پایگاه نماز جمعه شناسه‌ملی دریافت کردند
  • ۱۷۵ پایگاه نماز جمعه ساماندهی و شناسه‌دار شدند
  • صادرات خودروی سواری از ترکیه طی ۳ ماه از ۲.۵ میلیارد دلار گذشت
  • صادرات ۵۰۰ میلیون دلار اقلام نساجی در سال گذشته
  • صادرات محصولات نساجی به ۴۸۹ میلیون دلار رسید