Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش سرويس بين الملل خبرگزاري صداوسيما، به نقل از خبرگزاري رويترز از داووس سوئيس، محمد الساده وزير انرژي قطر گفت به رغم ادامه داشتن بحران بين اين کشور و همسايگانش در منطقه خليج فارس، شرکت هاي بزرگ نفت آمريکايي و اروپايي علاقه زيادي به مشارکت در پروژه هاي معرفي شده قطر براي افزايش ظرفيت توليد گاز خود نشان مي‌دهند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


محمد الساده به رويترز گفت در شرايطي که قطر تلاش مي کند ظرفيت توليد گاز خود را از 77 ميليون تن در سال به 100 ميليون تن در سال افزايش دهد و جايگاه خود را به عنوان بزرگترين صادر کننده گاز طبيعي مايع در جهان حفظ کند، شرکت هاي نفتي بزرگ به شکلي بي سابقه به مشارکت در اين پروژه ها علاقه نشان مي دهند.
شرکت هاي اکسون موبيل و رويال داچ شل و توتال که به طور سنتي در قطر حضور داشته اند و در تبديل شدن قطر به يک قدرت بزرگ در بخش گاز نقش داشته اند،‌ به مشارکت در پروژه هاي جديد در اين کشور علاقه نشان مي دهند. اين شرکت ها در عين حال حضوري چشمگير در امارات و عربستان دارند.
تنش در روابط قطر با همسايگانش موجب شد اين کشور طرح افزايش صادرات گاز به عربستان و امارات را متوقف کند. اکنون قطر چشم به بازارهاي جديد براي صدور گاز طبيعي مايع دوخته است.
الساده ميزان رشد توليد ناخالص داخلي قطر را در سال کنوني بين 3.7 تا 4 درصد پيش بيني کرد. وي همچنين گفت ما توانستيم چالش هاي ايجاد شده را به فرصت تبديل کنيم. 

منبع: خبرگزاری صدا و سیما

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.iribnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری صدا و سیما» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۶۷۹۷۵۴۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تقویت بنیه تولید داخلی کشور لازمه توسعه اقتصادی است

به گزارش خبرنگار مهر، بختیار خلیقی ظهر پنج شنبه در جلسه توجیهی اهداف و برنامه‌های عملیاتی تحقق شعار سال ۱۴۰۳ صنعت، معدن و تجارت کردستان، اظهار کرد: امسال مقام معظم رهبری «جهش تولید با مشارکت مردم» را به عنوان شعار سال جاری معرفی کردند و باید برای تحقق این شعار همه دست به دست هم دهند.

وی افزود: شعار امسال بیانگر توجه به تولید ملی در سایه مشارکت همگانی است و مقام معظم رهبری با تعیین این شعار امسال این مهم را مورد تاکید قرار دادند.

وی خاطرنشان کرد: جهش تولید می‌تواند خسارت‌های اقتصادی ناشی از اختلال در بازار ارز و کاهش ارزش پول را جبران کند و ارتباط بین صنعت و دانشگاه و فعالیت‌های دانش بنیان را رونق ببخشد.

مدیرکل صنعت، معدن و تجارت کردستان یادآور شد: این اداره‌کل برتامه‌های خود را برای تحقق شعار سال برنامه‌ریی و مشخص کرده و انتظار داریم مردم در این راستا همراهی لازم را داشته باشد.

خلیقی با بیان اینکه دستیابی به توسعه اقتصادی و رشد پایدار نیازمند تقویت بنیه تولید داخلی کشور است، تصریح کرد: کردستان در حال حاضر ظرفیت‌های صنعتی، معدنی و تولیدی مناسبی دارد اما برای بهره‌برداری از آن نیاز به برنامه ریزی مناسب و مشارکت هر چه بیشتر مردم است.

وی همراهی مردم، صنعتگران، معدن کاران، بازاریان و تمامی طیف‌ها و گروه‌های جامعه را در توسعه مؤثر دانست و گفت: زمانی می‌توانیم شاهد توسعه کشور و استان باشیم که همه خود را برای تحقق آن مسؤول بدانیم.

خلیقی اضافه کرد: در حال حاضر جهش تولید امکان جبران خسارت‌های اقتصادی ناشی از اختلال در بازار ارز و کاهش ارزش پول ملی در کشور را فراهم خواهد کرد.

کد خبر 6095089

دیگر خبرها

  • گزیده‌های نفتی هفته
  • مدیر نفتی آمریکایی برای تبانی با اوپک تنبیه شد
  • مشارکت‌های مردمی همزمان با تزریق زمین در نهضت ملی مسکن
  • تمرکز بر تکمیل پروژه‌های توسعه‌ای و شفاف‌سازی خریدهای شرکت مس با ایجاد سامانه استعلام قیمت
  • تقویت بنیه تولید داخلی کشور لازمه توسعه اقتصادی است
  • مدیرعامل شرکت پایانه‌های نفتی: اقدام‌های فرهنگی باید امیدآفرین باشد
  • انتقال ۱۳۷ میلیارد لیتر نفت و فرآورده در ۱۴۰۲/ طول خطوط لوله انتقال نفت ایران ۱۰۰۰ کیلومتر افزایش می‌یابد
  • برنامه ریزی برای توسعه ۵ میدان نفتی
  • افتتاح بزرگ ترین نیروگاه خورشیدی سقفی کشور در مشهد
  • افغانستان نقطه اتصال منطقه است