Web Analytics Made Easy - Statcounter

تین‌نیوز |  در دنیای کنونی دو مقوله لجستیک و تجارت (به‌خصوص تجارت بین‌الملل) به شدت به یکدیگر گره خورده و نمی‌توان آن دو را جدای از هم تصور کرد. از همین رو، تعریف جدیدی در دهه اخیر وارد ادبیات حوزه لجستیک شده است با عنوان «لجستیک تجاری» که نقشی مهم در ایجاد توسعه پایدار کشورها و توسعه تجارت دارد.

امروزه لجستیک به منزله پشتیبان فعالیت‌های تجاری و تولیدی، نقشی حیاتی در تحقق رشد اقتصادی هر کشوری ایفا می کند و اهمیت لجستیک کارا در تجارت و رشد اقتصادی، در مطالعات بین‌المللی به‌خوبی صحه‌گذاری شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

در دنیای کنونی دو مقوله لجستیک و تجارت (به‌خصوص تجارت بین‌الملل) به شدت به یکدیگر گره خورده و نمی‌توان آن دو را جدای از هم تصور کرد. از همین رو، تعریف جدیدی در دهه اخیر وارد ادبیات حوزه لجستیک شده است با عنوان «لجستیک تجاری» که نقشی مهم در ایجاد توسعه پایدار کشورها و توسعه تجارت دارد.

لجستیک تجاری دامنه‌ای از فعالیتهای ضروری تجاری همچون: حمل‌ونقل، انبارداری، یکپارچه‌سازی بارهای تجاری، امور گمرکی و تبادلات مرزی تا سیستمهای توزیع بین‌المللی و درون کشوری را شامل می‌شود. «لجستیک تجاری» را می‌توان ستون فقرات و اسکلت تجارت جهانی و زنجیره‌های تامین بین‌المللی توصیف کرد. این لجستیک تجاری هست که اتصال و ارتباط بنگاه‌های داخلی و تولیدات داخلی را با بازارها و کسب‌وکارهای دیگر زنجیره تامین در سایر کشورها برقرار می‌کند.

باید توجه داشت که توانایی یک کشور در تجارت جهانی کنونی به دسترسی بازرگانان آن کشور به شبکه‌های لجستیکی جابجایی محموله‌های باری در سطح جهانی وابسته است. همچنین کارایی زنجیره‌های تامین یک کشور (از بعد هزینه، زمان و قابلیت اطمینان) به ویژگیهای مشخصی از بازرگانی داخلی آن کشور (عملکرد لجستیکی) وابسته است. داشتن عملکرد لجستیکی بهتر و تسهیل‌سازی تجارت به نحو قابل ملاحظه‌ای با شکوفایی تجارت، تنوع صادرات، جذابیت برای سرمایه‌گذاری مستقیم خارجی و رشد اقتصادی مرتبط است.

ضرورت توجه جدی به مقوله لجستیک تجاری در کشور لجستیکی ایران، سازمان توسعه تجارت ایران (به عنوان متولی توسعه صادرات غیرنفتی کشور) را بر آن داشت تا با همکاری سایر نهادها و سازمان‌های مرتبط، نسبت به برگزاری دومین همایش بین‌المللی لجستیک و حمل‌ونقل صادراتی در اسفندماه سال جاری اهتمام ورزد. در این همایش تخصصی-کاربردی که با حضور اندیشمندان، دولتمردان، دست‌اندرکاران بخش خصوصی (اعم از شرکت‌های حمل‌ونقلی و شرکت‌های صادراتی) و مهمانان خارجی برگزار خواهد شد راهکارها، چالش‌ها و فرصت‌های لجستیکی  برای توسعه صادرات کشور ارایه خواهد گردید.

منبع: تین نیوز

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tinn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تین نیوز» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۹۶۳۸۴ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

این کشور همه فعالیت‌های تجاری با اسرائیل را تعلیق کرد

به گزارش همشهری آنلاین، رسانه های ترکیه اعلام کردند که این کشور همه روابط تجاری خود با رژیم صهیونیستی را قطع کرده است.

پس از آنکه وزیر تجارت ترکیه در تاریخ ۹ آوریل اعلام کرد، تصمیم بر این شده که روابط تجاری با رژیم اسرائیل کاهش یابد، روز پنجشنبه اعلام شد که کلیه روابط تجاری اعم از صادرات و واردات سرزمین های اشغالی قطع شده است.

بر اساس بیانیه صادر شده، ترکیه اعلام کرده که تصمیمات جدید را قاطعانه و جدی دنبال خواهد کرد. این روند تا زمان ایجاد آتش بس پایدار، امکان ارسال مواد غذایی و امدادی به شکل مستمر و تشکیل دو دولت در منطقه دنبال خواهد شد.

همچنین برای متاثر نشدن ملت فلسطین از این تصمیم، وزیر تجارت ترکیه با وزیر اقتصاد دولت خودگردان فلسطین در ارتباط و هماهنگی است.

روز گذشته نشریه بلومبرگ از قول دو مقام ترکیه ای اعلام کرده بود که این کشور کلیه روابط تجاری با رژیم صهیونیستی را به حالت تعلیق در آورده است.

کد خبر 848999 منبع: تسنیم برچسب‌ها ترکیه اسرائیل خبر ویژه

دیگر خبرها

  • ضرورت توسعه حمل ونقل هوایی و دریایی میان ایران و قاره آفریقا
  • تراز تجاری کشور بدون نفت مثبت شد
  • توافق‌نامه‌ای برای حمایت از صادرات شرکت‌های دانش‌بنیان
  • این کشور همه فعالیت‌های تجاری با اسرائیل را تعلیق کرد
  • ایجاد مرکز لجستیکی تجاری در هرات
  • برگزاری شش پیش‌همایش و دریافت ۳۰۰ مقاله علمی
  • باید فبین‌فود را در سطح بین‌المللی گسترش دهیم
  • افشای نمرات تحصیلی رائفی پور؛ نمره ۱۳ در درس توسعه اقتصادی
  • افشای مدرک تحصیلی رائفی پور /نمره ۱۳ در درس توسعه اقتصادی /معدل کارشناسی چند بود؟
  • 3 پیشنهاد برای بهینه‌سازی عملیات توزیع در حوزه لجستیک و تجارت الکترونیک